Перейти до змісту

Хтось тримає равликів Теодоксусів?

sunichka

Рекомендовані повідомлення

В пошуках інформації про креветок натрапив на матеріал о Теодоксусах. http://www.aquafanat...showtopic=16107 Харчуються наростами на каменях склі, корягах и т.п. Досить цікаво виглядають як на мене. Чи живуть ці равлики в акваріумах форумчан? Якщо так то поділиться будь враженнями чи ефективні вони як санітари. Буду радий якщо хтось поділиться кількома за пару-тройку гривень :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись замовляв собі з десяток, але після запуску їх в акваріум (200л) вони зникли безслідно, а от неретіни жили довго і чистили від обростань відмінно, до речі і на вигляд дуже гарні. Коротше я за неретін. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теодокуси дуже... ні дуже-дуже прожерливі. якщо нема наростів на склі- 100% смерть :(

колись брав собі, жили і плодились тільки коли був корм, як тільки корму не стало, всі відійшли за райдугу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую хлопці! Вже думав замовляти.Загинули-б тварючки через паро днів. Та сумління мучало-б апосля :0130: Буду неретин шукати...

Розводить хтось у нас єнтіх самих неретрин?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неретини вроді в акваріумах не розмножуються, хоча яйця відкладають регулярно. Я собі брав вроді з Києва. Пошукай на Аквафорумі в Барахолці, там є точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТИЦЬ!

П.С. Можем скооперуватись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П.С. Можем скооперуватись

дякую, але думаю зараз про Неретинок
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

В моєму акваріумі щось схоже плаває . Якщо потрібно то можу поділитись !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теодокуси скоріше повзають, як плавають :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...