Перейти до змісту

Nuna

Рекомендовані повідомлення

КУПЛЮ ЦІКАВИХ МИРНИХ РИБОК, ДУЖЕ ХОЧУ боциЮ мраморнУ, НЕОНЧИКІВ, барбусІВ суматранскХ, анцистрУСА, РИБКУ НОЖА, телескоп, НУ І ВСЕ ГАРНЕ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ладно, не хотів відписувати першим так як сам швидше чайник ніж професіонал .... Для початку ти написав би хоча б літражик своєї баночки бо без цього аж ніяк !!

по друге: хотіти все гарне і разом не можна ! все воно гарне, але не все сумісне !!

і не можна купити двадцять різних видів риб по одній штуці !! їх треба заселяти "сімями" а то і цілими "родинами" (стайками)

стосовно боцій: я ніколи не мав, але всі хвалять їх ! (+)

неонів я замінив би на меланотенію прекокс (-)

барбус суматранський (-) він агресивний трохи особливо коли статевозрілий, краще барбус вишневий це один з наймирніших видів барбуса

анцики (+)

ніж (+)

телескоп (-) це вредна риби: обїдає мякі рослини. вириває їх з грунту, ненароком може зїсти щось дуже дрібне (рибку якусь) харчування у нех специфічне: може зїсти слона, а відповідно і воду і грунт дуже забруднюватиме, що ускладнить догляд за акваріумом!

додай кілька сомів. Гарненькі як на мене: агамікс зірковий, парчевий сом, лорікарії і стурісоми! щось з них та вибери.

гурамі і ляліуси подивися - це лабіринтові риби (трохи лякливі), але якщо сусіди мирні, а їх буде кілька штук то все буде гаразд, вони і симпатичні і формою тіла відмінні від інших.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nuna, оформи правильно свої повідомлення. Без CAPS"у і стрибання в регістрах!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

займаюся боціями, пиши що треба.

є у Луцьку одненька боція мраморна, сантиметрів 6-8.

Botia_almorhae03.jpg

ще можу продати 2 боция морлети, набагато швидші і цікавіші.

skunk-loach-1278803050-800.jpg

Всі рибки відгодовані... їдять огірок, салат, кабачок...

завалюються на бік, на спину, це дуже цікаво та природньо для них.

коли їдять видають "клацаючі" звуки

+барбуси заганяють і покусають неонів, перевірено.

+не бери в магазинах зігнутих боцій, тобто затянутих, їх ще нікому не вдавалося відкормити.

фото... http://www.aqa.ru/fo...g.php?id=151815

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КУПЛЮ ЦІКАВИХ МИРНИХ РИБОК, ДУЖЕ ХОЧУ БОЦІЮ МРАМОРНУ, НЕОНЧИКІВ, БАРБУСІВ СУМАТРАНСЬКИХ, АНЦИТРУСА, РИБКУ НОЖА, ТЕЛЕСКОП, НУ І ВСЕ ГАРНЕ

У МЕНЕ АКВАРІУМ НА 52 ЛІТРИ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рибки вже маю закрийте будь ласка тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...