Перейти до змісту

Порадьте дешевий магазин комп.техніки!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вирішив щойно перевірити "мило" - відповіли мені через 2 дні, в результаті товар був зарезервований до 14 січня включно, тепер хз чи завтра їхати за ним чи вже пізно.

Я ж не винен що електронку перевіряю рідко, 8го я їм написав, 8-9го чекав відповіді, неотримав її і "поклав", 10го прийшла відповідь, а 14го я її прочитав. Ну не "тойво"? :_31:

Опубліковано

Вирішив щойно перевірити "мило" - відповіли мені через 2 дні, в результаті товар був зарезервований до 14 січня включно, тепер хз чи завтра їхати за ним чи вже пізно.

Я ж не винен що електронку перевіряю рідко, 8го я їм написав, 8-9го чекав відповіді, неотримав її і "поклав", 10го прийшла відповідь, а 14го я її прочитав. Ну не "тойво"? :_31:

Ви обоє не винні, що ти, що менеджер ММ. Ось і виходить, як в анекдоті про естонців ...!

:D

В мене в самого таке траплялося, при купівлі на ММ :( Звісно трішки не зручно, краще б дзвонили, чи СМС надсилали!

Опубліковано

Хочу звернути твою увагу, що 8,9, у них був вихідній день. Люди відпочивали :_02:

Декілька разів користувався послугами цього магазину. Щодо обслуговування та звязку то не найвищому рівні, але ціни на більшість позицій є приємні.

За усі мої замовлення, була лише одна проблема. Коли забирав замовлений товар, однієї із позиції не було в наявності, хоча в листі був статус "Очікування оплати". Пропунували замінити на інший, який у них був в наявності та коштував вдвіччі більше :_07: . Витративши 3хв на доказ зі своєї сторони, через 15хв мій товар зявився :_07: . Повеселили. Після цього невеличкого інциденту, проблем немає.

Опубліковано

Витративши 3хв на доказ зі своєї сторони

конкретніше? Вліз у свій обліковий запис на сайті і показав продавцям? Чи дав зрозуміти щоб з тобою не жартували?

Бо мене сьогодні те саме чекає.

Опубліковано

Спочатку говорили мені, що на протязі дня довезуть позицію, яку я замовляв. Я запитав, приблизно о котрій годині буде в магазині, як і очікувалось, відповідь була некорректна :_02: . Зрозумівши що діла не буде сказав, я не буду витрачати свій час, на поїздки на протязі дня до Вас. Адже у листі від менеджера було чітко написано, статус "Очікування оплати". Тоді вони запитали, чи зможу я зачекати 10хв, і моя запчастина буде тут. Кажу, зачекаю :_06: . Один із працівників кудись побіг. Заради цікавості, засік години. Пройшло 15хв, приходить "лєтчик" із моєю запчастиною. Оформили документи. Після цього, вибачились. Оті все

Опубліковано

Думаю це ці що на видачі в місцевому магазинчику щось мутять! Я б тоді на вашому місті писав би на електронку з описом проблеми і вашим контактним.

Менегер на видачі і менеджер інтернет магазину це різні люди. Мені це допомогло, десь пів року тому! Після цього ніби сервіс покращився, звісно не без жертв обійшлося! Он бачите людину на роботу шукали навіть :)

Опубліковано

хлопці ,що ви так про сроки переживаете.

просто є народна прикмета ,в період

на зимови свят,починаючи з католицкого різдва і закінчуючи водохрищем

менеджери збиваються в стаї і вілітають в теплі краї ,

а залишившийся персонал ,без чуткого руководства ,

тоже збиваються в стайки і тупо празднують ,ібо свято :)

а якщо серйозно просто всі магазини мають цілу цепочку поставщиків ,

і десь хтось сильно запразднувався і все рушиться.

думаю з 21 все наладиться.

PS. основано на лічному досвіді ,не за один рік.

Опубліковано

Забрав без проблем, ніхто нічого не "мутив". Інет-магазину Медіамаркет поставлю 4-/5, ібо туго із зв"язком...

• 1 місяць потому...
Опубліковано

знає хтось якийсь інет магазин де була би не велика вартість доставки?раніше в мобілаці брали всього 15грн, зараз 30

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Найкращий магазин - то включив мозг і знайшов на борді когось з продавців чи керівництва якогось магазину луцького. Якщо мозгу нема - то і розетка - непоганий магазин.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...