Перейти до змісту

Діагностика авто перед покупкою

special

Рекомендовані повідомлення

Товариш збирається придбати fiat doblо, крім своїх очей хотілося б щоб на нього подивився і майстер. Де в нас можна зробити діагностику, цікавить двигун, коробка? Поділіться контактами, буду вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де і як купує? Якщо з авторинку,то в неділю тільки по знайомих.На ямах. Якщо будень,трохи простіше,але може бути черга на сервісах (гарантовано)

Дам телефон чоловіка (толковий спец) 0502093149 Саша,як варіант.Можеш передзвонити,попередньо домовитися.Працює на себе,територія "ВолиньЛада" на Трункіна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через авторіа, плануємо завтра почати дивитись, А цей майстер по чому спеціалізується? і по яких машинах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Любе,рябе. Є в наявності підйомник (чи як його там) .Коротше,не з ями може дивитися,а підвішеною. Бачив і жмигулі крутить,і Мерчедесах пневмоподушки міняє. Я свою в нього робив,і робитиму.Працював на МіцубішіСервісі. Можливо Mykola81 з ним знайомий (теж там працював).Напиши в лічку,дасть характеристику.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola 81, як я бачу з його повідомлень, працює на пітстопі в струмівці, то можна і туди поїхати.Тільки вартість послуг напевно там буде вищою, а результат?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola 81 працював і там (на Міцубіші),і там ,і там. В приваті з ним спілкувався.Ціни в Піт-Стопі теж знаю,з його слів.Але думаю коректно буде їх не озвучувати.Побалакайте в ЛС,так буде саме краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де і як купує? Якщо з авторинку,то в неділю тільки по знайомих.На ямах. Якщо будень,трохи простіше,але може бути черга на сервісах (гарантовано)

Дам телефон чоловіка (толковий спец) 0502093149 Саша,як варіант.Можеш передзвонити,попередньо домовитися.Працює на себе,територія "ВолиньЛада" на Трункіна.

Дуже Вам вдячний, майстер хороший, поставився до нас ніби ми з ним знайомі вже давно, щей хлопців попросив щоб кузов глянули.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекомендую цього майстра , працював з ним на Міцубісі кілька років , дуже добросовісний

Mykola 81, як я бачу з його повідомлень, працює на пітстопі в струмівці, то можна і туди поїхати.Тільки вартість послуг напевно там буде вищою, а результат?

Результат буде добрий , але є черга , тобто сьогодні на сьгодні домовитися важко , правда можете потрапити в "вікно" , тобто не приїхав хтось , або машина чекає запчастини і майстер вільний .

На рахунок автоелектрики --- в середньму в мене черга 4-5 днів , тобто потрбно телефонувати до прийомщика і домовлятися , роботи реально багато і часто не можна виділити навіть 15 хв , щоб зробити діагностику , контакти --- перейти по лінку в мене в підписі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

special добре,що допоміг!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...