Перейти до змісту

після перезаправки не друкує принтер

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуація наступна.

Є принтер Canon Pixma MG2240 (http://www.canon.ua/For_Home/Product_Finder/Multifunctionals/Inkjet/PIXMA_MG2240/)

Файно друкував він з 17 листопада і допоки картридж (чорний) не скінчився. Я, не довго думаючи, віддав в заправку, заплатив за це 25 грн і пішов додому. Дома вставив, принтер щось матюкнувся що чорнил нема, але таки друкував ще. Я був радий як слон, та не довго.

Одного "прекрасного" дня принтер тормознув на сторінці 17-ій з моменту заправки і сказав "Всьо. Нема більше чорнил." Я загуглив цю проблему і вичитав, що японці (як і розробники інших принтерів) дуже хитрі і основну капусту вони косять далеко не на принтеросканерах, а якраз на картриджах і іншому барахлі до принтерів. В зв’язку з цим на картриджах встановлюється чіп, який рахує кількість надрукованих сторінок і коли їх кількість сягає 100 - він каже "Стоп!" і більше не друкує, того що без заправки його на більше і не вистачить, а заправка розробниками не одобряється. Для того щоб він далі друкував, зі слів форумчанів, треба скинути на чіпі лічильник, або взагалі відключити його.

Тепер питання - хтось таке робив? Хтось в курсі як дана процедура відбувається конкретно для цієї моделі?

P.S. На офіційному сайті такої інформації нема (що і логічно).

Опубліковано

подивись тут - все про твій принтер, його можливі неполадки та шляхи вирішення, а також довідкова інформація

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...