Перейти до змісту

Нове реаліті-шоу "Верховна Рада 7-го скликання"

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Таська скучає і підстукує в мотив "тушки геть" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь

Zeuss, це в неї професійне - співачка все ж таки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Палиця голосував особисто, ніфіга собі, що ж це коїться таке...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КПУ, які обіцяли повернути країну народу (а сьогодні повернули "кровосіся") і не голосувати за будь-яку кандидатуру на посаду прем'єр-міністра від ПР, знову облажались.

Відео від 04 грудня 2012 р.:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під час першого засідання Верховної Ради Таїсія Повалій зламала ніготь

Я дуже зла! Бо вже встигла ніготь зламати, – обурюється Повалій, – Ці системи голосування зовсім не пристосовані для жіночих рук. Депутати за щось там голосували, і я собі з ними – я ж теж депутат! – картку вставила, кнопку якусь натиснула – так і зламала.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

“Я дуже зла! Бо вже встигла ніготь зламати, – обурюється Повалій, – Ці системи голосування зовсім не пристосовані для жіночих рук. Депутати за щось там голосували, і я собі з ними – я ж теж депутат! – картку вставила, кнопку якусь натиснула – так і зламала.”

ЗА ЧТО НАМ ТАКОЕ,ГОСПОДИ

Дайте кто-нибудь телефон Аль-Каиды

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эх... не зря я свой бюллетень испортил... хоть сотку гривнов и заработал, но теперь не стыдно смотреть на этот цирк, ведь ОНИ не сами пришли в тот зал... их туда привели за ручку ,..

...який народ, така і влада....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата “Я дуже зла! Бо вже встигла ніготь зламати, – обурюється Повалій, – Ці системи голосування зовсім не пристосовані для жіночих рук. Депутати за щось там голосували, і я собі з ними – я ж теж депутат! – картку вставила, кнопку якусь натиснула – так і зламала.”

Мда-а, до отого всього ще й попало оте. Знову жить буде кращє, жить буде вєсєлєй. Це точно... :0148:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під час першого засідання Верховної Ради Таїсія Повалій зламала ніготь

Я дуже зла! Бо вже встигла ніготь зламати, – обурюється Повалій, – Ці системи голосування зовсім не пристосовані для жіночих рук. Депутати за щось там голосували, і я собі з ними – я ж теж депутат! – картку вставила, кнопку якусь натиснула – так і зламала.

Маю надію що Тая згодом не перестане ходити на засідання і регулярно даватиме журналістам привід для стьобу над своєю скромною персоною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эх... не зря я свой бюллетень испортил... хоть сотку гривнов и заработал, но теперь не стыдно смотреть на этот цирк, ведь ОНИ не сами пришли в тот зал... их туда привели за ручку ,..

Дехто голосував за совість, а не за сотку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-3-13554078969833.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрачу последний свой пост до 15.03, сам не знаю до когда....что бы ответить:

именно я испортил свой бюллетень за совесть, а сотка, то так.... в подарок...

И теперь я могу спокойно смотреть это реалити шоу, зная, что никого из участников я не избирал... и при любых спорах о том, что кто то там из депутатов продался, или стал тушкой, или перебежчиком я могу просто сказать: Я ЭТИХ не выбирал!!!!!

До встречи..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

регулярно даватиме журналістам привід для стьобу над своєю скромною персоною.

дик може то так і задумано було, але вона про то не здогадується досі? ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто буде правильно сказати: "Яка влада такий і народ"? А звідси робимо висновок, що які депутати такий і Гетто? А відповідно такі і його батьки, брати і сестри якщо такі є... Це я веду то того, що ніколи не варто розписуватися за всіх, потрібно говорити перш за все про себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И теперь я могу спокойно смотреть это реалити шоу, зная, что никого из участников я не избирал... и при любых спорах о том, что кто то там из депутатов продался, или стал тушкой, или перебежчиком я могу просто сказать: Я ЭТИХ не выбирал!!!!!

До встречи..

Бабусі теж Черновецького не за гречку вибирали, ага...

Дивитися ти можеш спокійно, але відмежовуватися від народу через свій героїчний вчинок на виборах не варто - ти точно елемент того народу, який так зневажаєш, і на мою думку далеко не найкращий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До встречи..

