Перейти до змісту

Вот за эти "грехи" убили Каддафи Муаммар!

Sharp

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо у людини інша точка зору значить вона тупа і провокатор.

щось я ще не бачив твою точку зору - взагалі будь-яку, відмінну чи не відмінну від моєї чи будь-чиєї на форумі. Чекаємо поповнення в групі "Тролли"?

Де я казав що ти тупий? Там де йшлося про тупі запитання?

Відчувається більшовицька закалка.

Нє, я не більшовик, я агент ізраїльських спецслужб і по сумісництву працюю на штаб партії Регіонів.

Опубліковано

А все почалося з оцього питання ...

где бы он золота столько набрал, скорее уже все таки нафтолитр...

безнал, который каждое государство конвертировало бы в свою месную валюту. скорее всего как-то так.

Не зрозуміло. Який безнал? Чому його потрібно конвертувати в місцеву валюту? До чого тут золото?

А закінчилось відвертим хамством ...

Опубліковано

Ясно. Чув дзвін, але не знаю де він. Як хоч те відео називалось?

Сказав юзер який крім тупих запитань і провокацій більше нічого і не постить.

Відчувається більшовицька закалка. Якщо у людини інша точка зору значить вона тупа і провокатор. :)

точки зрения у Вас пока не вижу, а вот

тупа і провокатор
так и лезет с каждого поста
Опубліковано

От такий от жорстокий диктатор був Каддафі. Як тоді казали, присів на нафту і все собі в карман - нічого людям.

Не те що наш Янукович, який по ночам не спить, серце в нього за народ болить!

Що там твій Кадафі до Януковича! Подивись, що наш президент зробив: будував стадіони, аеропорти і лікарні, провів успішно євро-2012, реально покращив життя людей після помаранчевого шабаша, досяг чтабільності. На відміну від диктатора Кадафі повів самі чесні і демократичні вибори в світі, подивись скільки було тоді благодійників і що вони для людей зробили.

І ще б більше зробив би, якби не попередники. А те, що там кажуть він все в карман собі, так все це брехня, яку розповсюджує секта Тої Що Сидить.

Опубліковано

От такий от жорстокий диктатор був Каддафі. Як тоді казали, присів на нафту і все собі в карман - нічого людям.

Не те що наш Янукович, який по ночам не спить, серце в нього за народ болить!

Що там твій Кадафі до Януковича! Подивись, що наш президент зробив: будував стадіони, аеропорти і лікарні, провів успішно євро-2012, реально покращив життя людей після помаранчевого шабаша, досяг чтабільності. На відміну від диктатора Кадафі повів самі чесні і демократичні вибори в світі, подивись скільки було тоді благодійників і що вони для людей зробили.

І ще б більше зробив би, якби не попередники. А те, що там кажуть він все в карман собі, так все це брехня, яку розповсюджує секта Тої Що Сидить.

Идеальные уши для лапши

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...