ToxaViking Опубліковано 29 Січня, 2013 в 07:44 #1 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 07:44 Власне наткнувся на ось це http://velobike.kiev.ua хтось ще хоче поїхати?
Shkoder Опубліковано 29 Січня, 2013 в 09:34 #2 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 09:34 мда… в регистрации в обязательном порядке "Я даю согласие на сбор, обработку и использование ООО "Евроиндекс" персональных данных в маркетинговых целях" – это снова тонны спама или будут названивать всякие ипанутые сотрудники виасата, или банки втюхивая кредиты-депозиты
ToxaViking Опубліковано 29 Січня, 2013 в 12:34 Автор #3 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 12:34 можна дати липовий номер, та імейд
Shkoder Опубліковано 29 Січня, 2013 в 14:32 #4 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 14:32 тогда уж и липовое имя и адрес просто сам факт интересен. это они так "отбивают" пригласительные?
druid Опубліковано 29 Січня, 2013 в 16:13 #5 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 16:13 просто сам факт интересен. это они так "отбивают" пригласительные?я думаю, що це повязано із прийняттям закону "про захист персональних даних і т.д." Тобто організація, яка має будь який стосунок до особистих даних (н-д прізвище, імя клієнтів), мусить реєструвати базу даних і вносити в неї ці дані. Але це все звичайно за особистою згодою кожного учасника. А якщо клієнтів тисячі, то з кодним договір не підпишеш, от вони в вписують такі речення в правила/умови. В певнений, що якби це було виключно для спаму, то ніхто б ні в кого не питав)))Пригадую аншлах на пошті, коли був останній день реєстрації цих баз даних. Директори і бугалтери знають. Після того, все частіше почали зявлятись повідомлення типу такого, як ти зацитував :-)Так шо ні баїсь, це їм треба бояццо за захист ваших персональних даних.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.