Перейти до змісту

проблеми з роутером Тр-Линк 741 від київстар

Рекомендовані повідомлення

В оригінальный прошивці є:

Wireless => Wireless Advanced => Transmit Power

ще раз повторю вище э скрін

В тп-лінках є 3-х позиційне налаштування потужності сигналу. По ідеї повинно стояти в середньому положенні!

так а де той регулятор швидкості?

не швидкості а потужності Transmit Power (Расширенные настройки)

немає там регулятора потужності передачі(( як би був то все б було супер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да в нього фабрично слаба антена!

Купив я такий роутер. В порівнянні навіть з DIR - 300 в нього паршивий сигнал. Купи Мего-антену (якісь є потужніші ціною 100-150 грн) і будеш на весь дом "вєщать".

"Стокова" антена не катить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив я такий роутер. В порівнянні навіть з DIR - 300 в нього паршивий сигнал. Купи Мего-антену (якісь є потужніші ціною 100-150 грн) і будеш на весь дом "вєщать".

в мене був дір-300. Поставив київстаровський, з прошивкою OpenWRT. Закачка на ноуті з 56м вайфаєм збільшилася на 8 мегабіт (було 2,5, стало 3,5 мегабайта в сек), а ноути з n-технологіями маслають по 9 мегабайт в секунду. Так шо не тре ля-ля про слабе залізо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене був дір-300. Поставив київстаровський, з прошивкою OpenWRT. Закачка на ноуті з 56м вайфаєм збільшилася на 8 мегабіт (було 2,5, стало 3,5 мегабайта в сек), а ноути з n-технологіями маслають по 9 мегабайт в секунду. Так шо не тре ля-ля про слабе залізо.

Дома стоїть київстаровський перепрошитий на заводську прошивку.

Але він нічого не роутить, використовується у якості точки доступу.

Тариф 80 мегабіт.

post-791-0-64189800-1359012513_thumb.jpg

post-791-0-61195400-1359012521_thumb.png

post-791-0-53671800-1359012526_thumb.jpg

Якщо у клієнтського пристрою антена нікудишня (смартфон для прикладу), то яку б потужну антену за стінами не ставили - літать він не почне.

Топікстартеру раджу обрати 6-тий канал в налаштуваннях роутера і не користуватись Auto визначенням вільних каналів.

Також варто використовувати режим 20/40, за умови якщо не можна примусово виставити на 40 Mzh.

Для прикладу, якщо на 1,3,6,9 каналах висять сусідські роутери то не треба обирати 2,4,7,10,11 канал. Потрібно обрати 6тий.

Второй интересный аспект – это попытки чуть более продвинутых пользователей «убежать» между стандартными каналами 1/6/11. Опять же, логика проста: «Я между каналами словлю меньше помех». По факту, помех, обычно, ловится не меньше, а больше. Раньше вы страдали по полной только от одного соседа (на том же канале, что и вы). Но это были помехи не первого уровня OSI (интерференция), а второго – коллизии — т.к. ваша точка делила с соседом коллизионный домен и цивилизованно соседствовала на MAC-уровне. Теперь вы ловите интерференцию (Layer1) от двух соседей с обеих сторон.

В итоге, delay и jitter, может, и попытались немного уменьшиться (т.к. коллизий теперь как бы нет), но зато уменьшилось и соотношение сигнал/шум. А с ним уменьшились и скорости (т.к. каждая скорость требует некоторого минимального SNR

Непогано пояснили це тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tum@n, про смарти я вкурсі. казав про ноутбуки і нетбуки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

v4 модель

прошивка від тепелінку сама остання з сайту

Залізо 4-ї версії дуже невдале це по перше, а по друге якщо в ноуті тільки "G" стандарт то нефіга він не підключиться на 150 мегабітах а на 54.. і як було заявлено в попередніх постах 22 мегабіта це потолок даного стандарту... такщо не забивайте голову дурньою.... не буде там 50 мегабіт.. даже на "N" стандарті більше 35-40 мегабіт по wifi ніяк не витягнеш.. ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...