Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Победа!

Бой: Мурованка 12 мая 2013 г. 22:39:12

Танк: Maus

Получено опыта: 5 175 (x5 за первую победу в день)

Получено кредитов: 38 604

Достижения в бою: Медаль Думитру, «Коса Смерти»

Пройшов на Миші до арти и поглумився з неї :_07:

Батхерт був , ппц

Опубліковано

скупився трохи ))

купив Федю, ИС-3 назад, Т-25/2, і китайський ИС-2 :)

на ИС-3 в першому ж бою всього за 900 дамага дали 3-у ступінь, це ж скільки нубів катається ))

а арту, якщо над нею так познущаються, я не продам, але й грати на ній не буду :)

Опубліковано

як зазвичай, не дали воiна, та й прикол ще й в тому, що в мене 5 трупiв й у Т34 теж 5 трупiв, у ворога остается IC-3 з 700 з копiйками ХП, Т34 трется з iсом, але не стрiляе, жде поки хтось стрельне й вiн добье, я теж не стрiляю, щоб добити :), так iс-3 того Т34 й розiбрав :), я добити не встиг, нашi взяли базу :( на один *пук* оставалось :(

w400_f42b11719fd48b8bbca4228821d78eca.jpg

а тут з iсом восьмим реально витянули бiй, причому я тянув весь бiй з 163(здается) ХП :)

w400_5a5c423bad37718e414e02eced73599a.jpg

Опубліковано

блін, мене пре Федя в стоці =), пушка скорострільна, головне щоб не заїхав хтось в зад :)

в другому ж бою вже настріляв на 1-у ступінь :)

Опубліковано

бордівці купив су-14 як скажете су -8 продавати??

Ти ще сумніваєшся в цьому унилому говні? ПРОДАВАТИ!!!! Однозначно...

Єдина причина залишити - це оновлення. Можливо на ту арту що вставлять між СУ-8 та СУ-14 потрібен буде досвід, то щоб знову не купувати... Але якщо ти не задрот і і ставиш за мету добратися до топового левела - то СУ-8 тобі нафіг не потрібна...

На мою думку - найуниліша арта на свому рівні....

Опубліковано

Kostefan, категорично не погоджуся. Враховуючи часті акції для Су-8, фан гри на ній, а також те, що вона не виходить в мінуси, я б ще задумався її продаж. Якщо вміти грати, можна на ній отримати і задоволення, і срібло. До того ж, багато грошей після продажу ти не отримаєш, слот можна завжди придбати. Тому це один із тих "танків", яку you should to have.

Опубліковано

Арти 5 рівня всі "...що вона не виходить в мінуси..."

Хумель - це один із тих "танків", який you should to have.

Але в кожного своя думка, тому наполягати не буду. Над СУ-8 ригав, і наразі зараз ригаю, щоб закрити - мінусів більше ніж переваг...

Опубліковано

Су-8 сама велика і неповоротка на левелі. Радий що з совковими артами почав мати справу з Буратоса.

Найбільше сподобалась М41 (відкатав купу "лишніх" фарм-боїв), Хум прикольний але я його дуже швидко пройшов як і АМХ13Ф3.

Та й взагалі совкові арти всі як одна неповороткі починаючи з 5 левела. Покінчив з 212 став частіше викатувати Т92 і купив Лор 155 51 - так це просто формульні боліди Феррарі порівняно з тим Мастодонтом. Одного разу на такому контрасті навіть здалося що це щось не те з грою коли викотив Т92 але був троха під градусом і подумав що то 212 став такою ракетою )))

Там навіть підкручений регулятор обертів не спасає ситуацію. Єдиний плюс - дамаг, але для того тра поцілити, а з такими УГН це складніше ніж на однокласниках М40/М43 і Лор 155 51.

Опубліковано

катав вже всі і майже одночасно вони в мене стояли в ангарі( зараз су-14 і гвп)

то з су-8 я свою галочку ой як довго знімав, на хумелі навпаки 1-2 боя....м-41 так само..амх не можу сказати бо екіпаж не 100% але вона тащить

тому в мене така постановка: м41, хум...між цими двома не можу сказати одна з 100% екіпажем косить(су-8) друга з 82%(амх) тому 3 місце віддаю су-26:)

до того ж стата найгірша на ній (су-8)

Опубліковано

CУ-26 - взагалі мега зачотна арта, шкода що поріжуть....

ЇЇ цілком пристойно вставити в цей ряд хоча вона і меншого рівня... Десь 3 місце їй віддам...

Опубліковано

ох і намучився я шоб майстра взяти

Танчік просто імба при правильному застосуванні, головне нав"язати ближній бій а ще краще клінч.

Опубліковано

Із супертесту 8.6 почали викладати інформацію по деяких танках. Там є строка балансна вага (балансный вес). Питання: знаючи цю цифру, як можна взнати з якими саме лвл цей танчик буде грати?

Опубліковано

Із супертесту 8.6 почали викладати інформацію по деяких танках. Там є строка балансна вага (балансный вес). Питання: знаючи цю цифру, як можна взнати з якими саме лвл цей танчик буде грати?

Ніяк.

Балансна вага використовується балансером при формуванні команд в рандомі .

А рівень боїв танка -- відповідно прописаний в фіксованій таблиці , типу такої

s41091285.jpg
Опубліковано

w400_526a671a6fcddab8fec0eeb518c3f359.jpg

перед тим на су-101 не дали взяти воiна, сильно матюкався :( особливо iзза того, що прийшлося всю *писчаную реку* проiхати за останнiм фрагом, поцiлити навiть, а тут з пiд пострiлу зняли

Опубліковано

Як на диво *5 - в цій акції пройшов вдало, особливо гарно качались екіпажі на хай левелах.

Ну і фарм на Т71 з ПА + 30% давав вихлоп 15к (програш) до 40-50к за бій.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...