Will Опубліковано 1 Червня, 2013 в 20:28 #101 Опубліковано 1 Червня, 2013 в 20:28 глянувши по коментарях, можна зауважити, що більшість з тих, хто дуже в захваті - особи жіночої статі. хоча це і не дивно, бо жанр такий.
Wayner Опубліковано 2 Червня, 2013 в 10:27 #102 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 10:27 У дуже великому захваті не тільки дівчата! І цікаво, який це такий жанр?
Tarzanych Опубліковано 2 Червня, 2013 в 10:43 #103 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 10:43 olun4ik, на рахунок "після останньої пісні розвернулись і пішли" - це ви даремно. Люди приїхали з усієї області. Ківерчани, наприклад, запізнювались на останній автобус, багато хто не хотів з натовпом виходити. Думаю в інших теж була поважна причина
Wayner Опубліковано 2 Червня, 2013 в 11:28 #105 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 11:28 Я б не сказав, шо це саме поп-рок. Є елементи інді, альтернативного року, рок-н-ролу. В британії, можливо, їх би ще віднесли до брит-попу. Пісні пишуть самі, ніколи не грають під фонограму, навіть коли їх запросили на "Вечірній квартал", вони і там зіграли вживу!
Will Опубліковано 2 Червня, 2013 в 12:06 #106 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 12:06 А я й не казав, що поп-рок виконується під фанєру і пісні всі не власного виробництва.Не чистий поп-рок - згоден. Але це поп-рок (хай і з елементами всіляких інді, рок-н-ролу і т.д. і т.п.В тему - http://uk.wikipedia.org/wiki/Поп-рок
Wayner Опубліковано 2 Червня, 2013 в 12:15 #107 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 12:15 У кожного своя думка, але я би відніс їх швидше до року, ніж поп-року)Ну але з тим, шо музика спрямована більше на жіночу аудиторію і подобається більше їм, я зовсім не згоден
Leksa Опубліковано 2 Червня, 2013 в 19:27 #108 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 19:27 глянувши по коментарях, можна зауважити, що більшість з тих, хто дуже в захваті - особи жіночої статі. хоча це і не дивно, бо жанр такий.Та ладно, не всі хлопці признаються)У кожного своя думка, але я би відніс їх швидше до року, ніж поп-року)Ну але з тим, шо музика спрямована більше на жіночу аудиторію і подобається більше їм, я зовсім не згоденОстанні альбоми це самий звичайнісінький поп-рок!!!!Хоча зараз цих напрямків року стільки напридумували, що можна загубитись.
Wayner Опубліковано 2 Червня, 2013 в 19:59 #109 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 19:59 Leksa, я не говорю про останній альбом, а про гурт взагалі! В якому стилі вони грають потрібно оцінювати по першим альбомам, а вони там і близько не попсові."Наши песни, альбомы сильно отличаются друг от друга, и мы всегда будем такими...В этом и есть стиль «ОЕ» — постоянно менять стили." (С. Вакарчук)
Leksa Опубліковано 2 Червня, 2013 в 20:16 #110 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 20:16 Leksa, я не говорю про останній альбом, а про гурт взагалі! В якому стилі вони грають потрібно оцінювати по першим альбомам, а вони там і близько не попсові."Наши песни, альбомы сильно отличаются друг от друга, и мы всегда будем такими...В этом и есть стиль «ОЕ» — постоянно менять стили." (С. Вакарчук)про стиль треба оцінювати по альбомам, по усім альбомам.а перші альбоми в них справді були не попсові. і як на мене з роками вони стають більш ліричні (хоча це для всіх гуртів характерно)а стилі таки вони міняють)
Will Опубліковано 2 Червня, 2013 в 20:51 #111 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 20:51 Leksa, я не говорю про останній альбом, а про гурт взагалі! В якому стилі вони грають потрібно оцінювати по першим альбомам, а вони там і близько не попсові."Наши песни, альбомы сильно отличаются друг от друга, и мы всегда будем такими...В этом и есть стиль «ОЕ» — постоянно менять стили." (С. Вакарчук)Це було б правильно у випадку, якби вони виконували виключно старі пісні.І, до речі, перші альбоми (по Глорію включно) мені більше подобаються.
Leksa Опубліковано 2 Червня, 2013 в 21:01 #112 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 21:01 Це було б правильно у випадку, якби вони виконували виключно старі пісні.І, до речі, перші альбоми (по Глорію включно) мені більше подобаються.я думаю багато кому перші альбоми більше подобаються. вони менш депресивні.
Wayner Опубліковано 2 Червня, 2013 в 21:32 #113 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 21:32 Та усім перші їх альбоми кращі, хоча в останніх як мінімум 3-4 пісні з кожного альбому мені дуже побоється. А платівки Модель і Суперсиметрія я вважаю найкращими українськими альбомами
Lukych Опубліковано 2 Червня, 2013 в 21:54 #114 Опубліковано 2 Червня, 2013 в 21:54 А моїй "Волзі" подобається пісня "911" - особливо та частина де "налий бензину й кави..." А взагалі я згоден - "Модель", "Суперсиметрія" і, як на мене, "Міра" - наразі певно найкращі як альбоми гурту вцілому. Хоча дійсно - в кожному альбомі є та річ, яка зачепить. Ое - молодці!
olun4ik Опубліковано 5 Червня, 2013 в 11:36 #116 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 11:36 Не чистий поп-рок - згоден. Але це поп-рок (хай і з елементами всіляких інді, рок-н-ролу і т.д. і т.п. В тему - http://uk.wikipedia.org/wiki/Поп-рокА чому ж полінились і тут перечитати? Ваша улюблена Вікі ідентифікує їх, як "культовий український рок-гурт". То шо це не хард-рок, то це точно. Як вас послухати, то і Scorpions(хард рок/хеві метал) за їх необачні ліричні слухабельні хіти типу White dove, You and I, Wind of change теж варто віднести до попси!!??
Otto Kreer Опубліковано 5 Червня, 2013 в 11:42 #117 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 11:42 поб"ються, їй богу поб"ються !
Will Опубліковано 5 Червня, 2013 в 15:14 #118 Опубліковано 5 Червня, 2013 в 15:14 А чому ж полінились і тут перечитати? Ваша улюблена Вікі ідентифікує їх, як "культовий українськийрок-гурт". То шо це не хард-рок, то це точно. Як вас послухати, то і Scorpions(хард рок/хеві метал) за їх необачні ліричні слухабельні хіти типу White dove, You and I, Wind of change теж варто віднести до попси!!??нічого я не полінився. це теж читав. розрізняйте поняття "попса", "поп" і "поп-рок"!попса - це всі оці фабриканти разом з Лободою, Віагрою, Могилевською і їм подібним.поп - це Майкл Джексон, Мадонна, Газманов, Меладзе, Івасюк, Ротару, Пономарьов.поп-рок - це ОЕ (пізній), С.К.А.Й, Авріл Лавін, Друга Ріка, Бумбокс.
Otto Kreer Опубліковано 6 Червня, 2013 в 07:33 #119 Опубліковано 6 Червня, 2013 в 07:33 визначення стилю музики така тонка матерія що доволі часто самі музиканти не відають що вони грають, або дивуються що їм приписують
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.