AK88 Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 20:44 Поділитися #26 Опубліковано 21 Грудня, 2012 в 20:44 Інтерв'ю не вразило. Такоє жидєнькоє, біле і пухнасте.Цікава логіка голосувань за голову Партії регіонів Азарова і заступника голови Партії регіонів Рибака.Не здивуюсь, якщо подібні недолугі пояснення будуть і при наступних синхронних голосуваннях з Партією регіонів. Умовно: я проголосував за 15-відсотковий податок з продажу валюти, бо хтось міг запропонувати 20%. Я проголосував за поганий бюджет, бо міг бути гірше.Нагадує відомий ролик Притули:http://www.youtube.com/watch?v=GWHnX2k8SE0 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sandro Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 07:56 Поділитися #27 Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 07:56 який він там білий і пушистий.... прямо ангел, і так у нього харашо, і збоку всьо чудово... "Свобода" навіть стверджувала, що ви давали по 200 гривень. Хіба це не підкуп виборців?- Можу вам точно сказати, що кандидат у народні депутати Єремеєв Ігор Миронович жодного разу не порушив виборчий закон України. звіздить і не червоніє чому звіздить, правду каже. Він особисто нічого нікому не давав, а про інше "я не вкуггсє" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
phantom Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 08:00 Поділитися #28 Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 08:00 Sandro, будь уважний коли редагуєш цитати. Ти приписав мені слова які я не говорив. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sandro Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 09:15 Поділитися #29 Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 09:15 Sandro, будь уважний коли редагуєш цитати. Ти приписав мені слова які я не говорив. вкажіть де Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
phantom Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 09:29 Поділитися #30 Опубліковано 22 Грудня, 2012 в 09:29 Wow !!! Що робиться !!! Виявляється на борді є ще один фантом, тільки його нік пишеться Fantom, а мій - phantom. Sandro, ти все зробив коректно. До тебе - ніяких претензій !!! Це я прочитав цитований тобою пост Fantom'a і не звернув увагу що це інший фантом, а не я !!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.