Перейти до змісту

Візьму в стартап-компанію художника (студента)


fenmix

Рекомендовані повідомлення

Якщо ви навчаєтеся, володієте певними навичками у сфері ІТ та займаєтеся програмуванням, пропонуємо вам спробувати власні сили у сфері ігрової індустрії. Ця можливість дасть вам змогу отримувати не тільки непоганий прибуток, але й досвід роботи та знання, які ви набудете у роботі з колективом.

Основною вимогою є знання мови програмування (C#/Java/C++/Інші окрім PHP) хоч на якомусь рівні та проживання в м. Луцьку. Вашим завданням буде написання продукту, його відладка (тестування продукту вже в нашій компетенції). Переважно ми збираємося працювати з мобільним ринком (Android, iOs).

Якщо ви вмієте гарно малювати та володієте фотошопом, а також бажаєте займатися розробкою ігор, тоді ласкаво просимо до нашої команди :)

Це все. Усі інші обов'язки розподілені у нашій команді, тому вам не прийдеться ламати голову над питаннями "а як це зробити", "а тут не знаю". Якщо будуть виникати певні проблеми, ми зможемо звернутися до фрілансерів, результат роботи яких ви використаєте в продукті та в подальшій професійній практиці.

Планується працювати організовано у вільний час, скоріше за все буде зніматись невеличкий офіс. Особисто вам немає втрачати нічого крім вільного часу, проте варто задуматися про досвід, який ви отримаєте, а також про можливий постійний прибуток. Якщо стартап себе виправдає, ви зможете повністю себе забезпечити достойною зарплатою та роботою. До того ж кожен з членів команди (а вона не велика) зможе допомагати один одному, а наше гасло - саморозвиток, тому якщо ви прийдете завтра в офіс і скажете "хлопці, я паралельно ще вчора глянув Corona SDK, ми можемо спробувати взяти його як інструмент, це для мене не проблема", тоді ви отримаєте кучу печива, пива, а процент вашої зарплати збільшеться. Ну а що казати, в нашому стартапі пісеньку задає саме програміст :) Тому ви зможете стати нашим другом (а раптом ви ForeverAlone?)

Попри це, ми будемо використовувати можливості краудфандингу (наприклад "Kickstarter"). Також в наших планах є відвідування різноманітних конференцій розробників ігор, програмного забезпечення, отримання грантів в результаті співпраці чи участі в конкурсах (Imagine Up від Microsoft).

Бонусом буде те, що ви орієнтуєтеся у світі ігрових двигунів аля "UDK" чи "Unity". Часу на роздуми ще багато, початок стартапу планується на початок літа.

Якщо вас зацікавила наша пропозиція, тоді телефонуйте прямо зараз:

Life :) O63-499-65-18

Skype: fenmix

Або ж надсилайте ваше резюме мені в приватні повідомлення.

Ну і всім лучанам: це вам не МММ якесь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є початкові базові знаня (володію Делфі,Паскаль та Visual Basic, тобто маю повне поняття про логіку роботи програмування) та бажання навчитись + купа вільного часу, чи зможете допомогти(з освоєнням потрібної мови), таким чином отримавши програмера, що працює по потрібному профілю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю які у вас вимоги внаявності проте я шукаю роботу безпосередньо на ПК. вік 28р. стать чол., закінчена вища освіта, компютерні технології, інв.2гр., робоча

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Програмістів знайдено.

Тепер шукаємо художників-дизайнерів. Контакти ті самі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...