Перейти до змісту

Игровая консоль X-box 360

garderob

Рекомендовані повідомлення

Хочу в оренду сдавать игровую консоль X-box 360 Slim. Есть желающие орендовать и готовы ли платить 50 грн. в сутки, с 1 диском на выбор и бесплатной доставкой? Пишите свои предложения и мысли по этому поводу, так как хочу узнать есть ли смысл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І шо ви будете брати в залог, паспорт ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки паспорт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі подумав, що краще буде здавати потижнево, з доставкою в суботу і неділю (в будні дні просто не дозволить мені робота займатися доставкою). Скажимо в тиждень оренда буде коштуватиме 250 грн. з 1 диском на вибір і безкоштовною доставкою до дверей, за кожний інший диск доплата 10 грн. Як на таке дивитися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви знаєте що паспорт не можна брати як заставу, за це статть є ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді що Ви пропонуєте? Брати грошовий залог в розмірі вартості ігрової консолі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну як варіант.Ви не подумайте, я не хочу вас відмовити, чи ще щось в тому роді, просто проінформувати. Хоча якщо хочете то можете і паспорт брати та надіятися що проблем з законом не буде. Взагалі вважаю що ідея не практична, так як за 50 грн в день, в компютерному клубі на приставці можна грати 10 годин, з іншими людьми і як на мене більше фану буде! Хоча такі ігри які треба проходити грати (типу Gears of War) буде не дуже добре, но в такому випадку мабуть люина за 1500 грн купить вже приставку, аніж брати в оренду на тиждень, бо за день таку гру пройти це треба бути задротом ого яким та вправно грати на геймпаді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це Ваша думка і я її поважаю, логіка певна є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...