madkot Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:56 #26 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:56 Особисто в мене Zopo zp100 вже більше ніж півроку, його ціна та функціонал заставляють задуматись всіх хто бачить над темою чи варто переплачувати за так звані брендии
madkot Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:20 #27 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:20 madkot, вибачаюсь за офтоп, але Ви купували щось із цього сайту? (http://www.aliexpress.com)Здивували ціни і безплатна доставка до України.ЦЕ одна з найбільших чи навіть найбільша торгова площа Китаю.ЇЇ найбльший плюс що тут все англійською мовою, навідміну від китайського ТАОБАО.Я купував. Доставка де написано реально фрішип.вибачте за оффтоп, ТАОБАО - підрозділ Alibaba в котрий входить і Aliexpress
SunSeth Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:25 #28 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:25 Друг вже десь біля року користується таким (якщо зацікавить, можу дізнатись модель). Прблем не було жодних, ОС повністю функціональна, не глючить і не тупить. Камера теж більш-менш. Екран - великий, сенсор - хороший, як і якісь корпусу, до речі.А він перед тим пробував користуватись "не таким", а гидотним, переплачним в 100 разів, якимось гнусмасом, лижою, хтц, сонею?
madkot Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:28 #29 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:28 Друг вже десь біля року користується таким (якщо зацікавить, можу дізнатись модель). Прблем не було жодних, ОС повністю функціональна, не глючить і не тупить. Камера теж більш-менш. Екран - великий, сенсор - хороший, як і якісь корпусу, до речі.А він перед тим пробував користуватись "не таким", а гидотним, переплачним в 100 разів, якимось гнусмасом, лижою, хтц, сонею?а це обов"язково? чи перед тим як купувати шкоду та ланос - треба всім мерседеси та майбахи перепровірити на собі?
SunSeth Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:46 #30 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:46 а це обов"язково? чи перед тим як купувати шкоду та ланос - треба всім мерседеси та майбахи перепровірити на собі?ні, не обов'язково, тільки "шкода та ланос" - це занадто голосно сказано, а за моїм особистим досвідом - це "Лада Калина".
Микола Тарасенко Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:46 #31 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:46 Думаю, в руках тримав. І я не казав про те, що брендові і популярні смарти - відстій і вселенське зло. ТС шукає функціональний смартфон до 2500 грн. В даній ціновій категорії - китаєць далеко не найгірший варіант імхо.
madkot Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:49 #32 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:49 а це обов"язково? чи перед тим як купувати шкоду та ланос - треба всім мерседеси та майбахи перепровірити на собі?ні, не обов'язково, тільки "шкода та ланос" - це занадто голосно сказано, а за моїм особистим досвідом - це "Лада Калина".конкретно про які телефони йде мова? які для вас мерси, а які каліни?
Микола Тарасенко Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:51 #33 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:51 а це обов"язково? чи перед тим як купувати шкоду та ланос - треба всім мерседеси та майбахи перепровірити на собі?ні, не обов'язково, тільки "шкода та ланос" - це занадто голосно сказано, а за моїм особистим досвідом - це "Лада Калина".Китайці роблять і айфони за 300-400 гривень, і апарати за 2000+ гривень. Що в даному випадку було "Ладою Калиною"?
madkot Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:55 #34 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:55 Китайці роблять і айфони за 300-400 гривень, і апарати за 2000+ гривень. Що в даному випадку було "Ладою Калиною"?2000 - це ви щось мало сказали - брендові китайські апарати коштують від 300-600 доларів, а конкуренти не китайського походження на 200-500 доларів дорожче доходить
SunSeth Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:55 #35 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:55 Це ваш особистий поділ на автомарки, тому класифікацію придумайте самі.п.с. І давайте у одну купу не будемо скидати лоу-кост нонейм китай і нормальні китайські бренди. Я писав про перших. У других, я не заперечую наявність досить вдалих моделей.По темі: я б на місці ТСа, все-таки, звернув увагу на пропонований Pantech.
