Vadimm Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 12:19 Поділитися #26 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 12:19 Якщо у людини інша точка зору значить вона тупа і провокатор.щось я ще не бачив твою точку зору - взагалі будь-яку, відмінну чи не відмінну від моєї чи будь-чиєї на форумі. Чекаємо поповнення в групі "Тролли"?Де я казав що ти тупий? Там де йшлося про тупі запитання?Відчувається більшовицька закалка.Нє, я не більшовик, я агент ізраїльських спецслужб і по сумісництву працюю на штаб партії Регіонів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Creator Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 12:19 Поділитися #27 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 12:19 Інша точка зору починається зі слів "А я думаю не так, а ось так...". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
phantom Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 12:23 Поділитися #28 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 12:23 А все почалося з оцього питання ...где бы он золота столько набрал, скорее уже все таки нафтолитр...безнал, который каждое государство конвертировало бы в свою месную валюту. скорее всего как-то так.Не зрозуміло. Який безнал? Чому його потрібно конвертувати в місцеву валюту? До чого тут золото?А закінчилось відвертим хамством ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 12:24 Поділитися #29 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 12:24 Ясно. Чув дзвін, але не знаю де він. Як хоч те відео називалось? Сказав юзер який крім тупих запитань і провокацій більше нічого і не постить. Відчувається більшовицька закалка. Якщо у людини інша точка зору значить вона тупа і провокатор. точки зрения у Вас пока не вижу, а вот тупа і провокатор так и лезет с каждого поста Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
phantom Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 12:32 Поділитися #30 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 12:32 До речі. Звичайне пропагандистське відео ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 12:40 Поділитися #31 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 12:40 До речі. Звичайне пропагандистське відео ... Так-так, на відео мій колега Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
phantom Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 12:48 Поділитися #32 Опубліковано 10 Грудня, 2012 в 12:48 Всі ми чиїсь колеги ... Але це не дає права комусь хамити ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case0lc Опубліковано 11 Грудня, 2012 в 09:01 Поділитися #33 Опубліковано 11 Грудня, 2012 в 09:01 От такий от жорстокий диктатор був Каддафі. Як тоді казали, присів на нафту і все собі в карман - нічого людям.Не те що наш Янукович, який по ночам не спить, серце в нього за народ болить!Що там твій Кадафі до Януковича! Подивись, що наш президент зробив: будував стадіони, аеропорти і лікарні, провів успішно євро-2012, реально покращив життя людей після помаранчевого шабаша, досяг чтабільності. На відміну від диктатора Кадафі повів самі чесні і демократичні вибори в світі, подивись скільки було тоді благодійників і що вони для людей зробили.І ще б більше зробив би, якби не попередники. А те, що там кажуть він все в карман собі, так все це брехня, яку розповсюджує секта Тої Що Сидить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case0lc Опубліковано 11 Грудня, 2012 в 09:23 Поділитися #34 Опубліковано 11 Грудня, 2012 в 09:23 Кадафі був ман’яком:http://ua.euronews.com/2012/10/18/ahhk-koxah-kaaaao-byb-ctatebnm-xnxakom/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 11 Грудня, 2012 в 10:37 Поділитися #35 Опубліковано 11 Грудня, 2012 в 10:37 От такий от жорстокий диктатор був Каддафі. Як тоді казали, присів на нафту і все собі в карман - нічого людям.Не те що наш Янукович, який по ночам не спить, серце в нього за народ болить!Що там твій Кадафі до Януковича! Подивись, що наш президент зробив: будував стадіони, аеропорти і лікарні, провів успішно євро-2012, реально покращив життя людей після помаранчевого шабаша, досяг чтабільності. На відміну від диктатора Кадафі повів самі чесні і демократичні вибори в світі, подивись скільки було тоді благодійників і що вони для людей зробили.І ще б більше зробив би, якби не попередники. А те, що там кажуть він все в карман собі, так все це брехня, яку розповсюджує секта Тої Що Сидить.Идеальные уши для лапши Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 11 Грудня, 2012 в 13:48 Поділитися #36 Опубліковано 11 Грудня, 2012 в 13:48 Zerotul, а я думав то сарказм. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.