Перейти до змісту

Коломойський погрожує закрити "Приватбанк"

tsomah

Рекомендовані повідомлення

А що з себе буде являти Приват якщо стипендійні, соціальні (соц допомога), бюджетні (по ЗП) проекти в один перкрасний день перекочують в якийсь ноу-нейм банк? Кому тоді будуть потрібні ті банкомати-кешомати-кредитки-відділення якщо враз він позбудеться двох третин клієнтів? Кому Приват зможе давати якийсь кредитний ліміт якщо дебету на приватівську картку в цього клієнта не буде? Мільйони студентів, матерів і бюджетників враз заб"ють на нього з його "розводняками на 7 гривень".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь

romaxa11, тут я з тобою погоджуюсь!

Безперечно, почалася інформаційна кампанія проти ПБ! Будемо дивитися на розвиток подій і коментувати. Саме той факт, що ПБ закриють доки не підтверджений, але і не спростований.

VadimM, у нас в Ощаді тримають стипендійні проекти, соціальну допомогу, ЗП проекти. Повір, клієнтів є кому забрати. Навіть той самий Аваль чого вартий.

Банкомати порозкуповують інші банки, хоча сумніваюсь, шо та китайська фігня комусь потрібна (орієнтовно більша половина з них).

Промінвестбанк вам в приклад: 60% АТМ забрав ощадний банк. Дякувати Богу вони ше "старої закалки".

Єдине, що дійсно бентежить це курс гривні, коли приват все ж вирішать прикрити. Цікава ваша думка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vetalforever, а не забагато, як для групи "Троллі" (до речі, чому з двома "л") у вас сьогодні повідомлень?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що з себе буде являти Приват якщо стипендійні, соціальні (соц допомога), бюджетні (по ЗП) проекти в один перкрасний день перекочують в якийсь ноу-нейм банк? Кому тоді будуть потрібні ті банкомати-кешомати-кредитки-відділення якщо враз він позбудеться двох третин клієнтів? Кому Приват зможе давати якийсь кредитний ліміт якщо дебету на приватівську картку в цього клієнта не буде? Мільйони студентів, матерів і бюджетників враз заб"ють на нього з його "розводняками на 7 гривень".

От так і нові "Майдани" можуть народитись...;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, тут я з тобою погоджуюсь!

Безперечно, почалася інформаційна кампанія проти ПБ! Будемо дивитися на розвиток подій і коментувати. Саме той факт, що ПБ закриють доки не підтверджений, але і не спростований.

VadimM, у нас в Ощаді тримають стипендійні проекти, соціальну допомогу, ЗП проекти. Повір, клієнтів є кому забрати. Навіть той самий Аваль чого вартий.

Банкомати порозкуповують інші банки, хоча сумніваюсь, шо та китайська фігня комусь потрібна (орієнтовно більша половина з них).

Промінвестбанк вам в приклад: 60% АТМ забрав ощадний банк. Дякувати Богу вони ше "старої закалки".

Єдине, що дійсно бентежить це курс гривні, коли приват все ж вирішать прикрити. Цікава ваша думка

Ощаду бААльшой прІвЄт від "приватівця".

Щодо карткового бізнесу. То тут привату немає поки рівних.

...

Поповнення карти миттєво чого тільки вартує.

...

П24, бас-термінали, АТМ... Все це дозволяє нашим клієнтам користуватись нашими послугами цілодобово а системі отримувати цілодобово прибутки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SunSeth, для обговорення тролів є спеціальний топік. в мене 5 повідомлень на 24 години, що не є багато :)

krava, дуже радий познайомитись. Вам теж фізкульт ПрЮвет від Ощада.

Про ваші високі показники і лідерство в Екварингововму обслуговуванні клієнтів навіть не підіймалось питання :)

Прибутки то все добре, питання було наступне : чи є заміна приватбанку у разі його закриття? Я спробував відповісти згідного того, що дозволяєьтся писати на відкритих форумах.

Всі ми розуміємо, що я далеко не експерт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прибутки то все добре, питання було наступне : чи є заміна приватбанку у разі його закриття?

Ти так нєзамєтнєнько намєкаєш, шо Ощадбанк льогєнко з цим впорається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прибутки то все добре, питання було наступне : чи є заміна приватбанку у разі його закриття?

АтвЄчаю: НЕ ДОЖДЙОТЄСЬ !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти так нєзамєтнєнько намєкаєш, шо Ощадбанк льогєнко з цим впорається?

Ні в якому разі. Я навів потужних претендентів окрім ощада.

Я поважаю касирів, консультантів у всіх банках. Будь то приват, аваль, ексім чи ще якійсь. Все тому, що репутація банка перед клієнтом мене не цікавить: я знаю, що таке просидіти зміну з клієнтами, які часом невдоволені, пробувати пояснювати, допомагати, виручати... кароче по різному буває.

krava, я був би дуже радий, аби все залишилось на своїх місцях. Вам ваші робочі місця, а всім решта не буде лишньої "рубанини" за місце під сонцем та розподілом території. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...