Перейти до змісту

Бред? Полный бред? Маразм?

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

-> 2Shkoder

-> Навряд підняття тарифів ознака банкрутсва.

-> Але в загальному ми з Приватом вже років 7-м. І що хочу сказати, Приват спаскудився (клієнтів в ломаний грош не ставлять) останніх 2 роки.

Залежить від конкретної людини яка вас обслуговує.

-> Не хочу піднімати паніки чи якось так, але серед знаючих людей ходить думка що Приват ще кілька -> років протримається і усьо. Тому я зараз хочу завести ЗП карточку в іншому банку і гроші які на -> депозиті лежать треба якось швиденько забирати. :blink:

Цікавенько - хтожто такі обізнані люди??? Ну-ну.... так і будете бігати з банка в банк..... (втрачаючи....)

-> Як приватна особа в зв'язку з необхідністю перекидати "нал" на рахунки по всій Україні (страйк +

-> так собі шмотки) - то за весь час зробив один висновок. Через приват не реально заплатити, гемору ---> більше ніж щастя. То вони свій рахунок не бачать Києвського Інтернет-магазину,

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ - схоже на купу слів......

-> то відкривай рахунок, то очереді в 8-20 чоловік.... Бррр... Спочатку пробував платити через Приват, -> а потім раз зайшов в Аваль, другий і так вже здійснено більше 20 платежів на різні суми і різні -> -> -> рахунки і ні разу не було косяків. Гроші куди треба доходять мгновенно, якщо звичайно не на -> -> --> приватовський рахунок, чи на рахунок банку з тормознутою системою платежів.

Напевне ваша доля - "ходити" ..... хоча маючи інтернет можна й пифко дома попивати, нікуди не лазити в пошуках найкращого банку(всерівно не знайдете з вашими вимогами ;-))))...

Щодо "гроші доходять мгновенно" та "на рахунок банку з тормознутою системою платежів" - то хочу -зауважити що в _УСІХ_ банках україни одна система міжбанківських платежів, гроші доходять одночасно!!!!.

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Скажу одне з банку в банк не бігаю.

Це єдина змінна банку за весь мій час.

А якщо так симпатизує цей банк, я ж не проти. Просто я вибираю де зручно, надійно і швидко.

Не подобається втрачати гроші коли ти скидаєш гроші в четвер а інша сторона бачить їх тільки у вівторок, а треба було строго до обіда пятниці. Нє ну я розумію тех. проблеми, але навіщо ж брехати, а потім прямо в очі ой в нас тех. проблеми, смокчіть, нас не колише.

Щодо "гроші доходять мгновенно" та "на рахунок банку з тормознутою системою платежів" - то хочу -зауважити що в _УСІХ_ банках україни одна система міжбанківських платежів, гроші доходять одночасно!!!!.

О так згоден одночасно. Але між теорією і практикою є велика різниця. І Зараз ми платимо як через Приват так і через Аваль. Як ти думаєш, якщо нам хутко, і головне щоб 100% дійшло, через кого ми кидаєм?? Думай що хочеш, але якщо гроші теоретично бігають однаково во всіх банках, то таке відчуття що Приват їх спеціально затримує

Може шановний datacopy не стикався з таким регулярно, а в Нас це вже 2 роки і чим далі тим гірше.

Все вище написане тільки моє ИМХО і досвід.

Опубліковано
Може шановний datacopy не стикався з таким регулярно, а в нас це вже 2 роки.

Все вище написане тільки моє ИМХО.

скажу, что "шановний datacopy" ежедневно сталкивается с СЕП-платежами :lopata:

на непрофессиональное обслуживание можно нарваться в _любом_ банке (хоть в Привате, хоть в Авале). так что просьба не путать уровень услуг банка с уровнем профессионализма его работников.

Опубліковано

Имею

Мысль

Хрен

Оспоришь

Вибачай за грубість, але я не люблю ставлення як до лежачого.

А тому зараз стараюсь спригнути з Привата як Фізична особа, так і Юридична.

