Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

D.I.M.A, я стоко не можу випити, шоб було натхнення на той курчатник :)

lerov, хіба на них тільки і грати - то вони себе відібьють та ще троха нафармлять.... але ВГ вже зажралось, раніше було +50 до фарму... тепер лише 30...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

була б пуха топ від жаби то я б ше подумав...

а так хай стоїть жде...арту 4 лвл купив по акції стояла аж до цієї акції викачав 2 арти за 2 дні, по 20-22к на кожну( м7 пріест, амх 105ам)

так шо ше не настало "його время"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато модів та збірок модів

http://wot-planet.com/news_and_article/3700-obnovlenie-085-world-of-tanks.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купив черчиля....1й бій і 2 степінь

не знаю чи купляти арл 44....бо поки здихаюсь того курятника то довга пісня буде бо нема топ пухи від жаби куплено

купив M6... 1й бій і 2 степінь :)

post-4767-0-24294500-1366366707_thumb.jp

а мені арл44 подобався, ну звичайно ж із топ гарматою :0165:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на М6 - жахливо не везло чи не виходило - ледве пройшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

любого вашого важко танка розберу за йолочку :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є думка продати ИС-8 і придбати КВ-1С (вперше)

900к- 30%=630к

танк продасться за 450к

630-450=180к.

Тобто на квасі спочатку прийдеться відфармити 180 тисяч щоб вийти в нуль на куплі по акції/продажі за 0,5 повної вартості, а тоді вже буде чистий фарм, із слабеньким бонусом в 30%. По-моєму шкурка вичинки не варта.

любого вашого важко танка розберу за йолочку

спілі мушку, крошка))) ;)

а то мав би тигра чи тигропорша - покликав би в треню. Мої актуальні іс-3 та м4 1945 в "сферичному" бої можуть і програти йолці, але не скорострільний точний тигр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"м4 1945" в рази швидший за "тигропорша" - ти про що?

Якщо кв-1с приносить хоча б 25к - чистими в середньому - то брати варто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"м4 1945" в рази швидший за "тигропорша" - ти про що?

Я про гармату, кількість хп, бронювання... скажем так, гармата тигрів мені найбільше подобається у грі - однозначно найкраща на 7 рівні. Впевнений що у "сферичному" бою м4 1945 програє любому з тигрів, може не за рахунок гармати, але за рахунок сукупності інших ттх.

Пообережніше із висказуваннями "в рази", а то можу запропонувати обгрунтувати дане твердження :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як я зрозумів "у "сферичному" бою" - це коли закручують?

Якщо так, то спробуй впіймати в приціл швидкого ЛТ на Тигр Р і М4 1945 - зрозумієш відчуєш сенс слів "в рази швидший".

І "гармату, кількість хп, бронювання" тут не головне - головне шв. повороту башти та корпуса і потужність двигуна - лс/т.

9696_35615_heavytanks.jpg

Млін, не має Тигра Р. :0156: Самом не маю можливості викласти на даний ммомент :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Победа!

Бой: Руинберг 19 квітня 2013 р. 14:37:39

Танк: T57 Heavy Tank

Получено опыта: 2 329

Получено кредитов: 85 896

Достижения в бою: «Решающий вклад», Медаль Колобанова, «Стальная cтена», «Воин», «Спартанец», «Егерь»

post-15446-0-41075600-1366372772_thumb.j

post-15446-0-50011300-1366372774_thumb.j

post-15446-0-84491400-1366372789_thumb.j

Kalabanov.wotreplay

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як я зрозумів "у "сферичному" бою" - це коли закручують? Якщо так, то спробуй впіймати в приціл швидкого ЛТ на Тигр Р і М4 1945 - зрозумієш відчуєш сенс слів "в рази швидший". І "гармату, кількість хп, бронювання" тут не головне - головне шв. повороту башти та корпуса і потужність двигуна - лс/т.

"Сферичний" бій - це не тільки коли закручують. Це типу як у вислові "сферичний бій кінь у вакуумі" - коли не заважають свої/чужі, чисте поле без рельєфу, тобто певні елементарні, безпрофітні умови бою. Хоча для подібного бою лт vs. тт профіт у полі для лт буде поки тт не прижметься кормою до будівлі/каменю...

Різниця у швидкості повороту башти між тиграми і м4 1945 знівелюється тоді коли йолко візьме курс на постріл по цілі і знизить власну кутову швидкість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дратує одна річ в нових модах:

Форматування (за замовчуванням) таблиці "командний результат" не по дамагу (як раніше), а по досвіду.

Хто знає де "підкрутити"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lerov, в XVMconfig є строка, в якій вказується стовбець, по якому іде форматування.

},

// Параметры окна послебоевой статистики

"finalStatistic": {

"startPage": 1, // Номер начальной страницы (1, 2, 3)

// 1 - взвод

// 2 - имя игрока

// 3 - модель танка

// 4 - урон нанесенный за бой

// 5 - фраги за бой

// 6 - опыт за бой

// 7 - медали за бой

"sortColumn": 4, // Номер колонки для сортировки (1 - 7)

"showChances": true, // true - включить отображение шансов на победу (только с xvm-stat)

"showChancesExp": false // Показывать экспериментальную формулу расчета шансов

},

Хто не заробив 100 голди минулого разу - є ще шанс заробити за 5 хв 300 голди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

YSy1s.jpg

Добивав недобитків поки наші захоплювали базу. Руки кортять дослідити АуфПантеру, шкода вільного досвіду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ягпантера

Исследовано:Ferdinand исследован. Потрачено нераспределённого опыта 71414, свободного опыта 6086. докачую топ пуху і продаю)

Tiger докачую топ мотор і продаю...

према так багато шо незнаю куди подіти...зараз все або прокачаю до топ стану або до наступної техніки)))

ото я задрот)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто в курсі, підскажіть, кругом бачу що в гармати 7,5 cm KwK 41 L/58 konisch дамаг 165. ЇЇ апнули з цим патчем чи вона так і залишилась голдострілом, а бб дає лише старих добрих 65 хп дамага?

Що тоді ставити на АуфкляйнерПантеру щоб не влітати на бабло із голдовими набоями?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не розбираюсь особливо в німецьких пушках, але там на нових танках німецьких та пушка знімає більше ніж на старих. У відповідях розробників написали так: особливості конструкції танку та пушки... от тобі тема для роздумів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ставити ту ж фугаску, що на товстопарді

сприймаю цього світляка як ТОГ-2 - тобто не серйозно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

конік німецький голодою зніма більше ніж бб - стара фіча коніка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки не вкусив всіх прєлєстєй Ауфкляйнера бо башта сток, ну і в тих боях що відкатав (стоїть оптика але екіпаж близько 85%) здивувало що мене, маючи бонус у вигляді непомітності ЛТ що рухається, спалили і розстріляли а я навіть не помітив хто. При тому я не стріляв. Відчуваю що кожен бій буде починатись із відпочинку на базі поки ворогів не стане 7-8. Ну а з приводу несерйозності - обіцяю що як тільки порішаю на ньому якогось нуба - замучу відео :). Або нарізку як фугасниця 105мм знімає з ТТ-7 або СТ-9 по 450 хп :0158::g05: .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

105мм знімає з ТТ-7 або СТ-9 по 450 хп

теж мені дивина , це і 28.01 може

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

один я замітив що щось сталось з замітністю танків?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...