Перейти до змісту

Чи має право водій без класності працювати на посаді водія відділення швидкої допомоги центральної районної лікарні? Які кваліфікаційні вимоги встанов


Anatoliy313

Рекомендовані повідомлення

Чи має право водій без класності працювати на посаді водія відділення швидкої допомоги центральної районної лікарні? Які кваліфікаційні вимоги встановлені Відпішіть можливо хтось знає!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПРО КЛАСНІСТЬ ВОДІЇВ

Класність підтверджує кваліфікацію водія (працівника).

Кваліфікація — це рівень загальної та спеціальної підготовки.

Класи (зростання за значущістю: ІІІ — найнижчий, ІІ — середній, І — найвищий) — це критерій оцінки рівня професійної майстерності водіїв. Вони залежать від складності управління транспортними засобами, професійної підготовки та досвіду (стажу) роботи водія.

Або

1. У процесі роботи на підприємстві водію може бути присвоєно кваліфікацію II чи I класу. Для присвоєння II класу у посвідченні водія повинен бути дозвіл на керування транспортними засобами категорій "B", "C", "E" або "D", або "D" та "E", а також безперервний стаж роботи водієм III класу на підприємстві - не менше трьох років. Для присвоєння I класу повинен бути дозвіл на керування транспортними засобами категорій "B", "C", "D" та "E", а також безперервний стаж роботи водієм II класу на даному підприємстві - не менше двох років.

2. Поряд з кваліфікаційними вимогами, викладеними для водіїв автотранспортних засобів усіх категорій, всі водії повинні дотримуватись кваліфікаційних вимог, викладених в Ліцензійних умовах (див. далі).

Далі

Присвоєння водіям кваліфікації ІІІ, ІІ, І класу провадиться відповідно до вимог, передбачених у пункті 4 «Водій автотранспортних засобів» розділу II «Професії робітників та найпростіші професії працівників автомобільного транспорту. Кваліфікаційні характеристики» Книги 1 Випуску 69 «Автомобільний транспорт» Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників, затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 14 лютого 2006 року № 136 ( далі — Випуск 69) та у розділі «Автомототранспорт і міський електротранспорт» Кваліфікаційного довідника професій робітників, яким встановлюються місячні оклади, затвердженого постановою Державного комітету СРСР по праці та соціальним питанням та Всесоюзної Центральної Ради професійних спілок від 20 лютого 1984 року № 58/3-102 (далі — КД).

Повністю тут і тут. Детальніше про вимоги до водія "Швидкої" не знаю.. Виходячи з логіки речей, якщо "вимагають" другий клас, а ви недавно отримали "права", то вас не візьмуть на цю роботу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Має право працювати, якщо відповідає кваліфікаційним вимогам, що встановлені в робочій інструкції водія.

Присвоєння класу водіям є внутрішною справою кожного підприємства і здійснюється після прийняття працівника на роботу.

Детальніше читайте тут:

http://kadrovik01.co...4325&highlight=

http://www.n-centr.c...lasnist-vodijiv

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...