Перейти до змісту

[Куплю] Відеокарту PCI-E, 1Gb, DDR5, DirectX 11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну в заголовку фактично вказано всі вимоги, хочу купити відео гігове, щоб підтримувало 11 дірект Х, Сам чіпсет частота графічного процесора не настільки принципові.

Якщо протягом кількох днів не буде пропозицій по DDR5, то розгляну варіанти DDR3, звісно якщо вони підтримують 11-й дірект.

Окремо буду вдячним якщо маякнете в приват, бо на борді не постійно, наскоками можу й забути сюди заглянути.

пс: так, я знаю, запропонована мною ціна не топова, але на мою думку досить реальна, адже сам недавно тут "провтикав" досить класну карту за менші гроші.

Опубліковано

Чесно кажучи від DirectX 11 толку нуль, хіба, що відеокарта буде досить таки потужною.

DirectX 10 максимум що тобі потрібно, все остальне - панти.

Опубліковано

на DirectX 11 орієнтуюсь скоріше як з запасом, то ж цяцьки з кожним новим виходим стають все більш вимогливими, а оскільки в питаннях апгрейдів я дуже неактивний, то хочу взяти (може з запасом) так щоб на пару років не паритись.

З іншого боку модель яка підтримуватиме 11-й дірект, напевно і шейдери тягнутиме новіші, і опен-жи-ель скоріш за все кращий. Для мене такий дірект скоріше орієнтир по відбору свіжішого покоління відео-карти...

Опубліковано

Тоді піднімай бюджет, і орієнтуйся на HD 5850/6850 або їм подібні, шина має бути не менше 256 біт у пам'яті.

Успіхів :)

Опубліковано

В тому й справа що 5850/6850 це й вищий бюджет, і на даний момент дуже сучасні карти, і як для мене, досить пасивного геймера над-потужні карти не є пріоритетом, мені ультра режим не головне, в даному випадку більш важливий бюджет. Мені абсолютно вистачить і HD5750, і навіть трішечки менше. Мені уже й того буде достатньо пересісти з теперішньої GeForce 7300GT AGP, при тому що зараз окрім відео міняю практично все залізо включаючи корпус.

Ах да, раз завели таку тему то запитаю під шумок наскільки принципово для ігор тип пам’яті ДДР5?, може достатньо свій вибір робити орієнтуючись на частоту скажімо графічного процесора та об’єму пам’яті? Якщо паті ДДР не принципові то тут я зустрічав ще менш бюджетні варіанти....

Опубліковано

Ну дивись, якщо шина пам'яті 128 біт то треба для твоїх потреб ддр5, якщо 256 то ддр3, пропускна здатність приблизно однакова якщо порівнювати скажімо 4850 і 5750, правда ддр5 трішечки швидше. Якщо монітор 17-19 дюймів то вистачить і 512 памяті, да є зараз такі які жеруть і не жаліють але це всякі "пантові" опції вмикаєш які розраховані для юзерів з 3-4 картами у кросі. Звісно гіг бажано но 512 для 19-ки повинно вистачити. Частота ГПУ - не заморочуйся з нею, є ще багато інших параметрів які впливають на продуктивність, головне дивись у сторону відео типу 5750 і вище, не нище.

Ну і під кінець СО, якісне СО залог довговічної роботи. Знайомив ніби збирався продавати свою карту асус 6770 гігову

P_500.jpg

Силку кінув йому якщо, що то тобі відпише. Варіант що на фото є найкращим варіантом на мою думку, інженери асус навіть продумали захист карти від прогинань текстоліту з часом, а це є одною із причин неполадок.

Опубліковано

Відео куплене, HWman дуже дякую за консультацію.

Взяв SAPPHIRE HD 5750 1Gb DDR5 PCI-E DUAL. Фактично по характеристикам те на що я орієнтувався, можливо чіпсет чи інші параметри не самі сучасні але це як кажуть синиця в руках.

Тут чомусь плюсомет заблокований, то десь в інших темах стріну твої пости то час расплати прідьот! :smile-zachot:

Опубліковано

Тут чомусь плюсомет заблокований, то десь в інших темах стріну твої пости то час расплати прідьот!

Да не треба.

Скільки дав?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...