madkot Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:57 #36 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:57 ні SunSeth, хочу почути яких китайців маєте на увазі, бо конкретики немає, бачу лише упереджену агресивну, скажімо неповагу, до телефонів китайського виробництва
madkot Опубліковано 17 Січня, 2013 в 15:06 #37 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 15:06 знову вибачите за оффтоп, останнійGeely Holding Group завершила сделку по покупке компании Volvo у концерна Ford. Сумма контракта – $1,8 млрд.Компания Volvo окончательно продана Geely Holding Group. Переговоры о продаже Volvo компании Geely велись еще в 2009 году, тогда же были оформлены первые документы. Соглашение подписано 28 марта 2010 г. Geely получила доступ к заводам, исследовательским центрам и интеллектуальной собственности Volvo.28 марта Geely Holding Group и Ford Motor Company оформили сделку по продаже автомобильной компании Volvo китайской стороне. Сумма сделки – $1,8 млрд. В 2009 г. именно компания Geely была основным претендентом на покупку Volvo, а уже к концу 2009 г. между Geely и Ford были заключены первоначальные договоренности.Компания Geely в новой сделке приобрела не только заводы и фабрики Volvo, но и получила доступ к интеллектуальной собственности компании Volvo. А это – масса новейших разработок в области безопасности, управляемости, надежности автомобилей. Компания Geely заплатила за Volvo не так уж и много – около $1,8 млрд. (в 1999 г. концерн Ford купил Volvo за $6 млрд.).Руководство Geely Holding Group намерено поступить с новым приобретением, как и планировалось ранее. Главный офис Volvo по-прежнему будет находиться в Швеции, компания сохранит свою команду ведущих менеджеров, изменится лишь состав совета директоров Volvo. В планах Geely Holding Group – развитие бренда и новых моделей Volvo, сохранение основного производства автомобилей в Швеции и Бельгии, укрепление позиций Volvo в Китае на рынке премиум-автомобилейтак в чому сила брат? в бренді вольво чи в лоукості джиллі?
SunSeth Опубліковано 17 Січня, 2013 в 15:06 #38 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 15:06 ні SunSeth, хочу почути яких китайців маєте на увазі, бо конкретики немає, бачу лише упереджену агресивну, скажімо неповагу, до телефонів китайського виробництваа ви мені можете заборонити? ))) У мене теж телефон зроблений у китаї, Galaxy SIII, і що?так в чому сила брат? в бренді вольво чи в лоукості джиллі?можна ще кращий приклад, про китайський Су-27 тут знайти.
madkot Опубліковано 17 Січня, 2013 в 15:08 #39 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 15:08 ні SunSeth, хочу почути яких китайців маєте на увазі, бо конкретики немає, бачу лише упереджену агресивну, скажімо неповагу, до телефонів китайського виробництваа ви мені можете заборонити? ))) У мене теж телефон зроблений у китаї, Galaxy SIII, і що?Самсунг корейська фірма, а місце виробництва ролі не грає. жодної конкретики, що і варто було очікувати.ТС, прошу вибачення за офтоп та флуд. модельний ряд дійсно великий і тому проблема вибору важка.Успіхів
SunSeth Опубліковано 17 Січня, 2013 в 15:15 #40 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 15:15 Самсунг корейська фірма, а місце виробництва ролі не грає. жодної конкретики, що і варто було очікувати.Вам перелічити всі китайфони, що я тримав у руках? Ви після цього заспокоїтесь і відчепитесь?
madkot Опубліковано 17 Січня, 2013 в 16:10 #41 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 16:10 Так, списком і по алфавіту пліз
summer Опубліковано 17 Січня, 2013 в 18:17 #42 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 18:17 Дуже забавляють відгуки ,скажімо про Нокіа 820 на Розетці.Ще ніхто Жодного телефона не купив і не тримав у руках( бо їх ще не ввезли)- а відгуків і плюсів і мінусів хоч відбавляй.Висновок- більшість авторитетно говорить про те, про що не має жодного уявлення.Нокіа 820 ще з минулого року продаються, Ви прайси гуртові уважніше перегляньте...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.