Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

А це ілюстрація жлобства ВГ - зверніть увагу на склади команд.

це не жлобство а підкручений вбр. Грав вчора на кв5, за боїв 20 мене кидало до 7 рівнів раза 2-3, а в остальному з 8ками на самому дні списку або з 9ками...

В мене чорна полоса йде на 704 і Т32, не міг Х2 зняти, на 704му кожен бій 3000-5000 а команда всерівно зливається (граю на чистій версії тому процент на перемогу не знаю) і на Т32 те ж саме, закидає його майже завжди до 10 уровнів а там навіть з куща не пробити нікого(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Коротке резюме по Т-25

Провів 99 боїв, з них 69 перемог = 69,7%

Середній заробіток при виграші 18к , рідше 20к. (800 - 900 дамага). Навіть при зливі менше - 9к не було.

Основні мінуси:

• Повільно повертає корпус
  • Дуже повільно повертає башню (22*, в Тигра Р - 23* !!!)
  • Кривенька гармата (0.41)
  • Низький разовий дамаг ~100
  • Броня для гри на 7 лвл. - картон.
  • Огляд в 320 м на 5 рівні, не гірший ніж в однокласників (КВ-1 =310 м., Т-34 = 350, PzKpfw III/IV =320, PzKpfw IV =350), але для гри з 7 рівнями однозначно мало.

Плюси:

• Запас ХП
  • Швидкий 22.67 к.с./т. (як вперед, так і назад 60/20 км/год.)
  • Гармата вцілому влаштовує на рівні 5-6, з 7 гірше але пробити можна(пробиття вистачає в 95%, перезаряд 3 с.)
  • Броня для гри на 5 лвл. достатня (виключення ПТ і ТТ з топ гарматами) + Відносно німецьких аналогів рикошетна броня (хоч і не настільки, як в СССР)

Встановив = досилач, підсиленні приводи зведення, "рогатка")

В загальному покупкою задоволений, 750 золота - точно вартий.

Доповнив

... а в остальному з 8ками на самому дні списку ...

І що ? Яка різниця коли ти граєш на своєму рівні чи ти внизу, чи звреху списка? Всі ж ОДНОГО рівня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я могу тілько про D.Max додати. Пт 6 РІВНЯ

Почало закидувати в кінець списку частенько. Так, за 8 місяців кожного дня він 98% вище середини.

ДУУУУже фанова пт. Як тільки звикаєш до неї, одразу шукаєш пагорби і нагібаєш пушку)))

Пробиває круто, снарядів вистачає.

Граю не як "отец" Лєров чи маньяк, тому Фарм в середньому 22-25к (1-2 чистих фрага 1200-1600дмг)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Середній заробіток при виграші 18к , рідше 20к. (800 - 900 дамага). Навіть при зливі менше - 9к не було.

Основні мінуси:

18к - та це ж пракчтино нічого, навіть на ремонт ТТ10 не хватить ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що ? Яка різниця коли ти граєш на своєму рівні чи ти внизу, чи звреху списка? Всі ж ОДНОГО рівня.

Велика різниця!

Бо коли ти зверху то тазвичай нижче тебе 1-2 танки 8 лвл, а далі 7лвл і нижче. А коли ти в середині списку чи знизу то грати вже не настільки легко. кв-5 нічого б був би як би в нього була пушка від кв-4. Проти 9лвл грати на ньому дуже важко.

Я перестав на ньому грати після ребалансу. Зараз стоїть в ангарі без екіпажу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велика різниця!

Бо коли ти зверху то тазвичай нижче тебе 1-2 танки 8 лвл, а далі 7лвл і нижче. А коли ти в середині списку чи знизу то грати вже не настільки легко. кв-5 нічого б був би як би в нього була пушка від кв-4. Проти 9лвл грати на ньому дуже важко.

Навожу приклад, для тих хто з танка не вилазить:

15 МС-1 -всі одного (свого першого) рівня. Я внизу списка (у інших ніки з цифрами або на перші букви алфавіту). Яка тут різниця? Мій слабший МС-1 ?????? :0162:

Граю не як "отец" Лєров

Ну завів я бороду :0143: , але ні "Отцем", ні "муразором" себе не вважаю :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lerov, Ти тут давай не скромнічай. Хороше баранку крутиш. В тебе стопудово є чому повчитися. Людина, яка адекватно може спорити про речі, які вона робить - є професіоналом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lerov,ти мене не зрозумів. Коли ти зверху списку всього 8-ого лвл танків 5 штук. Коли ти знизу то 8лвл теж 5, але вже і 9-ті з"являються. Тепер зрозуміліше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спартанєц і Снайпер на Т-50-2

2000 дамагу, 1200 "чистого" без ПА та х2 досвіду :)

Хто в курсі, Мастєра і інші знаки класності можна отримати 1 раз на 1 танку? Тобто якщо колись отримав Мастєра на Т-50-2 то вдруге вже мені навіть 3 степінь не світить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Основні мінуси:

18к - та це ж пракчтино нічого, навіть на ремонт ТТ10 не хватить ))))

А я їх і не "ламаю" . Стоїть ИС-4. Знімаю тільки х5.

