Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я помітив що якщо ти адекватний гравець і тягнеш бої то і % перемог у тебе більший. Бій в основному залежить від 2-3 гравців. Якщо надіятися на всю команду злив гарантований, а якщо ви пишете що постійно зливаєтесь, значить грати ви не вмієте і ваш успіх залежить від команди.

П.С. тут я не хотів сказати що я суперпихарь. Але я не звик кричати ШКОЛОЛО, школоти хватає по різні боки барикад, хоча деколи бісить оленестада в одній частині карти а місто без ТТ пустує. В таких випадках адекватні люди "тусуються" разом і виносять ту ж школоту в пух і прах.

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Щодо школоти - відволікся на розмову по телефону на пару хвилин, і не зміг допомогти нашим Т-54 і Т34, одне мене почало хаяти і матюжити, я попередив що можу і шмальнути, ну а воно шмальнуло першим... Все одно ми виграли.

9hXZI.jpg

Опубліковано

Я помітив що якщо ти адекватний гравець і тягнеш бої то і % перемог у тебе більший. Бій в основному залежить від 2-3 гравців. Якщо надіятися на всю команду злив гарантований, а якщо ви пишете що постійно зливаєтесь, значить грати ви не вмієте і ваш успіх залежить від команди.

П.С. тут я не хотів сказати що я суперпихарь. Але я не звик кричати ШКОЛОЛО, школоти хватає по різні боки барикад, хоча деколи бісить оленестада в одній частині карти а місто без ТТ пустує. В таких випадках адекватні люди "тусуються" разом і виносять ту ж школоту в пух і прах.

неправда. вкорні незгоден

Опубліковано

неправда. вкорні незгоден

Ну плюнути кожен може, "паріруй"

Опубліковано

норм зіграв на су-26

перший норм бій за день

А на вигляд вище норального бою

рекорд на цій арті по фрагах...

а грати нереально, здається злився і то так тупо дивлюсь результати а в мене максимальний дамаг

ще був вчора такий бій, досить непогано заткнув всіх за пояс і тт і арту поверхом вище

post-19948-0-52370100-1364493390_thumb.j

post-19948-0-67106900-1364493395_thumb.j

Опубліковано

Підтвердження моїх слів у моїх скрінах.

nuebF.jpg

у команди противників було більше "нубів" чім у вашій, вот і слив. в 2-3 людини ти нічого не зробиш якщо остальна команда стадо.

Опубліковано

оце бій був. 1 протів 6 остався. 4 убив і знаєте що?) набох скінчились.. так жаль було. я би там затащів інф 1оо%.... от таке буває хлопці(

post-9327-0-02010800-1364494123_thumb.jp

post-9327-0-20736500-1364494128_thumb.jp

Опубліковано

kellax, 2-3 гравці можуть стабільно тащити бої хіба якщо вони в топ-5 сетапа і мають стату вище 55% при чому не завдяки донату. А таких гравців дуже мало, не більше 50 тисяч серед кількох мільонів гравців. При чому які б воні не були вправні вони нічого не зроблять при рахунку 0-12. Бій залежить від половини команди а також від ігрового випадку.

А кожен +1% до вже зароблених гравцем 50% перемог показує всього навсього що із кожної сотні боїв 1 бій команда виграє завдяки діям цього одного гравця. Якщо затащив бій при статі 49% то це випадковість, якщо затащив при статі 51% то це отой один закономірний бій із сотні який він мусить затащити для підтримки стати :). І між 49% і 51% ціла прірва у скілі.

Не претендую на об"єктивність, намагався все звести до найпростішого.

Зараз і я,певне,буду воювати. Який сервер краще? Варто прем брати?А то щось "терзают мутные сомнения". :(

Спочатку попробуй без према, якщо гра попре значить купляй, але я б зараз не брав би - надто багато оленів в рандомі.

Опубліковано

Зараз і я,певне,буду воювати. Який сервер краще? Варто прем брати?А то щось "терзают мутные сомнения". :(

ру1 все спокійно)

1й воїн на цьому кориті...зловив 2 плюхи нормальних і никався до кінця бою

post-19948-0-62924600-1364499309_thumb.j

post-19948-0-57076000-1364499314_thumb.j

post-19948-0-58219500-1364499319_thumb.j

Опубліковано

Саме собою.Тільки,припустимо,коли я в топі на ЯгдТигрі і за спиною Кваси ,то що я можу зробити? Що я один можу потягнути?Коли Я-Пт,воюю з другої-третьої лінії,а всі оло-ло Альоши поїхали кудись.Хєр зна куди.Борти картонні підставляти певно.

Виїзджає на мене їхній Т-34 ,топовий.За ним ще який СТ ,і розбирає на ура.Ще й арта допомагає.Клікай Ф7,не клікай- до дупи.

ЗЮ. Сьогодні краще трохи,ніж вчора.Але ж не кричу:"Алелуя! В мене руки вирівнялися!".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...