Перейти до змісту

про суперечки

Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

менеджмент среднего звена в банке. и тем не менее, пошел бы и грузчиком. ничего в этом нет. это _нормальное_ стремление обеспечить семью.

слава грекам - пока не надо искать приработка...

Зрозуміло. На жаль така динаміка грає не в твою користь.

Зиск, як мотивація не задовільняє потреби самореалізації, успіху.

Опубліковано

какая нафиг динамика? и причем тут самореализация к обеспечению семьи?

Опубліковано

Жінка саме чаще виступає ініціатором сварки! Примирення бувають різні.. гм

Есть у меня знакомая семья... так там реально "все рашает она"... потому что хочет и потому что мужа все устраивает... Пошлет она его на %;№, и он пойдет :D Но... Самое главное - он счастлив!

Значит каждому свое... Кому-то демократию, кому-то диктатуру... :P

Хєрово! Я це не прівєтствую .іМхо. Баба захоче змінити мєбєль, квартиру, машину, а потім мужика - і всё, він буде вигнаний! В мене є знакомий, ним теж керує жінка, немає тут нічого харашого для сім'ї, він привчився бути ЗАЛЕЖНИМ. Но це діло кожного. Жінки неповинні керувати мужиками, підказати шось - то да, а більше - ні

Опубліковано
Хєрово! Я це не прівєтствую .іМхо. Баба захоче змінити мєбєль, квартиру, машину, а потім мужика - і всё, він буде вигнаний! В мене є знакомий, ним теж керує жінка, немає тут нічого харашого для сім'ї, він привчився бути ЗАЛЕЖНИМ. Но це діло кожного. Жінки неповинні керувати мужиками, підказати шось - то да, а більше - ні

А может никто никем не будет руководить и всё будут жить долго и счастливо? Ех мечты, мечты..

Опубліковано

какая нафиг динамика? и причем тут самореализация к обеспечению семьи?

Дуже банально все. Час граэ проти нас. До 45 вантажником а після... державна пенсія...

Опубліковано

Я консерватор. Тому коли жінка моя починає таво... я починаю закручувати банки.

А взагалі то згадав анегдотс

-Хто у Вас в сімї все вирішує?

-Звичайно що ТАТО

-А як же тоді мама?

-А МАМА вирішує хто у нас сьогодні тато!

Опубліковано

А может никто никем не будет руководить и всё будут жить долго и счастливо? Ех мечты, мечты..

Я тебе розумію. Но мужчина має завжди вирішувати шо дєлать. В нас розум главний, а в жінок часто емоції і почуття виходять на перший план і вона може принімати рішення, від яких пожалкує. І потім - жінка часто говорить - а потім думає. Я це не в обіду пишу, бо так воно і є

Опубліковано
Дуже банально все. Час граэ проти нас. До 45 вантажником а після... державна пенсія...

ну, я в 45 жизнь заканчивать не собираюсь.

и я не говорил, про работу грузчиком - как про основной вид зарабатывания денег

имелось в виду, если я не обеспечиваю семью - надо идти и подрабатывать. хоть и грузчиком по ночам.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...