Перейти до змісту

Куплю клавиатуру с подсведкой.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З Новим Роком! Куплю клавиатуру с подсвічуванням. Власне уже знайшов таку за 200 грн. Якщо є де дешевше то тра 7 шт.

Опубліковано

купував схожу як на ссилці в компютеоному всесвіті вже працює 2 рік

звернись мож є в наявності

Опубліковано
  В 03.01.2013 в 21:01, Ctepanuch сказав:

Власне уже знайшов таку за 200 грн.

Теж собі шукав шось подібне, за твоїм посиланням досить непогана модель, але твоя ж ссилка каже що нема в наявності.

Якщо не секрет поділись джерелом, ти таку знайшов аж за 200 якщо це не одиничний екземпляр, я би взяв не роздумуючи.

(правда на фото Розетки клавіатура не має кириличних символів, хоча хтось виклав відео що є)

Опубліковано
  В 04.01.2013 в 09:12, IncvizitoR сказав:

Власне уже знайшов таку за 200 грн.

Теж собі шукав шось подібне, за твоїм посиланням досить непогана модель, але твоя ж ссилка каже що нема в наявності.

Якщо не секрет поділись джерелом, ти таку знайшов аж за 200 якщо це не одиничний екземпляр, я би взяв не роздумуючи.

(правда на фото Розетки клавіатура не має кириличних символів, хоча хтось виклав відео що є)

Купувалась не у Розетці. Фото неякісне, звиняйте, однак видно наявність кирилиці. Зв'яжуся з продавцем, якщо будуть в наявності повідомлю тут.

post-6592-0-76895800-1357308037_thumb.jp

Опубліковано

З Новим Роком! Куплю клавиатуру с подсвічуванням. Власне уже знайшов таку за 200 грн. Якщо є де дешевше то тра 7 шт.

Можу привезти під замовлення на кінець наступного тиждня

Trust eLight LED Illuminated Keyboard

Ціна 185грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...