Перейти до змісту

Продам зарядний пристрій для авто аккумуляторів

deluxkangoo

Рекомендовані повідомлення

Продам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь

Цікавить перетворювач напруги 220--12 Вольт щоб можна було використовувати як розетку прикурювачи для підключення автомобільного пилососа, компресора, тощо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить зарядне до акума закритого типу Centra futura ca602 60ma/h

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить зарядне до акума закритого типу Centra futura ca602 60ma/h

Яка різниця відкритий/закритий, Centra/футура/нефутура :0165: ? В цих зарядних що продає deluxkangoo , принцип "обмежувача струму" тобто стабілізатор струму , і при зарядці обмежується струм (ампер 10 я так думаю) , Отже для зарядки вашого (чи будь якого іншого акума до повного заряду) просто ділимо 60А/Г на 10 і маємо час повної зарядки вашого акума. А так для зарядки і щоб акум набрав ємності і "плотності" ставимо на 12 годин і радуємось результату) :0152: Якось так)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Техніка в руках у індіанця - завжди схожа на груду металобрухту!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка різниця відкритий/закритий, Centra/футура/нефутура :0165: ? В цих зарядних що продає deluxkangoo , принцип "обмежувача струму" тобто стабілізатор струму , і при зарядці обмежується струм (ампер 10 я так думаю) , Отже для зарядки вашого (чи будь якого іншого акума до повного заряду) просто ділимо 60А/Г на 10 і маємо час повної зарядки вашого акума. А так для зарядки і щоб акум набрав ємності і "плотності" ставимо на 12 годин і радуємось результату) :0152: Якось так)))

Не зовсім так. Нічого не потрібно ділити і не потрібно слідкувати за часом. Автоматично. Читай тему спочатку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...