Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

голова каже кинь то все в стінку, а пальці зжали і не кидають... :)

все блін мінус один майстер на Пітстопі у робочий час :)

Опубліковано

Jaguar-35769,халявним він в тебе вийшов. :) Я на цьому чуду техніки настрілював по 500-600, а майстра так і не отримав.

Напевне на ньому зараз мало хто грає.

Опубліковано

Забив на танки..... так добре стало... :) нерви цілі, сім’я довольна )))

Причина банальна - дике заселення танкових просторорів тупорогими оленями. Бажання грати відбиває після 5-го зливу підряд.

А грати взводами/кланами не маю можливості. WG зря зробив так, що соло грати просто не можливо .

Доречі, танки вже і на Android добрались.

Може окрему гілку хтось має бажання "запиляти"?

запустив на свому "корчі" норм, але до управління ще довго звикати вчитись.

Опубліковано

Забив на танки..... так добре стало... :) нерви цілі, сім’я довольна )))

Причина банальна - дике заселення танкових просторорів тупорогими оленями. Бажання грати відбиває після 5-го зливу підряд.

А грати взводами/кланами не маю можливості. WG зря зробив так, що соло грати просто не можливо .

Доречі, танки вже і на Android добрались.

Може окрему гілку хтось має бажання "запиляти"?

запустив на свому "корчі" норм, але до управління ще довго звикати вчитись.

Зробив

Опубліковано

народ хтось може допомогти ? почало якогось мило викідати з танків в будь-який момент в грі як на початку так і всередині і вкінці...без пояснень... незнаю що робити.. гру по новому не хочу качати ...інет не такий вже і потужний...

модів не ставив....

Опубліковано

дрова обнови, від пилюки почисть...ну і клієнт можно не качати заново) заходиш в папку апдейтс і зберігаєш останню обнову(дивишся по даті) просто скачуєш інсталятор з сайту і коли все встановиться і піде обнова жмеш відміну і закидаєш назад файли в папку апдейтс...тоді вже можна буде дивитися що і до чого

п.с. а не на диску с часом танки стоять? і він часом не чернвоний?

Опубліковано

дрова обнови, від пилюки почисть...ну і клієнт можно не качати заново) заходиш в папку апдейтс і зберігаєш останню обнову(дивишся по даті) просто скачуєш інсталятор з сайту і коли все встановиться і піде обнова жмеш відміну і закидаєш назад файли в папку апдейтс...тоді вже можна буде дивитися що і до чого

п.с. а не на диску с часом танки стоять? і він часом не чернвоний?

щоб переставити клієнт. його треба видалити... чим допоможуть апдейти?

п.с. та ну. таке буває????

Опубліковано

я думаю на вірусяки провірити...а то щось в процесах дуже підозрілі файли працюють....до того ж вірусами сестра комп заразила (майл.ру) але я поставив на перевірку і все ніби видалив...хоча мейлру точно залишився (видно в інеті що він присутній)...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...