Типова позиція українця, моя хата скраю, нічого незнаю. Читаю таке й бачу, заслуговуємо на те, що маємо. (На троллінг я неповівся, недумайте). Ще ось надумалося: зміг піти на вибори й зробити вибір? Зможеш відстояти його на майдані і можливо взяти автомат для захисту своєї свободи, а просидівши вдома так і будеш сидіти: зменшили ЗП, ну зменшили, збільшили податки, ну збільшили, продали на органи, пох, головне не мене.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви знаєте я дуже радий що там є "Свобода" вони хоть не бояться здачу дати. І це буде весело :)

Вчора Європарламент закликав парламент України не співпрацювати і навіть не контактувати з ВО "Свобода" звинувачуючи їх в фашизмі, расизмі антисемітизмі і тд і тп. І також додали, що теперішня влада зробила багато для євроінтеграції України... Раніше я був за євроінтеграцію.... Після вчорашнього заклику європарламенту не спав всю ніч і знаєте... не потрібна мені така євроспільнота, до дупи, вибачте. За те, щоб вони там газ мали Юля в тюрмі сидить, а вони з нашими бандюковичами в братерство грають. В Франції постійні проблеми з арабами, не дають їм там жити по їхніх релігійних законах, країни прибалтики самих справжніх фашистів, своїх місцевих, реальних, зі свастиками... то не жарти, перегляньте архіви новин... які в роки війни воювали проти людства можна так сказати, возвеличують як героїв і зневажають червону армію і союзників, Туреччина взагалі середньовічні закони має і агресивні імперські амбіції, здійснює геноцид нац меншин (наприклад курдів) -- ОЦЕ є Європа, Еуроспільнота? ЕУРОБЛЮВОТА!!!

Коли поляки тут, у нас під Луцьком, по Волині вирізали, випалювали, виварювали в котлах цілі села, то на захист українців стала армія УПА (правда помста полякам була аналогічна, це неправильно, я розумію, але зрозумійте їх теж, їхні сім"ї до єдиного знищили поляки), в той час німці стояли в стороні і спокійно спостерігали (теж нині в євросоюзі фашиські отприски і тихенько покурюють в сторонці). Расизм, антисемітизм, фашизм -- це любов до своєї країни, до її мови, народу, історії, бажання Україну зробити українською? Націоналізм у всіх країнах європи -- це гордість і любов до своєї країни, а для України націоналізм - це злочин? в такому разі Польща -- то є ОГООООООООО яка фашиська, антисемітська, і расиська країна (в євросоюзі доречі)...

я трохи гостро написав, хай мене вже вибачають, але то мене дуже зачепило... ВО "Свобода" такого не заслуговує...

Фаріон молодець!

Повалій..... ффффффффффффф..... навіть слів немаю.... Зламала ніготь і тепер ми маємо премєра (хотілось написати слово "нового"... але ж він не новий, що по статусу, що по роках...). Афігєть як вирішуються справи у нас в країні... -- Зламала ніготь -- опа! премєра обрали... Нігті фарбувала, немогла на кнопку натиснути -- пенсії в 2 рази зменшили, стразікі клєїла на кнопочкі, пульт украшала, ничайно кнопочку нажала... бліііііііін... перуанська мова стала третьою національною....

Бійка... блін, я очікував, що Кличко з Тягнибоком розшвиряють їх як цуциків, заодно під шумок нашому луцькому улюбленцю фінгал поставлять... тоді б в ліфтах появились листівки з підписом в рекламних щитах -- "лучани дякують Тгнибоку і Кличку", а постер Палиці точно той самий тільки, він на ньому з фінгалом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На троллінг я неповівся, недумайте

В мене таке враження складається, що тут вже не Гетто тролить, а його самого тролять :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто активна життєва позиція, раджу всім і кожному не пливти за течією, а щось трошки вирішувати в своєму житті і міняти. :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора Європарламент закликав парламент України не співпрацювати і навіть не контактувати з ВО "Свобода" звинувачуючи їх в фашизмі, расизмі антисемітизмі і тд і тп. І також додали, що теперішня влада зробила багато для євроінтеграції України... Раніше я був за євроінтеграцію.... Після вчорашнього заклику європарламенту не спав всю ніч і знаєте... не потрібна мені така євроспільнота, до дупи, вибачте

Я розумію ваш біль , але заспокойтесь

євродепутати таких ж люди

Це означає тільки те що інформація яким їм поступає, є однобокою

і це привід задуматись свободі ... На привід поширення інформації про себе

Просто вони далекі від наших реалій... Всі події треба сприймати в контексті...

