Перейти до змісту

Зніму квартиру на новий рік

mister_lol

Рекомендовані повідомлення

Цікавить 2-3 кімнатна квартиру для проведення нового року, період 31 грудня - 1 січня.

Людей буде біля 10, чистоту і порядність гарантуємо. Розгляну всі варіанти, писати в ПП або в тему!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тому що після НР, її власнику, потрібно місяць приводити житло в адекватний стан ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мейбі люди трохи вихованіші. В нас філософія "я заплатив - можу робити, що захочу". А ціну породжує попит, скажіть всі разом "фе" таким цінам - і вони попадають, як листя восени :)

ПиСи. Помешкання забронювали в мене вже пару місяців назад за досить нормальною ціною. А ви хочте за 2 тижні щось найти і при цьому по сумнівним львівським розцінкам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну якшо навіть на те мова пішла, я буду готовий писати розписку що квартира така і буде чиста і ціла, як і перед зданням в експлуатацію!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вважаю що ціна аргументована якість квартири відповідає сучасним нормам, а те що там потрібно дати завдаток так це правільно я повинен якось гарантовати що поверну квартиру в такому стані яку брав. мені сьогодні запропунували варіант 3-кімнатна квартира за 800 грн але умови там для тих що погуляють там і залишати смітник( кухня савдепівскій стіл та табуретки 4 миски 4 ложки в кожній кімнаті лише старі ліжка з пружин і один стіл в вітальні на стінах старі обої не першої свіжості) оттака квартира для безвідповідальних. а я готовий заплатити 1000грн за комфорт. 8-10 чоловік по 100 грн це не так вже і багато за 2 дні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...