Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Куплено:'Т-54' успешно приобретён. Потрачено кредитов: 3 450 000.

*** сток це ужас, 3 боя 3 поразки..радує тікі те шо завтра х5 то може хоть трохи качну

Опубліковано

СТ10 другої гілки буде йти через Т-54 , потім домалюють танк на 9 рівень

Щось мені здається що ВГ кагбе намєкаєт: дружно беріть ПА на місяць і задротьте дікім кабаном ще одні 200 к досвіду на Т-54. Буде прикольно коли через 2 місяці в новому патчі перехід приберуть вводом нового СТ-9 і "хто нє успєл - тот апаздал".

скажу коротко - ну їх в ДУПУ!!!!!!!

на яку голову там налізла мисля, що хтось буде качати другу гілку танків якщо перехід буде вже з прокачаного.... накрився мій "Механік СРСР" жіночим органом з багатьох букав :( (на "и" закінчується)

Перехід заберуть , коли буде новий танк готовий

Опубліковано

Перехід заберуть , коли буде новий танк готовий

це через патч, чи інформації нема?

Хз. Коли танк зроблять --- тоді і введуть . Там ще не визначилися толком з танком

Опубліковано

Сподобався оновлений World of Tanks Assistant

як на мене то та сама херня шо і була раніше...російської (мовчу про українську) нема, чату нема, танків які в ангарі нема...хоча вони і просять логін і пароль, а купити техніку, слот, прем чи модулі нереально, так само як і продати

За словами розробників мобільна прога не настільки безпечна щоб через неї щось купляти чи продавати, тоді питання: навіщо логін і пароль? щоб помірятись стволами з другом ...і почитати на інгліші які там у тебе є медальки?

як на мене то функціонал могли б і збільшити вище вказаним,я ж думаю до моб.телефона акк у всіх прив'язаний;-)

зробили б щось типу приват 24 і було б і їм і нам щастя

Опубліковано

Ого! А за що 3 дні према підкинули? Вроді 2 задачу виконав,хоч і злився безбожно. Але там мало бути пільки 5 прем комплектів.

post-11231-0-06700100-1376034936_thumb.j

Опубліковано

lerov

Т-127 міг на халяву отримати з журналом( але не факт що попався б)...а так веселий танчик, ну і ще FCM 36 Pak 40 норм- перезарядка щось 3,5ск і обзор в 400м на 3 лвл це щось..ну і Pz.Kpfw. S35 739 (f) то точно можеш купити..

T2 Light Tank там кулемет, до того ж косий, зате швидкість пристойна

я от думаю може то докласти ще 2к голди і купити су 122-44? як апарат, окрім того що сліпий, картонний і косий трохи?

Опубліковано

lerov на якій тоді питати що купити? кидаєш 100 гривень і купляєш їх всі оптом і далі методом притирання залишаєш те що подобається

T2 Light Tank , Т-127 катав на основі...127 на основному аккаунті

з Pz.Kpfw. S35 739 (f) грав в взводі, а на FCM 36 Pak 40 грався на тесті...які тобі враження потрібні?

Т18 чи ще якийсь того ж рівня звір з фугаскою нагинає їх всіх...вибирати тобі і платити теж тобі

Опубліковано

lerov на якій тоді питати що купити? кидаєш 100 гривень і купляєш їх всі оптом і далі методом притирання залишаєш те що подобається

T2 Light Tank , Т-127 катав на основі...127 на основному аккаунті

з Pz.Kpfw. S35 739 (f) грав в взводі, а на FCM 36 Pak 40 грався на тесті...які тобі враження потрібні?

Т18 чи ще якийсь того ж рівня звір з фугаскою нагинає їх всіх...вибирати тобі і платити теж тобі

В кого є особистий досвід? Поділіться враженнями.

За Т18 - я хіба запитувавав? Чи може я за гроші питав?

Т-127 міг на халяву отримати з журналом( але не факт що попався б)

Це що - враження від танка? Може ще статті з журнала тут процитуєш?

По темі найбільше схиляюсь до

Опубліковано

Поділіться будь-ласка модом на статистику за сессію (з нанесеним дамагом, заробленим досвідом було б в ідеалі)

Опубліковано

Поділіться будь-ласка модом на статистику за сессію (з нанесеним дамагом, заробленим досвідом було б в ідеалі)

http://wot-planet.com/mods/4152-yasenkrasen-cvetnye-soobscheniya-dlya-086.html

Опубліковано

http://wot-planet.co...a-dlya-086.html

Та то херня якась, ше й всякі спутнікі поставило і браузери спаганило >_<

Треба шоб показувало скільки я зіграв боїв, скільки виграв, %перемог, зароблений опит, зароблені кредити за сессію. А це просто кольорові меседжі.

Де таке скачати можна??

Опубліковано

Локуст фановий , дуже жвавий . Рекомендую . Зіграв 100 боїв

Т-127 -- типу пісочний СТ , зіграв 5 боїв і поки стоїть

Т2ЛТ --- прикольний кулелеметний танчик , 200 боїв відбігав

Сомик -- мало драйву , зіграв 2 бої

Т-15 --- Локуст кращий за нього , зіграв пару раз

Франкова ПТ --- малорухлива , але гармата норм , рекомендую

Опубліковано

http://wot-planet.co...a-dlya-086.html

Та то херня якась, ше й всякі спутнікі поставило і браузери спаганило >_<

Треба шоб показувало скільки я зіграв боїв, скільки виграв, %перемог, зароблений опит, зароблені кредити за сессію. А це просто кольорові меседжі.

Де таке скачати можна??

Для того, щоб супутники не ставило треба галочки знімати, а не клацати бездумно.

Дав посилання на те, що ти просив. Якщо не знаєш, що просиш, то там є опис мода.

Навіщо тоді ставив ??? :0162:

Опубліковано

w1se, постав модпак від Jov'a

Там можна ставити і знімати галочки, що інсталити, а що ні.

Я собі поставив:

10. Улучшения в ангаре:

Расширенная боевая статистика игрока

11. Комплексный мод XVM:

* Мини-карта с сонаром - отслеживание врагов

* Лог личного урона

І мене появилося те віконечко шо ти хочеш, щоб воно появилось треба поставити щось з Комплексного мода XVM.

Опубліковано

5 перемог х5 = 25К досвіду = 1 день ПА :) Хоч і не охота було грати, але х5 пропускати гріх, ще й з премом. Єдине, що першу перемогу без према отримав на Тетрісі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...