можливо такі їх дії і розраховані на результат "а ну їх"..

А це те саме що противсіх.. Бо не можно бовтатись як гівно ні ЄС ні ТС (таєжний союз)

Або одне або друге, третєго не дано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повністю згідний з Sniperом. Ось свіжий приклад з Данії:

Будни мультикультурализма: в Дании христианам запретили Рождество

В Дании в городе Коккедале вспыхнул межрелигиозный конфликт: совет жильцов в районе Эгедальсвенг отказался выделить средства на покупку елок к празднованию Рождества. интересно, что до этого совет жильцов, где большинство представляют мусульмане выделил средства на празднование Ураза-байрама. Интересно то, что на мусульманский праздник было выделено 60 тысяч крон или более 10 тысяч долларов, а христиане просили выделить средства на покупку нескольких елок за 5–7 тысяч датских крон (от 852 до 1193 долларов США).

«Я по-прежнему считаю, что мы должны настоять на своем решении, поскольку это вопрос не денег, а принципа. Мне кажется смешным, что, будучи мусульманином, я должен организовывать проведение христианского праздника. Я никогда не праздновал Рождество и не хочу отмечать его сейчас», — заявил член жилищного правления Эгедальсвенга Исмаил Местази, цитирует Ridus.

Местные христиане назвали поступок властей «нетолерантным» и начали самостоятельно собирать средства на покупку елок.

В то же время представитель датской оппозиции Том Бенке выразил беспокойство, что Дания такими темпами может превратиться в полностью мусульманскую страну. «Не стоит пытаться превратить Данию в мусульманскую страну просто из-за того, что вы исповедуете эту религию», - заявил он подчеркнув, что люди должны иметь право отмечать свои праздники. Также Бенке отметил, что мусульмане также должны уважать торжества страны, в которую они приехали.

І ці люди забороняють нам "ковирятися в носі"?

А нападки Польщі на УПА та Бандеру? А то нічого, що у Варшаві стоїть пам'ятник Пілсудському, який досить неоднозначно ставився до етнічних українців і проводив політику ополячування українців? Ми ж їм не кажемо як жити та ставитись до своїх національних героїв.

А Ле Пен у Франції? Багато прикладів.

Подвійні стандарти фореве.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора Європарламент закликав парламент України не співпрацювати і навіть не контактувати з ВО "Свобода" звинувачуючи їх в фашизмі, расизмі антисемітизмі і тд і тп.

На це можна уваги не звертати. Це запропонувала та партія, яка колись з нашою владою співпрацювала.

Туреччина взагалі середньовічні закони має

Звідки така інформація? Туреччина не входить в Євросоюз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без коментарів:

Одразу після бійки "свободівці" веселилися разом з "регіоналами"

За півгодини після першої бійки у парламенті в п’ятницю "свободівці" весело щось обговорювали з "регіоналами".

Відповідне фото виклав у Facebook журналіст Влад Содель.

a6053e7-1.jpg

"Початок першої ранкової бійки був в 10:22 і закінчилась вона в 10:27. Пройшло 25 хв., і Мохник з Кошулинським на пару з Шуфричем і Тедеєвим дуже приязно спілкувались щодо подій пів-годинної давнини. Шуфрич наприклад, всім приміряв чийсь відірваний ґудзик, це тривало десь протягом 5-6 хв., потім до них підійшли Шенцев і Царьовим...", - написав він.

"Ані Мохник, ані Кошулинський у першій бійці участі не брали, на відміну від цих трьох вищезгаданих бойовиків ПР... Я так розумію, що не всі 37 свободівців є багнетами демократії... На заступників голови фракції ця ідея не розповсюджується", - додав Содель.

68e11c2-2.jpg

Він також написав, що пізніше "свободівець" Олександр Аронець намагався захистити своїх колег від критики.

Аронець пояснив веселощі Мохника і Кошулинського разом з Шуфричем і Тедеєвим тим, що вони сміялися з Ляшка і його пропозицій стосовно жіночої квоти у президії парламенту.

Втім, журналіст виклав посилання на стенограму п’ятничного засідання, де зафіксовано, що Ляшко говорив про жінок з трибуни о 13:38:42, а сміялися "свободівці" з "регіоналами" о 10:52.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...