Foxit Опубліковано 1 Січня, 2013 в 23:11 #1 Опубліковано 1 Січня, 2013 в 23:11 є така ситуація тобто воно працює наразі тільки по 192,168,1,1 (біла) а яхочу налаштувати щоб при обвалі цієї айпішки автоматом пакети даних йшли з резервної (192,168,1,3) на роутер. я не можу зрозуміти чи можна налаштувати цей роутер таким чином щоб він автоматом піднімаючи другу лінію інета якось вигрібав звідти все і де можна рагетити безкоштовно айпі
fog Опубліковано 2 Січня, 2013 в 00:19 #2 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 00:19 1. Послугами якого провайдера користуєтесь? 2. З чого ви взяли, що 192.168.1.1 є білою ІР? 3. Що за дивна штука ваш "апарат"? 4. Чому має відбуватись "обвал" ІР? 5. Навіщо вам все вигрібати з другої лінії інета? TL-MR3220 це 3G роутер. Його функціонал дозволяє використовувати резервний канал. Поддержка стандарта 3G/4G и проводного подключения с функцией резервирования каналаОтличительной чертой модели TL-MR3220 является поддержка стандарта 3G/4G и проводного подключения с функцией резервирования канала, таким образом, подключение к Интернет всегда остаётся активным. Пользователи могут указать в настройках предпочтительный режим подключения, один вариант из двух: 3G/4G или WAN, второй вариант при этом будет резервным подключением. На данный момент это единственное устройство, которое предлагает возможность использования двух типов подключения в одно время. Это позволяет получить более широкий диапазон настроек, снизить время простоя и сэкономить средства на оплату подключения к поставщику Интернет-услуг. Для цього повинен використовуватись як 3G модем так і дротове підключення. Чи мова йде про внутрішню мережу?
Foxit Опубліковано 2 Січня, 2013 в 07:00 Автор #3 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 07:00 1. датагруп ((((2. 192,168,0,1 - це образно3. штука це штука4. датагруп-подає провідний нет - останній місяць 2 обвали на півдоби і на добу (приїде якйсь дядя вася на трахторі почне копати каналізацію і піпець)5. тому і роблю 2 лінію резервною - 3-жо (але в них айпішка сіра)6. в датагруп в мене біла айпішка (тобто єю являється роутер) і на цю айпішку надсилаються дані які роутер перенаправляє на внутрішню по певним портам7. звязок має бути постійним.тобто якщо обвалюється датагруп піднімається 3-жо але блін в нього змінна айпі, а цим "апаратам" я можу задати тільки 2 аіпішки 1.основна 2. резервна
fog Опубліковано 2 Січня, 2013 в 10:09 #4 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 10:09 Якщо використовується port forwarding, то я не розумію для чого взагалі задавати "апарату" якісь ІР окрім тої, через яку він зв'язується з роутером.Припустимо перенаправляється порт 8080.Якщо в даний момент активний wan1, то пакет який прийде на wan1 буде перенаправлений на внутрішню ІР "апарата".Те ж саме буде при активному wan2.Можливо окрім Датагруп присутні й інші провайдери в будинку?
Foxit Опубліковано 2 Січня, 2013 в 13:05 Автор #5 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 13:05 нажаль інші провайдери відсутні це 1а по 2-ге перший Wan1 статичний ip-адрес а як тоді зробити щоб другий Wan (тобто 3-ж, який піднімається тільки при виключенні 1 Wan) iр адресу кожен раз має іншу
fog Опубліковано 2 Січня, 2013 в 13:09 #6 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 13:09 Підніміть dyndns на роутері і ззовні звертайтесь до сервісу не по ІР, а по доменному імені типу aparat.dyndns.orgТоді вам взагалі не треба буде знати який канал і яка ІР зараз використовується.
Foxit Опубліковано 2 Січня, 2013 в 15:08 Автор #7 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 15:08 Підніміть dyndns на роутері і ззовні звертайтесь до сервісу не по ІР, а по доменному імені типу aparat.dyndns.orgТоді вам взагалі не треба буде знати який канал і яка ІР зараз використовується.фішка в тому що на тому дибільному апараті прописується тільки айпішка і все тобто доменне ім'я він незрозуміє
fog Опубліковано 2 Січня, 2013 в 19:02 #8 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 19:02 Тоді біля ПК і біля "апарата" ставимо по одному Mikrotik RB750, які через VPN і EoIP роблять локалку з внутрішніми адресами, що не змінюються від каналу, який використовується.
SysR Опубліковано 2 Січня, 2013 в 19:20 #9 Опубліковано 2 Січня, 2013 в 19:20 фішка в тому що на тому дибільному апараті прописується тільки айпішка і все тобто доменне ім'я він незрозумієПерестаньте насиловать труп ©Судячи з того що ти написав то тплінк можеш свій викинути одразу, а рішення залежить бюджету так як на одному ентузіазмі динамічну маршрутизацію не побудуєш.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.