Перейти до змісту

Sony Ericsson Vivaz U5i Cosmic Black

VeliXXX

Рекомендовані повідомлення

Неспішно продаю смартфон Sony Ericsson Vivaz U5i Cosmic Black. post-17315-0-98609200-1359640610_thumb.jpost-17315-0-46894300-1359640615_thumb.j

У користуванні з 18 червня 2011 року, купувався у Мобілочці за 2499 грн, про що може засвідчити відповідний чек. Повний комплект: коробка, документи, оригінальний зарядний пристрій та USB-кабель, стилус Sony Ericsson, флешка Transcend microSDHC Class 10 8GB (TS8GUSDHC10), а також замість стандартної оригінальна гарнітура Nokia WH-701 post-17315-0-80857100-1359640380_thumb.j, і ще + силіконовий чохол і додаткова захисна плівка на дисплей(одна зараз наклеєна). Досить хороший добротний апарат, як прихильник компанії Sony Ericsson анітрішки в ньому не розчарований! Причиною продажу є бажання придбати якийсь апарат Sony лінійки Xperia на ОС Android 4.х. Можливі варіанти обміну на Sony з моєю доплатою.

Стан апарату - дуже хороший, оскільки в більшості використовувався з чохлом.

Технічні характеристики: http://rozetka.com.u...characteristics Якщо виникнуть якісь питання щодо функціоналу смарта - з радістю відповім!

Ціна: 1500 грн, незначний торг.

P.S.: перепрошую за якість фото, робилися на телефон з камерою 2Мп. Якщо потрібно буде, можу зробити якісніші фото.

post-17315-0-64362500-1359640346_thumb.j

post-17315-0-14155700-1359640368_thumb.j

post-17315-0-49855600-1359640373_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У продажі....

post-17315-0-81594000-1360178230_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Все ще продається!

1450 грн.

post-17315-0-11127700-1362326640_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально!

post-17315-0-35431900-1362912118_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Актуально!

1425 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Продається...

1350 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В комплекті з рідною гарнітурою (майже невикористувуваною) Sony Ericsson HPM-60J замість Nokia WH-701.

1300 грн. (торг)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Без картки пам'яті на 8Гб - 1200 грн. (торг)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливий обмін на новіші апарати Sony лінійки Xperia з моєю доплатою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачаюсь за оффтоп але...

Я розумію що ви брали на той час досить таки не дешевий апарат... Але враховуючи прогрес і застарілість ОС, а також апаратної частини телефону яб порекомендував всетаки преглянути вашу цінову політику для пришвидшення його продажу, адже за дану суму грошей можна купити набагато цікавіші і функціональніші апарати... ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я розумію що ви брали на той час досить таки не дешевий апарат... Але враховуючи прогрес і застарілість ОС, а також апаратної частини телефону яб порекомендував всетаки преглянути вашу цінову політику для пришвидшення його продажу, адже за дану суму грошей можна купити набагато цікавіші і функціональніші апарати... ІМХО

Підтримую оффтоп! я продавав такий апарат з пів року тому, НОВОГО!, ледь продав за 900грн!

Теж рекомендував б переглянути, цінову політику!

http://board.lutsk.ua/topic/124646-sony-ericsson-vivaz-u5i/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За яку ціну продавати діло самого продавця

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за слушні поради, прийму їх до уваги, однак, по-перше, у верхньму пості був зазначений неспішний продаж, по-друге, апарат сертифікований, тому зрозуміло, що з Америки варіант такого смартфона коштуватиме дешевше. Якщо у подальшому виникне потреба термінового продажу, ціну буде знижено, однак за такі гроші навряд чи я зможу придбати щось більш-менш хороше (основний критерій для мене - камера). Тому все ж таки на даному етапі мене не стільки цікавить продаж, як обмін апарату на смартфон Sony лінійки Xperia, можливо скромніший по функціоналу, але не з гіршою камерою. А при обміні я вже реально оцінюю свій апарат, тому і пропоную доплату зі свого боку.

ToxaViking, дякую за досить влучну фразу - підтримав. ;)

P.S.: приношу вибачення за офтоп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Цікавить обмін на Sony лінійки Xperia під управлінням OS Android 4.x.x, основні критерії - камера та Wi-Fi, доплата з мого боку (обговорюється в приватному порядку).

Ціна на продаж - 1150 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Також цікавить обмін на Samsung Galaxy Grand Duos I9082 з моєю доплатою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Актуально!

950 грн., торг!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

900 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

извиняюсь,что вешиваюсь, но прочитав характеристики вы я думаю сами понимаете,что продать его за 900гр. не реально,погуглите и вы поймёте,скоро год как продаёте ,а чем дальше тем он дешевле становится,я-бы за симбиан,тфт,360:640,75мб памяти больше 300гр. бы не дал,но дело ваше ,100%гарантирую ,что он еще год провисит в продаже.Он ещё и резистивный,с таким сенсором я -бы не дал ничего ,ещё раз извиняюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

880 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

850 грн., торг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

830 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

800 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

780 грн., торг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обмін не цікавить ??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обмін не цікавить ??

Цікавить обмін на Sony лінійки Xperia під управлінням OS Android 4.x.x, основні критерії - камера та Wi-Fi, доплата з мого боку (обговорюється в приватному порядку).

Також цікавить обмін на Samsung Galaxy Grand Duos I9082 з моєю доплатою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...