vampirich Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:03 #51 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:03 Asbarik, в тебе мабуть крім архіватора, торента, і кількох забавок ніфіка нема.Коли на комп"ютері трошки є всяких програм, в яких є якісь бази данних, і їх треба позберігати, потім повідновлювати - у 50 хвилин ти аж ніяк не вкладешся
Asbarik Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:12 #52 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:12 Asbarik, в тебе мабуть крім архіватора, торента, і кількох забавок ніфіка нема.Коли на комп"ютері трошки є всяких програм, в яких є якісь бази данних, і їх треба позберігати, потім повідновлювати - у 50 хвилин ти аж ніяк не вкладешсяА ви колись задумувались що весь потрібний софт можна встановлювати на окремому диску. Я роблю саме так. Маю 3 диска. Один під вінду, другий на софт, третій на розваги. І можу форматувати хоч кожен день.
vampirich Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:23 #53 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:23 якби ж завжди все було так просто....
SysR Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:31 #54 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:31 якби ж завжди все було так просто....В нього мабуть ніколи не стояло Корела чи чогось що лізе глибоко в систему якби він з ним так зробив то не писав би таких дурниць Yarchik, Ти не пробував шукати якісь надстройки в списку встановлених програм? Я колись так дуже довго старався позбавитись панельки що йде з юТорентом чи подібною халявною софтиною яка дуже любить поставити купу свого мотлоху.
Asbarik Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:37 #55 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:37 якби ж завжди все було так просто....В нього мабуть ніколи не стояло Корела чи чогось що лізе глибоко в систему якби він з ним так зробив то не писав би таких дурниць А, точно, я ж забув що зараз у всіх крім мене Корел стоїть. Ну тоді хай мій пост буде для всіх недорозвинених інженерів ( КОМПАС 3D), для бізнесменів невдах (1С Бухгалтерия) та простих користувачів ПК (яких напевно вже й не залишилось), що можуть поставити софт на окремий диск та не паритись. А боги з Корелом хай вибачають мою необізнаність. Ото вже й дурницю я написав. Справді, краще крім диску Ц взагалі ніяких не мати, та все на кучу засир*ти.
Arden Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:45 #56 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:45 А, точно, я ж забув що зараз у всіх крім мене Корел стоїть.MS SQL Server, Visual Studio і т.д.
SysR Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:47 #57 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:47 А, точно, я ж забув що зараз у всіх крім мене Корел стоїть.Про Корел це старий порослий мохом БОЯН.
vampirich Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:55 #58 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 08:55 А ти не думав, що є програми, які на іншому диску тупо не запрацюють після перевстановлення вінди?Що є бібліотеки, яки прописуються в папку вінди. Навіть для банальних дизайнерів і то шрифти треба витягнути.Більшість програм свої налаштування прописує в папку користувача на диску c і не дає можливості змінити це місце.Навіть в банальному броузері, перед тим як переставити систему варто зберегти свої закладки (не стосується хрома, він синхронізує настройки з гуглоаккаунтом).Можу запропонувати парі - ти настроєш систему, як ти вважаєш мегакруто, я ставлю туди 2-3 каталоги запчастин до сг техніки, і ти перевстановлюєш вінду. Якщо після початку перевстановлення вінди пройде 50 хвилин і ти мені покажеш працюючі каталоги - ставлю багато пива ))
Zheny@ Опубліковано 22 Січня, 2013 в 09:01 #59 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 09:01 Щось тем а переходить не в те русло.
Volyniaka Опубліковано 22 Січня, 2013 в 09:15 #60 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 09:15 Ще є така помічна шняга : Malwarebytes Anti-Malware
Tomson Опубліковано 22 Січня, 2013 в 09:26 #61 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 09:26 Мде... Я завжди якщо щось не те і антивірус не "пищав" то - дивимось хости(підчищаємо)>процеси>автозагрузка . Завжди допомагає.
Yarchik Опубліковано 22 Січня, 2013 в 09:48 Автор #62 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 09:48 Ще є така помічна шняга : Malwarebytes Anti-MalwareНу йома йо, ну пацани... ви читаєте, що раніше писалося?В цьому пості:Перевіряв систему Malwarebytes Anti-Malware - не допомагало. Так що ...- Ти куди йдеш? На рибалку?- Ні, йду на рибалку.- А, а я думав, на рибалку...
Yarchik Опубліковано 22 Січня, 2013 в 09:55 Автор #63 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 09:55 На всякий випадок, якщо хтось захоче дати пораду на зразок "простіше вінду переставити".Хлопці, я починав свій досвід з комп'ютерами ПК "Пошук". Я вмію працювати в MS-DOS, PC-DOS, DR-DOS, OS/2, Windows 3.11, Windows 95, Windows NT, і в прочих віндах. Я вмію встановити з нуля будь-яку з цих систем, налаштувати комп і т.п. В моєму житті лише одного разу виникла софтова проблема, для вирішення якої я вимушений був віддати комп досвідченому програмісту.Тому вінда в мене працює так, як я їй наказую - впродовж кількох років, налаштована під мене, з встановленим і налаштованим софтом (в т.ч. ліцензійним, який під час кожного перевстановлення вимагає звернення до сервісної організації).Так що якщо в когось там нема терпіння (або знань, досвіду і бажання) вирішити проблему - то це Ваші методи, мені вони не підходить.Моя проблема вирішилася. Тому прошу модерів закрити тему.Дякую всім, хто допоміг реальними порадами!
Zheny@ Опубліковано 22 Січня, 2013 в 10:40 #64 Опубліковано 22 Січня, 2013 в 10:40 На додоачу до слів пана Ярчика, хочеться сказати, що перевстановлення системи в схожих випадках можливе лише тоді, коли затрачений на усунення проблеми час - не виправдовує себе. Випадки, коли на компі 100500 ігор (Які є на любому трекері) і жодного корисного документа чи програми (окрім драйверів та кодеків) і колупатися 3-4 години на вирішення проблеми це розкіш! То за 2 години переставляється Вінда із УСІМА прогами, дровами і іграми, що були встановлені.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.