Опубліковано

Приведу випадок з життя:

інет магазин, дає рахунки, отримувач проплати - власник рахунку в приваті десь на східній Україні. Прихожу в центральний офіс, даю рахунок, даю гроші в віконечко. Оператор каже, "ой, а підійдіть но до клієнт-менеджера, а то внас щось тут не фунциклює". Прихожу до менеджера, вона дивиця на мене, на рахунок, я їй пояснюю, що рахунок отримувача в вашому банку - які проблеми. Вона дзвонить кудись, робить страшні очі і каже: ок, комісія 20 грн (при платежі 80грн.)... після чого посилаєця мною в далекі-далі (в культурній формі).

мораль: Ощадбанк спокійно провів платіж, взявши 2% від суми...

ЗІ я розумію, що комунпослуги банкам приймати може і не вигідно, але передача на рахунок в межах єдиного банку - одна з основних задач і вимагати за цю послугу такі гроші - грабіж.

ЗІІ без комісії мені запропонували розплатитись кредиткою, при цьому просто зарплатна карта їм не підійшла... я маю кредитку, але стояти в черзі, оплачувати кредиткою, а потім відразу її поповнювати ІМНО брєд полнєйший... може приват і хороший для клієнтів, яких на л.українки дівчата в коротких спідничках в віп залах обслуговують, але для простих людей це повний гімор.

Опубліковано

Знаю дуже багато прикладів, коли гроші, які проганяються через Привєт, затримуються приблизно на добу. З тим же Авалем таких речей не помічав. Спостерігав це особисто, і чув багато схожих прикладів від знайомих. Всі кажуть, що Привєт любить трохи покористуватись коштами клієнтів.

З Приватом мені як приватній особі зараз трохи зручніше, бо я з ними давно, в мене там є непогана кредитна історія, я VIP клієнт, чи як це в них там називається (2keepo: але дівчата в коротких спідничках в віп-залах мене не обслуговують :)) і багато питань вирішуються одним дзвінком. Потрібен час, щоб заробити таку ж репутацію в Авалі. Але взагалі обслуговування в привата на трійочку, зате вимоги до клієнтів захмарні (згадався анекдот про мужика, який для того щоб купити рулон туалетного паперу мусив в магазин і унітаз свій принести, і ж()пу показати).

Далі, рух коштів по картках в Приваті також дуже цікавий. В мене були випадки (не випадок, а саме випадки), коли гроші на картку йшли три доби. З іншого боку, на VISA Gold гроші поступають практично миттєво. Для прикладу -- в відділенні на 40му (вагончик біля зупинки) кладу на картку гроші, а поки дійшов до банкомата біля Салюту (дві хвилини від сили), то гроші вже зараховані на карту.

Опубліковано

Ну если приват уж так косячит (((. В какой же тогда банк можно верить, знать что он не лопнет в ближайшие 15-20лет, знать что если надо забрать деньги то пришл--->забрал, без бегатни.

Аваль или мож еще какойнить?

Опубліковано
ИндексБанк. Это мое ИМХО конечно, но уже долгое время с ними сотрудничаю и пока ни одного нарекания.
а як в них з картками? Щось я не бачив ні одного банкомата ІндексБанку
Опубліковано

мое ИМХО как банкира:

искать надо не банк, а отделение банка с нормальным персоналом.

туда идти на обслуживание и будет всем щастье.

повторюсь: грабли не в банках, а в его сотрудниках (с пустыми головами и IQ ниже плинтуса)

Опубліковано
ИндексБанк. Это мое ИМХО конечно, но уже долгое время с ними сотрудничаю и пока ни одного нарекания.
а як в них з картками? Щось я не бачив ні одного банкомата ІндексБанку

З картки ІндексБанку можна зняти гроші в ЛЮБОМУ банкоматі БЕЗ КОМЫСІЇ.

Опубліковано
З картки ІндексБанку можна зняти гроші в ЛЮБОМУ банкоматі БЕЗ КОМЫСІЇ.

точно любого?

или все-таки из определенного списка?

