Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

от я просто провтикала, що на вересень теж є бойові задачі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Відро реально круте

головне щоб про це не взнали розробники...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думали шо буде слів, але якось виграли, тепер новий рекорд по опиту.

ATJMi.jpgtiMrR.jpgb7koq.jpg

T29 MASTER.wotreplay

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось ще дивится вiдео того неадеквата ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні в якому разі не підтримую Джова, але чому ти вважаєш його неадекватом? Отіво С*№@ бл@ть є в наявності у кожного танкіста після подібного зливу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні в якому разі не підтримую Джова, але чому ти вважаєш його неадекватом? Отіво С*№@ бл@ть є в наявності у кожного танкіста після подібного зливу

та тому, що в нього стиль поведiнки *я пуп землi, а iншi массовка навколо мене* Це вiн ще коли своiх топив в бою чисто по приколу, показав, та й в цьому ролику теж, нiчого видатного не робив, стрiляв голдою, а пантiв то пантiв. Так, бувають боi, коли команда зливается, а взвод чи окрема людина витягуе й *рiшае* бiй, такий ролик можна глянути, а оцей школотський срач для чого ? Якби не ссилка в цiй темi, то б й думки не було б дивитися його ролики, переглянувши декiлька хвилин цей ролик, зробив висновок, що я не помилявся. Хоча можливо в мене й *предвзятое* вiдношення до нього

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хум в кінці ролика молодець , помстився . :_07:

А джов мені педика нагадує , тому його роликів не дивлюся :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-1 фан джова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, ну нафіг всяку фігню дивитись ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хум в кінці ролика молодець , помстився

Хум показав " что такое естественный отбор" :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм... подивився джова... вдома, коли нема нікого граю так само... інколи на роботі, коли нема шефа, то в мене в офісі і не таке почути можно. І не тому що я пуп землі.. а тому, що нерви так заспокоюю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нерозумію чому в зливах винують ололошів та крабів, і так палко чекають 1 Вересня щоб "школота" пропала з онлайну.

Звісно, по скілу дітвора недотягує і скоріше всього буде тупити в бою. Але я вважаю що кожному поважаючому себе гравцю, який трішки задротить свою стату і має більш-менш прямі руки, навпаки буде набагато лекше перемагати малоскілований рандом аніж грати посеред таких як ти нагібаторів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як він верещав на початку ролика :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Злив з супертесту

Waffentrager auf Pz.IV ( 9 уровень) 6 Членов у экипажа. Пушка 15 cm (10lvl) Броней не владеет поэтому должна быть скорость, хотя сложно сказать - движок 5 лвлWGV6y.jpg0Z5cu.jpgQAmWD.jpg

Від себе додам , що це самохідні лафети і вони будуть досить повільні . І дуже низький силует

Нова карта

34gTw.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нерозумію чому в зливах винують ололошів та крабів, і так палко чекають 1 Вересня щоб "школота" пропала з онлайну.

Звісно, по скілу дітвора недотягує і скоріше всього буде тупити в бою. Але я вважаю що кожному поважаючому себе гравцю, який трішки задротить свою стату і має більш-менш прямі руки, навпаки буде набагато лекше перемагати малоскілований рандом аніж грати посеред таких як ти нагібаторів.

Нічого подібного, нагібатори як правило не зливаються за 3 хв., і не лізуть в ололо раш, і можуть прикрити і допомгти :)

Mykola81, ще одна дрочерсьа карта))) будуть під мостами всі кукати )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого подібного, нагібатори як правило не зливаються за 3 хв., і не лізуть в ололо раш, і можуть прикрити і допомгти

так не забувай, що "нагібатори" грають не лише за тебе, а і за команду ворога. Так само як і школярі. Якщо ти вважаєш себе "нагібатором", то нагнеш ворожу команду школярів і без допомоги, а з ворожою командою нагібаторів так вже не вийде :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю на цій карті основний раш буде в місті, загалом як і на всіх відкритих картах з містечками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum, коли загальний скіл рандома вищий, менша вірогідність потрапити в команду в якій 5% на перемогу. З скіловими проти скілових грати цікавіше, як мінімум ти не один в полі, + інші гравці "читають" твій хід думок і без чату і допомагають прокрутити комбінації без "зговору". Раки з 45% не здатні на таке, вони навіть чат не завжди читають..

Додано:

Колись повезло зіграти на підтримці "Туза" (він був соло, я теж соло але вирішив повністю його підтримати), проти скілової команди з купою "фіолетових" ніків. Вижили тільки ми удвох, по дамагу на 2 команди він перший, я другий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ти вважаєш себе "нагібатором", то нагнеш ворожу команду школярів і без допомоги

ооооо в корні не правильне твердження...

яким бы ты атцом не був і які раки б не були в ворожій команді в них тоже є пушки... і коли приїжджає 6-7 танків на 2 танка то зробити практично нічого не можливо.

до-речі, яказ через "статісти нагнуть, ололо" дуже багато слівів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ололошки інколи гнуть "крутих ногібаторів" якраз своєю непередбаченістю і відсутністю стратегії. Поки "скілові" гравці повільно вистроюють правильну стратегію по флангах, "школярі" тупим рашом пробили центр і захопили базу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum, погодься, якщо виходити з тої тези що грають в танки заради фану, то skill vs. skill завжди фановіше аніж любі інші комбінації skill/newb. Навіть коли твоя команда виграє 15-0, ти не отримаєш стільки фану як від сочного рубілова на рівних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ололошки ІНКОЛИ гнуть "крутих ногібаторів" якраз своєю непередбаченістю і відсутністю стратегії. Поки "скілові" гравці повільно вистроюють правильну стратегію по флангах, "школярі" тупим рашом пробили центр і захопили базу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vadimm, я не про кількість фану кажу, а про твердження "от стане менше школярів і буду вигравати, бо інакше моя команда постійно зливається". Це не так. Бо школярів стане менше як в твоїй команді, так і в команді суперника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum, тут погоджуюсь, це давній і досить міцний стереотип недалекоглядних гравців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...