Перейти до змісту

Microsoft Windows Vista Ultimate x86 Integrated July 2007 OEM DVD-BIE + russian

Seva

Рекомендовані повідомлення

1185029914_1163084191_windowsvista.pngMicrosoft.Windows.Vista.Ultimate.x86.Integrated.July.2007.OEM.DVD-BIE - 32-битная Windows Vista со всеми интегрированными раскладами по Июль.

Не требует ключей и активации - установили и пользуйтесь. Подходит как для систем с процессорами Core 2 Duo, Athlon 64, X2, так и для x86-процессоров.

Устанавливать с загрузочного диска

Установка русского языка:

Заходите в Control Panel -> Clock, Language, and Region -> Regional and Language Options -> вкладка Keyboards and Languages -> раздел вкладки Display Language -> кнопка Install/uninstall languages. Далее указываешь путь к русификатору (lp.cab)

Размер: 2.95 Gb + 145 Mb русификатор

можливо хтось має таку можливість скачати. хотів би собі поставити. подивлюсь шо з цього вийде. з мене +

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я маю можливість скачати. Тільки не з усіляких рапідшарів по 15-20 кусків. Якщо є одним файлом по НТТП.ФТП то я скачаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на тому сайті 2 частини + русік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То чого одразу лінки невиклав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завтикав. зараз дам ссилку ВОТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уважаемые посетители! B связи с проведением технических работ сайт был временно отключен.

Приносим вам свои извинения.

Warning: include_once(/usr/home/www/bereznyaki.org.ua/htdocs/templates/wf_0_1/login.tpl): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/www/bereznyaki.org.ua/htdocs/engine/init.php on line 257 Warning: include_once(): Failed opening '/usr/home/www/bereznyaki.org.ua/htdocs/templates/wf_0_1/login.tpl' for inclusion (include_path='.:') in /usr/home/www/bereznyaki.org.ua/htdocs/engine/init.php on line 257 Невозможно загрузить шаблон: offline.tpl

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене качає. а в тебе є там свій профіль?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Выложите плиззззз

У меня просто с этого сервера качать не хочет (говорит мол конектов много, ждите :((( )

с меня +

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...