Перейти до змісту

Підкажіть недорогу акустику 2.1.

Микола Тарасенко

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть бюджетну акустику 2.1.

Десь до 250-300 гривень. Дякую наперед.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю варто дивитись на б/в... точніше не дивитись а слухати, якщо звук влаштовує то беріть...

Головні критерії, бажано не пластиковий корпус колонок, наявність двох і більше динаміків на колонках аля піщялка і середньо частотний динамік.

184263.jpg

Ах да, розраховуєте на баси і гучність чи не гучно зато якісно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також недавно постав перед вибором акустичної системи 2.1. Скажу відверто, за 300 грн. хорошу акустику ви не купите, тільки викинете гроші, на мою думку краще добавити грн. 100-150 і купити щось більш-менш нормально. Особисто собі купив sven ms-1085 і не пожалкував, як на мене ідеальне співвіднощення дизайн/ціна/якість.

Якщо бюджет обмежений до зоо грн. то я б порадив F&D R-313 , непогана по хар-х та й матеріал МДФ, пластик не радив би нікому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую. Розраховував на щось середнє по потужності з більш-менш якісним звуком. Думатиму тепер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І мені щось порадьте, бюджет 1000 грн. (плюс-мінус), можна 2.0, 2.1, а то на ноутбучних колонках вже надоїло слухати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І мені щось порадьте, бюджет 1000 грн. (плюс-мінус), можна 2.0, 2.1, а то на ноутбучних колонках вже надоїло слухати.

Edifier HCS2330 або SVEN MS-1060R_Black або SVEN MS-1085 , до 1000 грн. варіантів багато, ці 3 варіанти для 2.1 в різній ціновій категорії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за бюджета 1000 і 2,0 2,1 ... вибирав би Microlab SOLO або PRO ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за бюджета 1000 і 2,0 2,1 ... вибирав би Microlab SOLO або PRO ....

Ці колонки як разі і розглядав, як варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Микола Тарасенко, розглянь такий варіант:

36499_1525858.jpg

купував восени в "Сонечку", вартість під 300 гривень, якість звуку задовольняє повністю. Рекомендую.

Сателіти здається з МДФ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...