Перейти до змісту

Салют

fantazy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як на мене то був дуже бідненький салют !

Та й почали його зарано. В газеті пише, що в 22:00, так треба було і робити в 22:00.

А то закінчився без 3-ьох хвилин до 22:00 :)

Напевно це вони розбили його ше на завтра. Але всеодно треба було кращий салют :)

Кожен рік робили, як на два свята: День міста і День незалежності. А тут поділили :)

Опубліковано

Згоден

І салют такий як завжди, моглиб вже шось нове пальнуть (хоть з базукі :) )

Опубліковано

Да, салют был слабенький и несвоевременный. Из всего шоу мне понравился только один залп - когда на небе организовалось огненное кольцо, а потом оно начало опадать, оставляя след (1-й кадр).

post-419-1188026246.jpg post-419-1188025799.jpg post-419-1188025962.jpg post-419-1188025969.jpg

Опубліковано

На День незалежності я салюту не бачив. А от вчорашній мені сподобався. Було кілька гарних залпів. З квіточками запам'ятався. Ще пару моментів було.

Хтось фотографував? Може б виложили фотки для порівняння.

Опубліковано

А мені всерівно який там був салют, головне шо Кузьма розписався на моїй білій футболці!!!

• Адміністратори
Опубліковано
А мені всерівно який там був салют, головне шо Кузьма розписався на моїй білій футболці!!!

Синім фломастером ?

ps: і не закидали ту кузьму яйцями ?

Опубліковано

Синім фломастером ?

ps: і не закидали ту кузьму яйцями ?

Да синім, але я сам такого йому дав і навіть в той час не думав про всілякі там партії.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...