Перейти до змісту

Підскажіть які турфірми пропонують поїздки на Буковель?

vasya88

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Збираємось їхати на Буковель покататись на лижах. Підскажіть які турфірми пропонують поїздки на Буковель?

Опубліковано

Турагенція "Патріот"

не радила б

магазин "Анамандрія", що на Перемоги.

Рекомендую!

Мені сподобалось все під час поїздки!

Опубліковано

Були неприємні нюанси з цією агенцією. Можливо то тільки нам "повезло" так

А загалом, якщо порівнювати "Анамандрію" та "Патріот", то в "Анамандрії" за ті ж гроші будуть кращі умови проживання та й підлаштовуються під всіх

Опубліковано

Цікаво, а які саме були нюанси з туристичним агентсвом Патріот ? Запитую щоб це не виглядало як безпідставні обвинувачення і в разі підтвердження, для застереження інших туристів.

Просте порівняння цін/умов/загального враження. Патріот трохи дорожче, жили в умовах гірших, від Буковелю далі (відповідно переїзд Готель-Буковель-Готель довший), ну і мегамінус - ранній виїзд у неділю із Буки (13.00 : недокаталась чотири години із восьми, за які заплатила чверть тисячі грн.), але була "прекрасна можливість" 2 години соватись по Яремчі, яка мене (людину, що їхала КАТАТИСЬ НА ЛИЖАХ), абсолютно не цікавила. Анамандрія ж цих мінусів була позбавлена. Ще позитивним моментом з Анамандрією було те, що можна домовитись (без всіляких доплат), щоб автобус чекав до закінчення вечірнього катання, чим ми і скористались на другий день.

Опубліковано

А я за "Патріот". І таких нюансів не було, тим більше, що на сайті розписано про поїздку погодинно і все цьому відповідає. А взагалі якщо їдете суто кататись, то можна і самому їхати і бронювати через інтернет садиби чи готелі. Для нас великим плюсом були знижки на абонементи, які якщо їхати самим будуть набагато дорожчі.

Але скоріш за все наступного разу спробуємо "Анамандрію", для різноманіття і порівняння :)

Всім хто поїде з тим чи іншим агенством гарних подорожей і приємних вражень

Опубліковано

Якщо порівнювати Анамандрію і Патріот, то за ті самі гроші Анамандрія поселяє в 2-ох місці номери з душом і туалетом в номері... на відмінну від Патріота.

Я за Анамандрію... Це моя думка

P.S. не спийміть за рекламу чи антирекламу...

Опубліковано

Якщо порівнювати Анамандрію і Патріот, то за ті самі гроші Анамандрія поселяє в 2-ох місці номери з душом і туалетом в номері...

Їздив з Анамандрією і з Патріотом. Обидві фірми непогані, ціни на путівки однакові.

Але зараз їзджу із Патріотом, мені попадають постійно хороші умови, на мій погляд, не гірші, як в Анамандрії + перевезення в основному комфортнішими автобусами + абонементи у них можна придбати значно дешевше. Я зекономив за 3 дня десь до 250 грн. на катанні.

Щодо "совання по Яремчі" , вони возять усі 3 дні в Буку з Микуличина чи Яремчі, а ті хто не хоче, мають перевагу погуляти. Ми як перший раз приїхали, наприклад, то двох перших днів вистачило, щоб набити собі 5-ту точку, а тоді пішли гуляти на 3-й день на "Скелі Довбуша".

за виїзд з Буки в 14.00 теж перевага, бо приїжати після 1-ї ночі додому, це трохи перегин.

Так що, я патріот "Патріота":)

Опубліковано

Їздив з Анамандрією і з Патріотом. Обидві фірми непогані, ціни на путівки однакові.

Але зараз їзджу із Патріотом, мені попадають постійно хороші умови, на мій погляд, не гірші, як в Анамандрії + перевезення в основному комфортнішими автобусами + абонементи у них можна придбати значно дешевше. Я зекономив за 3 дня десь до 250 грн. на катанні.

Щодо "совання по Яремчі" , вони возять усі 3 дні в Буку з Микуличина чи Яремчі, а ті хто не хоче, мають перевагу погуляти. Ми як перший раз приїхали, наприклад, то двох перших днів вистачило, щоб набити собі 5-ту точку, а тоді пішли гуляти на 3-й день на "Скелі Довбуша".

за виїзд з Буки в 14.00 теж перевага, бо приїжати після 1-ї ночі додому, це трохи перегин.

Так що, я патріот "Патріота" :)

А комусь "перегин" це платити за повну неділю, а кататись до 13.00, себто 4 години. Ну і приїзд після першої то мабуть все-таки прерогатива "комфортніших" (читайте - більших) автобусів. Хоча, скільки людей, стільки й думок.

Опубліковано

я за 4 години, при нормальній каталці на кантах, можу викластись так, що уже в 12.00 нічого не хочу, ноги відпадають. Хоча на перших разах, як їздив, то теж мені мало було, бо технічно не сильно прагнув їздити, а їздив як їздилось. Можна брати разові, доречі, у них зараз по 10-20 гривень, або на 3 години абонементи в буці самій, тоді перегинів не буде по ціні.

Опубліковано

Теж їздив з Патріотом. Усе сподобалось, думаю їх послуги найоптимальніші по трансферах до Буки в Луцьку, селять практично всі однаково.

Доречі, тема подібна тема уже обговорювалась: http://board.lutsk.ua/topic/126771-hto-iizdiv-patriotom-v-karpati-zimoi-na-tri-dnja/page__hl__%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D1%96%D0%BE%D1%82#entry1052753973

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...