Купувати ИС-7, Т-62А не поспішаю. Вже і БЧ на підході (5к - здається).

Моя думка - краще придбати 3-4 шт. танків 7-8 лвл. і бути в малому плюсі (або два - 9 го - і балансувати на нуль або малий мінус) ніж одного 10 і шкребти весь час на його ремонт. Тим більш вони (ТТ-10) цього зараз не варті (особливо в розрізі фан-гри). А від 3-4 танків (нових) - фану точно більше.

ТТ-10 - це як кредит в банку, купив а потім все життя розплачуйся :0114: .

lerov,ти мене не зрозумів. Коли ти зверху списку всього 8-ого лвл танків 5 штук. Коли ти знизу то 8лвл теж 5, але вже і 9-ті з"являються. Тепер зрозуміліше?

та це, Ти, мене не зрозумів я ж виділив червоним.

Мова йшла про КВ-5 цитую: "...а в остальному з 8ками на самому дні списку..." . КВ- 5 теж 8 рівень, але на дні списку. Отже, всі одного 8 го рівня!

Спартанєц і Снайпер на Т-50-2

2000 дамагу, 1200 "чистого" без ПА та х2 досвіду :)

Хто в курсі, Мастєра і інші знаки класності можна отримати 1 раз на 1 танку? Тобто якщо колись отримав Мастєра на Т-50-2 то вдруге вже мені навіть 3 степінь не світить?

Саме так - один раз.

Можна тільки покращити з 2 на 1 -наприклад. Після Мастера- нічого вже не одержиш, хоч Серба вбий.

Хоча якщо вбити Jova :0130: - Буде J в списку досягнень, а не М. :_12::0146:

Р.S. оце "портянка" вийшла (ще щось допишу) :offtopic:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велика різниця!

я теж завжди в низу списка серед однакових танків Т-34 наприклад, але одного разу був вище, коли чийсь нік був на "z", мій нік на "у" :)

доречі хто з форумчан грає під ніком "LUTSK"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велика різниця!

я теж завжди в низу списка серед однакових танків Т-34 наприклад, але одного разу був вище, коли чийсь нік був на "х", мій нік на "у" :)

http://armor.kiev.ua/wot/gamerstat/LUTSK

Так він і не обов'зково з форума. Чи я помиляюсь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://armor.kiev.ua...gamerstat/LUTSK

Так він і не обов'зково з форума. Чи я помиляюсь?

не обовязково :)

то так, припущення...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велика різниця!

я теж завжди в низу списка серед однакових танків Т-34 наприклад, але одного разу був вище, коли чийсь нік був на "z", мій нік на "у" :)

Я можу помилятись, але те, яким ви стоїте в списку серед однакових танків залежить від % перемог.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я можу помилятись, але те, яким ви стоїте в списку серед однакових танків залежить від % перемог.

сортування по нікові, ввечері якщо знайду добавлю скріни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки поставив приціл від Murazora і в першому ж бою майстра взяв )))

post-620-0-09363300-1357818581_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не памя"ятаю я коли в останнє в топі на кв-5 тому так і казав ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавий сайт, не менш цікавий в мене статус на ньому

deerMf.png

:_07: :_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велика різниця!

Авжеж НІ

Тільки поставив приціл від Murazora і в першому ж бою майстра взяв )))

post-620-0-09363300-1357818581_thumb.jpg

Реклама?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КВ5 був кращим убивцею всякої мєлочі. Для цього в нього було все: броня, пушка гарна, непогана маневреність як на 105 тонн. Зараз же пушку понерфили і підняли його рівень боїв тобто його специфікацію перетворили на таку ж як у інших танків 8 рівня. Раніше більшість боїв проходила з 7-6 іноді і з 5 уровнями де він нагібав усе що рухалось) Зараз же при його балансному положенні йому залишається чиркати броню техніки 8-9 уровнів( (З недавнього часу почала пробиватись маска орудія від стволів з пробоєм меньше 200)

Тому якщо він попадає на низ списку то бореться він з танками набагато кращими за себе...КВ5 стоїть в самому низу серед усіх ТТ8

Cartman, спробуй робити скріни кращої якості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце показник :0151::0152:

classV.png

В мене наразі :_11:

class2.png

КВ5 був кращим убивцею всякої мєлочі

не згоден - цей титул належить КВ з ЗИС-6 (не плутити з КВ-1 і КВ-2) . Посмертно. :0126:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не згоден - цей титул належить КВ з ЗИС-6 (не плутити з КВ-1 і КВ-2) . Посмертно.

ми говоримо про різний рівень вбивць. КВ наводив страх на 3-5 рівнях (сам проходив його з ЗИС-6) а КВ5 на 5-7 проти всяких тигрів ВК СУ-152 КВ ИС і т.д.

Малась на увазі мєлочь троха побільше )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обережно а то отримаємо чергову догану :_04::_12:

Тема звелася до міряння **сюнами. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81, нутк ви регулярно приймаєте участь у ротних боях а це добре набиває стату) Куда нам на соло такого добитися)

і чому всі так ставлять в приклад Муразора як папку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...