15. Снятие наличных в кассах или банкоматах:

— сети АО "ИНДЭКС-БАНК": 0.75% min 1 грн/ 0.75% min 0.2 USD/ 0.75% min 0.2 EUR

— сети других банков Украины: 1,2% + 4 грн/ 1,2% + 0,8 USD/ 1,2% + 0,8 EUR

— сети зарубежных банков: 1,5% min 17 грн/ 1,5% min 3 USD/ 1,5% min 3 EUR

тут украл

Опубліковано
Ну если приват уж так косячит (((. В какой же тогда банк можно верить, знать что он не лопнет в ближайшие 15-20лет, знать что если надо забрать деньги то пришл--->забрал, без бегатни.

тут виходить палка з двох кінців

затишне, максимально коректне обслуговування без метушні - це або маленький банк з обмеженим продуктовим рядом, або VIP-підрозділи у крупних банках, але тоді не жалійся на тарифи і т.п. будь-яка операція йде з суттєвими комісійними для банку - зате всякого роду платежі взагалі можна вирішити по телефону.

щодо надійності - крупний банк в рази фінансову стійкість має вищу. високі рейтинги міжнародних аудиторів, велика валюта балансу по капіталу і т.п., найвище позиціонування серед національних/європейських банків що дозволяє без проблем залучати довгострокові пасиви з-за кордону, - це все ознаки дійсно надійного банку. і хай тут деякі учаснєгі сарівнаваній по говнокіданію хоч пукнуть від обурення :) - приват по фінансовій стійкості одиз з перших якщо не найперший в Україні :)

Аваль или мож еще какойнить?

:) те же яйца токо в профиль

Опубліковано
Списка я пока не видел. Они обещают, что снять можно с любого...

нагло врут. либо некомпетентны в данном вопросе.

даже не глядя на их тарифы... есть подобное у УкрГазБанка

с их карточки можно снимать без комиссии в УкрПроме, ЗахидИнкоме

вроде еще где

но те же Аваль и Приват бесплатно к себе никого не пустят...

ну, а учитывая, что и процессинги разные - то и вывод соответствующий.

Опубліковано
мое ИМХО как банкира:

...

повторюсь: грабли не в банках, а в его сотрудниках (с пустыми головами и IQ ниже плинтуса)

в тому, що гроші на картку поступають три доби винуватий касир в моєму відділенні? Не сміши...

З іншого боку -- знайти відділення, в якому ВСІ праціавники адекватні -- нереально. Для прикладу, кілька тижнів тому виготовляв в центральному відділенні ПРивата дві картки на фірму, і їх видавали різні дівчата в різних кабінетах. Так одна аж з ніг падала, так навколо нас з бухгалтером бігала, розказувала як користуватись, написала гарним почерком на бумажці коротку інструкцію для бухгалтера і т.д., а інша тупо сиділа по мобільному з кимось розмовляла про помади/лаки для нігтів, мовчки ткнула пальцем де розписатись і все. При цьому перша була з нами один-на-один в кабінеті, тобто не для показухи так порхала. А інша -- в "акваріумі" біля сходів на другому поверсі, де купа інших співробітників і клієнтів.

Опубліковано
в тому, що гроші на картку поступають три доби винуватий касир в моєму відділенні? Не сміши...

З іншого боку -- знайти відділення, в якому ВСІ праціавники адекватні -- нереально.

я не про изготовление карт. я больше про само обслуживание. особенно про обслуживание юр.лиц.

ты обслуживаешься в центральном офисе. а там бардака больше всего

насчет отделений: я знаю 2 хороших отделения УкрСиба и пара-тройка Приватовских.

например, Соборности 34б (если мне память не изменяет). но, сегодня на отделении одно, завтра другое (это я про тела сотрудников). в привате текучка, как у хорошей горной речки.

и с любимого УкрСибовского отделения тоже вроде бы начальница уволилась :)

ну а про то, сколько деньги по межбанку идут (НБУ вроде не более 2-х дней дает. кто больше знаком с СЕП-платежами пусть меня поправит. мне лень по документам НБУ рыться).

Опубліковано

відношення до клієна в Приваті мені нагадує радінські гастрономи. Такі ж черги до каси і такі ж гримзи на касі. І аналогічно до радянських гастрономів жалітись начальству -- все одно що стукати в ілюмінатор підводного човна щоб впустили на глибині пару сотень метрів. Звичайно не всі вони такі, але середньостатистичне враження саме таке.

