Fireboss Опубліковано 12 Січня, 2013 в 21:44 #1 Опубліковано 12 Січня, 2013 в 21:44 Запис коректно йде коли тримаєш смарт горизонтально, а мені вкрай потрібно щоб це можна було робити вертикально. В налаштуваннях програми такого нема, установлював інші проги - те саме(андроїд).Хто знає як вирішити дану проблему??
madkot Опубліковано 13 Січня, 2013 в 00:02 #3 Опубліковано 13 Січня, 2013 в 00:02 Синдром Вертикального Видео
vampirich Опубліковано 13 Січня, 2013 в 06:31 #4 Опубліковано 13 Січня, 2013 в 06:31 у VirtualDub є можливість повороту відео.Тобто, якщо тебе влаштовує потім бавитися з відеоредакторами - знімай як собі хочеш, потім на компі повернеш як треба.Правда відео буде вузьким і високим... Але якщо вкрай важливо телефон не повертати, то...
Fireboss Опубліковано 13 Січня, 2013 в 09:02 Автор #5 Опубліковано 13 Січня, 2013 в 09:02 Запис коректно йде коли тримаєш смарт горизонтально, а мені вкрай потрібно щоб це можна було робити вертикально.Нда, маразм крепчал... Про таке поняття, як матриця в камері чули? Вона ну явно не квадратна, і при повороті камери вона не повертається, а жорстко закріплена, тому ніякий андроїд вам не допоможе. Єдиний більш-менш вміняємий варіант - це обрізати верх-низ кадру, втрачаючи при цьому з половину розширення зображення, але така ідея навіть блондинці в голову не прийде, бо ж апарат можна повернути на 90 градусів. Чому така операція для вас неприйнятна, для мене загадкаБлін, ну я ж написав що для мене це важливо. Я думав що це залежить від програми для зйомки.
madkot Опубліковано 13 Січня, 2013 в 09:16 #6 Опубліковано 13 Січня, 2013 в 09:16 Запис коректно йде коли тримаєш смарт горизонтально, а мені вкрай потрібно щоб це можна було робити вертикально.Нда, маразм крепчал... Про таке поняття, як матриця в камері чули? Вона ну явно не квадратна, і при повороті камери вона не повертається, а жорстко закріплена, тому ніякий андроїд вам не допоможе. Єдиний більш-менш вміняємий варіант - це обрізати верх-низ кадру, втрачаючи при цьому з половину розширення зображення, але така ідея навіть блондинці в голову не прийде, бо ж апарат можна повернути на 90 градусів. Чому така операція для вас неприйнятна, для мене загадкаБлін, ну я ж написав що для мене це важливо. Я думав що це залежить від програми для зйомки.от цікаво - чому люди панелі LCD не перевертають у вертикальне положення коли їм так це важливо - напевно розуміють, що це саме так і створено, щоб показувати у горизотальному положенні.
Vlodik Опубліковано 13 Січня, 2013 в 09:37 #7 Опубліковано 13 Січня, 2013 в 09:37 Є рішення!купити монітор який розвертається на 90 градусів
Fireboss Опубліковано 13 Січня, 2013 в 09:54 Автор #8 Опубліковано 13 Січня, 2013 в 09:54 Модель смартфона?THL W3+
madkot Опубліковано 13 Січня, 2013 в 10:05 #9 Опубліковано 13 Січня, 2013 в 10:05 Є рішення!купити монітор який розвертається на 90 градусівКЕП, думаєш не знаю про такі монітори )))Різницю між словом монітор та панеллю добре відчуваєш, а між пристроями котрі ці слова класифікують?
Fireboss Опубліковано 15 Січня, 2013 в 18:50 Автор #10 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 18:50 Блін, ну я ж написав що для мене це важливо. Я думав що це залежить від програми для зйомки. Ви написали, що важливо, але забули уточнити WHY IN GOD'S NAME??? Які такі умови, що заставляють вас знімати в вертикальному положенні? Врешті, тема немає сенсу - або знімати в горизонтальному положенні, тоді і відео буде відповідне, або в вертикальному - тоді або відео буде вертикальне, або займатись пост-обробкою з обрізанням до потрібного формату. Варіанти вичерпані Ну напр. увімкнути запис і покласти собі у верхню кишеню сорочки чи курточки, якраз камера буде виглядати. ходиш снімаєш собі скікі хоч і шо хоч, руки вільні, ніхто на тебе уваги не звертає
madkot Опубліковано 15 Січня, 2013 в 19:43 #11 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 19:43 Блін, ну я ж написав що для мене це важливо. Я думав що це залежить від програми для зйомки. Ви написали, що важливо, але забули уточнити WHY IN GOD'S NAME??? Які такі умови, що заставляють вас знімати в вертикальному положенні? Врешті, тема немає сенсу - або знімати в горизонтальному положенні, тоді і відео буде відповідне, або в вертикальному - тоді або відео буде вертикальне, або займатись пост-обробкою з обрізанням до потрібного формату. Варіанти вичерпані Ну напр. увімкнути запис і покласти собі у верхню кишеню сорочки чи курточки, якраз камера буде виглядати. ходиш снімаєш собі скікі хоч і шо хоч, руки вільні, ніхто на тебе уваги не звертає якщо ви не в курсі - подібні дії можуть привести до кримінальної відповідальності. Юристи думаю доповнять
september25 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 19:53 #12 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 19:53 А що в цьому незаконного?
