Перейти до змісту

БЛАГОДІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-АУКЦІОН "ВІДКРИЙ СЕРЦЕ!"


valerija

Рекомендовані повідомлення

З 1 по 15 лютого, до Міжнародного дня онкохворої дитини, відбуватиметься благодійний інтернет-аукціон «Відкрий серце» задля погашення 28 000 грн боргу за імплантант для 16-річного Олександра Владики з Луцького р-ну (рак стегнової кістки ) http://www.donor.org.ua/index.php?module=arnews&act=show&c=24&id=13977

Захід проводить Відділ організації благодійності та соціального служіння Волинської єпархії УПЦ КП. Закликаємо кожного відкрити своє серце!

Живемо в такій державі, яка неспроможна надати безкоштовне лікування своїм громадянам. Однак ми не маємо спостерігати за цим спокійно! Усілякими способами потрібно допомагати родичам, сусідам, знайомим, землякам... Не повинні батьки онкохворих дітей брати кредити у кількох банках, продавати квартири. Нехай за ці дні й не буде зібрано потрібної суми, але ми зможемо допомогти вийти із фінансового колапсу одній волинській родині. Адже спільними зусиллями за грудень було вже зібрано 9000 грн і переказано на рахунок підприємства, що надало імплантант.

До Вашої уваги на аукціоні пропонуються: дві картини, написані олією, луцької художниці Небо Міріам; листівки, біжутерія ручної роботи.

Переглянути лоти можна в окремому фотоальбомі http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.461200573934683&type=1 та http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.461181173936623&type=1.

Умови аукціону: ми пропонуємо стартову ціну на кожний лот, а Ви в коментарях до кожної світлини залишаєте власну пропозицію щодо ціни лота. Учасник, котрий запропонує найвищу ціну за лот до завершення аукціону, отримає можливість забрати його, передавши гроші з рук в руки, попередньо передзвонивши за тел: 095 037 67 00, Валерія.

Переказати кошти за лот можна також на такий рахунок:

Свято-Миколаївська релігійна громада УПЦ КП в м. Луцьк

(ЄДРПОУ 37940600)

р/р 26009000012029 (у гривнях)

МФО 325213

ПАТ "Фольксбанк", м. Львів

пожертва для Владики Олександра.

Після отримання коштів на рахунок Вам буде надіслано або передано в руки лот, який Ви обрали.

Кожному учасникові аукціону буде вручено символічні сердечка, виготовлені учнями луцьких шкіл у рамках благодійного ярмарку, що проходив у грудні на території Свято-Троїцького собору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...