Опубліковано
Скажу одне з банку в банк не бігаю.

Це єдина змінна банку за весь мій час.

А якщо так симпатизує цей банк, я ж не проти. Просто я вибираю де зручно, надійно і швидко.

Не подобається втрачати гроші коли ти скидаєш гроші в четвер а інша сторона бачить їх тільки у вівторок, а треба було строго до обіда пятниці. Нє ну я розумію тех. проблеми, але навіщо ж брехати, а потім прямо в очі ой в нас тех. проблеми, смокчіть, нас не колише.

О так згоден одночасно. Але між теорією і практикою є велика різниця. І Зараз ми платимо як через Приват так і через Аваль. Як ти думаєш, якщо нам хутко, і головне щоб 100% дійшло, через кого ми кидаєм?? Думай що хочеш, але якщо гроші теоретично бігають однаково во всіх банках, то таке відчуття що Приват їх спеціально затримує

Може шановний datacopy не стикався з таким регулярно, а в Нас це вже 2 роки і чим далі тим гірше.

Все вище написане тільки моє ИМХО і досвід.

Прошу Вас звернутися до мене, таких проблем не буде. (можна перевести всы типи рахунків).

770777. В робочі дні. Іжик Олександр.

Знаю дуже багато прикладів, коли гроші, які проганяються через Привєт, затримуються приблизно на добу. З тим же Авалем таких речей не помічав. Спостерігав це особисто, і чув багато схожих прикладів від знайомих. Всі кажуть, що Привєт любить трохи покористуватись коштами клієнтів.

Не то э бред.... скіко працюю в ПриватБанку(7 років) ніколи не було затримок з платежами. Хіба що технічні проблеми від сили раз в рік.......

Нема потреби цього робити ПриватБанку. Залишок на коррахунку є. Ізучіте матчасть, т.є. річний баланс банку, а потім флудьте!!! :P

відношення до клієна в Приваті мені нагадує радінські гастрономи. Такі ж черги до каси і такі ж гримзи на касі. І аналогічно до радянських гастрономів жалітись начальству -- все одно що стукати в ілюмінатор підводного човна щоб впустили на глибині пару сотень метрів. Звичайно не всі вони такі, але середньостатистичне враження саме таке.

А все тому що нехочете пожалітись, ЛЕНЬ!!!! Напишіть заяву, зареєструйте, вам дадуть відповідь у 10-дений термін, винних накажуть. Все красіфо!

Краще тут ..... Хоча можна й тут: Конкретні місця- дати. Бум наказивать! :)

Опубліковано

тезка, не буянь (это я к datacopy)

наказывать в привете всегда было кого и за что :)

все нормально... ты только это, с телефоном не ошибся? :P

Опубліковано
тезка, не буянь (это я к datacopy)

наказывать в привете всегда было кого и за что :)

все нормально... ты только это, с телефоном не ошибся? :)

Нед. Коллега! :P

Опубліковано

IMHO проблема задержки ЭЛЕКТРОННЫХ денег в привате есть, но это опять ИМХО проблема ИТшников ака одмины/программеры

ИМХО еще раз, но проблему подтвердить могу 1000% , задерживаюццо бабки

Опубліковано

2 Skoder: предлагаю прикрыть тему (сорри, кнопку забрали), поскольку консенсуса тут не видать, а тема по комунальным платежам раскрыта. да и в очередной раз обсуждать банки и их услуги/работников смысла нет. все равно есть недовольные приватом/авалем/укрсибом/ОТР/ощадом ...

тут, ИМХО, пошло переливание из пустого в порожнее.

мое ИМХО: закрыть! :)

IMHO проблема задержки ЭЛЕКТРОННЫХ денег в привате есть, но это опять ИМХО проблема ИТшников ака одмины/программеры

ИМХО еще раз, но проблему подтвердить могу 1000% , задерживаюццо бабки

не, это не проблема ИТ

это проблема Привата, она есть, но это не баг, а фича :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...