Перейти до змісту

Концертний тур "ОЕ"!

emelka

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 118
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

[

а до Львова хто?

там буде атмосферка.....

лілечка? ксю?)

А чим в Луцьку гірше буде?

4 і 15 тисяч шанувальників(активних!)

+ Львів - рідне місто Слави (будуть сюрпризи)

Опубліковано

Я з лілечкою не піду, а ви як хочете.

ти якийсь агресивний по відношенню до дівчат, а особливо до Лілечки!!!

я тебе ВЖЕ боюсь! і мови про похід разом на "ОЕ" йти не може! забудся...

а до Львова хто?

там буде атмосферка.....

лілечка? ксю?)

не проти, але є багато АЛЕ!!! Луцьк - рідний для нас) :0146:

Опубліковано

Я взагалі здивований що ти слухаєш ОЕ (напевно це данина моді)... Для твого лексикону більше підходять "воровайки" і М. Круг.

Опубліковано
ти якийсь агресивний по відношенню до дівчат, а особливо до Лілечки!!!

я тебе ВЖЕ боюсь! і мови про похід разом на "ОЕ" йти не може! забудся...

В першу чергу вона людина, а потім вже дівчина.

Людина, з недостойними переконаннями і поглядами на життя.

Йдучи на концерт, памятайте, що вакарчук руки б лілечці не подав (як особистості).

а ти її знаєш особисто? чим вона тобі насолила?

Вакарчук і тобі не подавби руки...тим більше як особистості!

Опубліковано

сьогодні на Новій пошті ще 2 квитки на концерт забрав

Поясніть, як на kasa.in.ua ви вказували, що сам квитки забираю? Там бачу тільки доставку кур'єром...

Опубліковано

сьогодні на Новій пошті ще 2 квитки на концерт забрав

Поясніть, як на kasa.in.ua ви вказували, що сам квитки забираю? Там бачу тільки доставку кур'єром...

до Вас обов"язково передзвонить представник із системи "Електронний квиток" і уточнить спосіб доставки: кур"єром чи "Новою поштою"! Оберіть зручний для вас варіант!!! Удачі!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

поясніть мені, будь-ласка, що собою являє фан-зона?я так розумію, що це просто стоять люди в огородженій території? але як то воно має бути - я, така собі дєвочка ростом трохи більше як метр з половиною, буду там стояти, і якийсь дядько ростом два метри тоже прийде побалдєть під Славіка. то виходить краще приходити раніше щоб зайняти місце в перших рядах, або ж Славіка мені прийдеться тільки слухати?))) то вже тоді краще купувати білети на місця в секторі? ніколи не була на такому крнцерті тому прошу допомоги у знаючих) а, і ще питання - чому краще 7 і 8 сектори ніж 4 і 11? останні ж ближчі до сцени?

Фан зона - то є ХАРД КОР. Якшо в двох словах ;)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

хтось може підказати чи ще можшливо придбати квиточок в фан-зону 1 в касі, чи можливо в силу обставин у когось знайдеться лишній квиточок?:-)

Опубліковано

так от і запитую, може хто брав і чи взагалі ше є саме в 1 фан-зону. В понеділок піду виясняти.

• 3 тижня потому...
  • 5 тижнів потому...
Опубліковано

Продам два квитки на концерт ОЕ, в фан-зону 1. 100 грн за штуку (оригінальна ціна 145 грн/шт).

На жаль не зможу піти завтра...

Опубліковано

Продам два квитки на концерт ОЕ, в фан-зону 1. 100 грн за штуку (оригінальна ціна 145 грн/шт).

На жаль не зможу піти завтра...

бронь на квитки!!!

Опубліковано

Так концерт на 20-00 или на 21-00? На билетиках 20-00 а в фейсбуке на оффстраничке О.Е. написано, что мероприятие изменено на 21-00.

Опубліковано

Так концерт на 20-00 или на 21-00? На билетиках 20-00 а в фейсбуке на оффстраничке О.Е. написано, что мероприятие изменено на 21-00.

знаю точно, что на стадион начинают пропускать с 19-00!

Опубліковано

Судя по отзывам из Мукачево, Тернополя и Черновцов, раньше 21,00 не начнеться. Везде опаздания на 1-2 часа.

Кстати специально искал отзывы, потому-что был лет 10-11 назад на концерте в Промине, помню они опоздали минут на сорок. Вобщем традиция неизменна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...