madkot Опубліковано 15 Січня, 2013 в 19:55 #13 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 19:55 Агов, юристи - будь ласка поясніть оцьому індивіду про скриту зйомку приватного життя
september25 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:01 #14 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:01 Ну це якщо я встановлю жучки в твоїй квартирі - це буде прихована зйомка твого приватного життя, а якщо я суну мобілку собі в карман рубашки та буду вести зйомку йдучи по вулиці чи сидячи десь в кафе - яке ж тут приватне життя?
klikl Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:17 #15 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:17 якщо сядете в кафе і будете знімати, як я там їм, а потім ще й це відео десь оприлюдните і все це без моєї згоди, то це якраз і є втручання в приватне життя.можливо не те але ось:ст. 32 Конституції України, право на захист від втручання в особисте і сімейне життя гарантується конституційними нормами, згідно з якими:1) не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди.P.S. гіпотетично це можна розцінити так: Ви злочинець і плануєте мене пограбувати/викрасти/ і т. д. І збираєте інформацію про моє пересування/звички/графіки
klikl Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:22 #17 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:22 я не юрист, але вмію читати і робити висновки, а Ви юрист?
september25 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:29 #18 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:29 Хочу звернути вашу увагу на ось це слово ст. 32 Конституції України, право на захист від втручання в особисте і сімейне життя гарантується конституційними нормами, згідно з якими: 1) не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди. З яких це пір спосіб споживання людиною їжі став конфіденційною інформацією P.S. гіпотетично це можна розцінити так: Ви злочинець і плануєте мене пограбувати/викрасти/ і т. д. І збираєте інформацію про моє пересування/звички/графіки Гіпотетично можна припустити що у людини (не конкретно у вас, а взагалі) манія переслідування я не юрист, але вмію читати і робити висновки, а Ви юрист? Ні, не юрист. Але те ж хотів би почути з цього приводу думку юриста.
klikl Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:29 #19 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:29 а чому не конфіденційна, чому всі мають знати про те що де і з ким я їм ми можемо довго сперечатися і тільки юристи нас розсудять
september25 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:37 #20 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:37 ми можемо довго сперечатися і тільки юристи нас розсудять Згоден. Між іншим. Десь в неті читав що Люфтганза продає в аеропортах свої авторучки з вбудованими в них прихованими відеокамерами. Цілком легально. Бачив відео зняте такою ручкою. Якість не гірша від відео знятих мобільниками. Так що якщо ТС хоче погратися в шпигунів то краще хай шукає щось цього роду. Але попереджаю: імпорт таких пристроїв з недавнього часу в нас заборонений (а що ви хочете в країні з таким високим рівнем корупції та таким низьким рівнем підготовки та технічного забезпечення правоохоронних органів?). А взагалі скажу що незрозуміло чому, але відео зняти прихованою камерою на вулиці чи зйомки з відеореєстраторів чомусь дуже цікаво дивитися ...
Saddy Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:45 #21 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:45 Про авторучки з камерами та інші подібні пристрої - Стаття 359. Незаконне використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформаціїСтаття 359. Незаконне використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації1. Незаконне використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації -карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеженням воді на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
Fireboss Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:52 Автор #22 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:52 Агов, юристи - будь ласка поясніть оцьому індивіду про скриту зйомку приватного життяПан Індивід робить із мухи слона. Мені побарабану чиєсь приватне життя, мені і свого достатньо.А напр як відеореєстратор використати смарта прикольна ідея і зйомка розмов із даїшниками.
Saddy Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:55 #23 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 20:55 та і про іншу відеозйомку знайшов- Цивільний кодекс України Стаття 307. Захист інтересів фізичної особи при проведенні фото-, кіно-, теле- та відеозйомок1. Фізична особа може бути знята на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку лише за її згодою. Згода особи на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку припускається, якщо зйомки проводяться відкрито на вулиці, на зборах, конференціях, мітингах та інших заходах публічного характеру.2. Фізична особа, яка погодилася на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку, може вимагати припинення їх публічного показу в тій частині, яка стосується її особистого життя. Витрати, пов'язані з демонтажем виставки чи запису, відшкодовуються цією фізичною особою.3. Знімання фізичної особи на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку, в тому числі таємне, без згоди особи може бути проведене лише у випадках, встановлених законом.Обережно, незнання законів не звільняє від відповідальності
september25 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 21:05 #24 Опубліковано 15 Січня, 2013 в 21:05 Виходячи з вищесказаного ніщо не забороняю вести відкриту зйомку на вулиці, на зборах, конференціях, мітингах та інших заходах публічного характеру.за умови якщо об'єкт зйомки не стане цьому заперечувати.Цікаво як це регламентується в європейських країнах ...
vampirich Опубліковано 16 Січня, 2013 в 00:43 #25 Опубліковано 16 Січня, 2013 в 00:43 відкриту... а пан топікстартер хоче вести приховану....
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.