Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну от, знову зекономимо, в мене як раз на черзі Іс-3

Бойцы!

С 15 марта 9:30 (МСК) до 18 марта 10:00 (МСК) каждый танкист сможет предоставить весомые аргументы в споре с противником. Если в вашем ангаре ещё нет тяжёлых танков восьмого уровня — пришло время их приобрести! Выберите своего стального монстра и покажите врагу, что значит тактическое преимущество на поле боя.

В дни акции всех танкистов ожидают следующие бонусы:

Утроенный опыт за первую победу в день на каждом танке.

Скидка 30% на тяжёлые танки:

ИС-3

КВ-4

Tiger II

VK4502A

T32

AMX50 100

Caernarvon

110

Увеличенная на 30% доходность на танках:

ИС-3

КВ-4

Tiger II

VK4502A

T32

AMX50 100

Caernarvon

110

А также — дополнительный опыт за получение медалей «Воин*» и «Стальная стена**».

При получении медали «Воин» на любой технике к заработанному за бой опыту будет добавляться дополнительно 1500 единиц опыта (только во время действия акции).

При получении медали «Стальная стена» на любой технике к заработанному за бой опыту будет добавляться дополнительно 650 единиц опыта (только во время действия акции).

При получении обеих медалей за один бой суммарный бонус составит 2150 единиц опыта.

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я не ризикую брати принца. Докатаю вільного досвіду на пуху і ходову, і тільки тоді візьму :)))

та він у мну топ, просто рівень боїв куди його кидає.. + маневреність... ужась :)

Опубліковано

купив Блек Прінц.... жесть... :0058: , як догребти до наступного британця...

тю, блек принц ногебатор рэальнэ, коли в топi правда в бою, а в топi вiн доволi часто, маю декiлька воiнiв на ньому, майстра чомусь такi i не склалось взяти, але грати на ньому приемно було ) часто вмирав останнiм :)

Опубліковано

45к опита і 1,5м срібла не вистачає на ИС-3 :(

з тим що є в ангарі їх не заробити :0143:

мож ПА взяти?

а що є в ангарі? ну я 40к опита за 2 фармим без па))))))

Опубліковано

за 2 чого 40000 опита? :0146: на чому?

в ангарі

ИС, КВ-1С, Т34-85, Леопард, ЯгПз4, Су-5, Йолка :)

Опубліковано

за 2 чого 40000 опита? :0146: на чому?

в ангарі

ИС, КВ-1С, Т34-85, Леопард, ЯгПз4, Су-5, Йолка :)

за 2дня , 40+ к опита))

уу так в тебе норм фарм машини)

исом опит норм фарм, 34-85 дешежкі летять, в мене зараз за бой 10+к чистими, це минимум, и квасом пробуй) нім попереду)

Опубліковано

не уявляю собі скільки часу треба щоб нафармити хотяб мільйон на не прем техніці, скільки в середньому заробляє 3485? 15-20 тисяч. Нада прем техніку пакупати однако...

Якщо їх ховати, та танкувати бортом - його навіть 10 левела не пробивають....

ну блін, ми про різні кв5 знову говоримо! Мій не закидує до 10 левелів і його пробивають даже 8 на ура, мимо сиськи - в лоб башні тільки так. На банані в Хімках як по підручнику косячком із-за вугла і -863 хп відразу і це не 9 левел однако)

хайно в мене буде фармдень на т30 пороблю пару скрінів куди і хто його пробиває...

Опубліковано

не уявляю собі скільки часу треба щоб нафармити хотяб мільйон на не прем техніці, скільки в середньому заробляє 3485? 15-20 тисяч. Нада прем техніку пакупати однако...

ну в мене принцип, гроші в гру не вкидаю,тому граю так. мільйон фармится швидко.

Опубліковано

ми про різні кв5 знову говоримо! Мій не закидує до 10 левелів

взвод з Т34 та Левиком закидаэ аж на ура :), і нічого, першим не вмираю.... так був в мене раз ваншот в лоб від 704, я був непросто здивованим, а ох@'в
Опубліковано

гмм...цікаво. тільки зарза почав замічати що за т 34-85 дають дуже багато грошей. цікаво за що...

як ось тут .. за що тут давати 10к

post-9327-0-10493000-1363292109_thumb.jp

Опубліковано

нда, щось сьогоднi дико не пре :( однi зливи, й там де мало пробивати з уроном однi *дзеньки* :( ще за сьогоднi жодного разу на т34 навiть 2к дамага не настрiляв :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...