Перейти до змісту

Продам Canon 450D Rebel XSi + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Canon 450D (Rebel XSi американець) + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6. Купувала в Штатах близько 3 років тому. Є коробка , всі супуні "бамажки і штучки". В ремонті не був, не літав, не плавав. Їздив зі мною по Штатах, Європі і т д. Знімав багато, ні разу не підводив. Стан хороший, але є маленькі потертості на корпусі ( при потребі зроблю фото). Дві робочі батареї (рідна+ 1 запасна), зарядний пристрій. В подарунок додам два конвертери: теле і ширік (працюють разом з кітом). + UV фільтр на об'єктив. Причина продажу - купівля іншої техніки. Додаю фото, зроблені цією тушкою і склом.Ціна питання - 3500 грн

952EdhmFSZs.jpgMARUMI-UV-filter-58mm.jpg

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

То що ви продаєте кота в мішку, чи на лоха! як це нажаль не можу опреділити. Чи ви не вміте користуватись google.com

Опубліковано

То що ви продаєте кота в мішку, чи на лоха! як це нажаль не можу опреділити. Чи ви не вміте користуватись google.com

От ви чи вгашені були, чи тормозили, як це писали, я теж не можу оприділити

При чому тут нікон до кенона?

В кеноні можна побачити пробіг лише в 1D, 1Ds, 1D Mark II, 1D Mark II N, 1Ds Mark II

У всіх інших - лише звернувшись в офіційний сервісний центр

Є ще варіант з хитрою програмкою - але нема гарантії що вона щось покаже, та й про неї мало хто знає

http://club.foto.ru/forum/11/407781

вось ссилка

І не ляпайте дурниць, якщо не знаєте, чи не впевнені

З.і. Вліпив би мінуса за то, що ви рекламуєте себе як майстра по ремонту фототехніки і таке пишете, але тут на жаль ніззя

Опубліковано

Перепрошую із ссилкою я перепутав дійсно, мав дати до кенона, чомусь написав на нікон,але суть писав у тему що треба гуглом скористуватись! Справа у тому що я вам так само продавав колись Canon 450D і визначити там пробіг немає ніяких проблем. Програмою EOSInfo

В кеноні можна побачити пробіг лише в 1D, 1Ds, 1D Mark II, 1D Mark II N, 1Ds Mark II

У всіх інших - лише звернувшись в офіційний сервісний центр

Дякую посміявся. Не показуйте свою не грамотність і не пишіть дурниць. Якщо ви самовпевнений і не вірите мої словам, ось почитайте людей інших!

Опубліковано

Умнічка. почитав що я написав, і вирішив показати що теж знаєш.

но не до кінця видно дочитав.

1. Ця утилітка далеко не у всіх фотіках видає якусь інформацію.

2. Отой модельний ряд кенонів - це ті, які в екзіф пишуть пробіг. В інших камерах кенон пробіг визначити проблемно

ось мій приклад

post-2135-0-29314000-1362311894_thumb.jp

просвітіть мене неграмотного, як мені таки глянути пробіг?

бо щось ця програмка не допомогла

А на тему ссилки - там тільки порада "скористайтесь програмою" і жодного слова, чи вдалося тією програмою щось побачити

Опубліковано

просвітіть мене неграмотного, як мені таки глянути пробіг?

Якщо це Вас дійсно цікавить, гляньте в сюди, можливо допоможе.

Я не вникав як це працює, але ось тут ніби розжовано :)

Якщо вийде - відпишіться, цікаво всетаки.

Попробував через EOSInfo глянути Canon 550D - програма видає помилку і фотоапарат не знаходить.

Ось в догонку, тут за гроші.

post-8941-0-57983400-1362320703_thumb.jp

І знову в догонку, знайшов ось тут

І ось результат:

post-8941-0-53366200-1362322785_thumb.jp

Кто ищет, тот найдет :)

Опубліковано

Ну і для повноти картини, що показує сама камера з встановленою альтернативною прошивкою Magic Lantern, правда це не у кожного є. Кількість кадрів співпадає з попереднім постом, плюс активація LiveView.

post-8941-0-60966500-1362324200_thumb.jp

сорі, фото мобілкою.

Опубліковано

Емс... Дякую за таку розгорннуту дискусію на тему пробігу фотіка. Але...

2 Ooops, дуже рада за ваші пізнання. Нажаль скористувавшись гуглом, прочитала в кількох джерелах, що визначити пробіг мого фота можна тільки в сервісному центрі. Тому й дала вищезазначену відповідь. Особливо ніхто не наполягав на визначенні пробігу, тому питання лишалось відкритим і я не "заморочувалась".

2 iko, вам особисто дякую за прогу. Спробувала б потестити, та камера продана. Дякую, знатиму на майбутнє.

Камера продана, всім дякую, тему можна закривати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...