Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

MANJAK11,як ця арта? Вже давно на неї подивлююся.Як фарм? Варто придбати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Як фарм? Варто придбати?

Який там фарм? По скріну подивись - за дуже хороший бій 48к з премом, 28к без. Зважай що середній бій в "не-таланта" такого як Маньяк, а в простого любителя дамаг буде замість 2,1к аби дотягувати до 1к, відповідно за бій без ПА буде десь 12-18 тисяч "грязними". Ти краще на Type-59 навчись кататись, він буде по мінімуму 15к приносити, заодно качнеш екіпаж для не-прем китайців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене павутини на катках Тіпа стільки,що хрєн він рушить.Пхати доведеться.Вже навіть не пам"ятаю коли останній раз його виганяв з ангара :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фарм хреновий але стабiльний, бо ремонт макс 1500 i весь боекомплект 42 снаряда вартуе 2600, тому в мiнус нiразу не залазив, що з премом що без прему, от тiльки точнiсть в цiеi арти, можна сказати, динамiчна, то попадае на ходу, то в стоячий танк з трьох пострiлiв жодного не попадаеш. Так як вiдчуваю по артi, колись точнiсть взагалi крута була, потiм дико порiзали, зараз щось середне, паганувато, але жити можна :)

ЗЫ Доречi сьогоднi в хiмках три рази пiдряд поцiлив з арти в АТ-8 в лоб, не пробив жодного разу, коли зазвичай арту лупиш з любого ракурсу, коли бiльше, коли меньше, а тут повний галяк, то напрягае трохи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lutsk.png

А що за клан [LUTSK]? Знайомі ніки в ньому...

zigorko, а дарма, особливо з врахуванням того що КВ-5 понерфили і з врахуванням того що в дуелях Тип-59 проти Т-44/амх 13-90/Т-34-2/Panter-2/Pershing зазвичай сильніший саме Тип. На відміну від КВ-5 який проти КТ, Іс-3, КВ-4, наприклад, майже не вспливає. Це я про ситуації нуб vs. нуб або ногібатор vs. ногібатор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

MANJAK11,

тренируюсь, тренируюсь.. хоть и поражение но с камикадзе прикольнеее... StugIII в упор 3 раза непробил и со злости убился об меня же )

A5fpa.jpg

Да народ... сотворен клан [LUTSK] для игроков из Луцка )) Без всяких ГК и т.д. чисто фан, взводы, мож когданить рота наберется, а там увидим.. за инвайтом к difoto

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що за клан [LUTSK]? Знайомі ніки в ньому...

а це наше *зборiще блатних та нiщiх* :) без претензii нi на що, просто разом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VadimM може бути.Ну не моє СТ. Або,нафік,забити на стату.Вже 62 бої в плюсі щодо поразок,а стату навіть на 51% не можу підняти.От пів години тому виїхав на Тіпу.Друга хвилина бою-ваншот від ИС3.Боєуклад. Привіт ангар.:(

А КВ5 це моє все.Пуха,не фонтан,єсно.Але броні вистачає трохи потанкувати.В мене взагалі серце лежить до машин в яких чим більше броні.Відповідно і довше живу.Скоро КВ4.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, без трень, рот і тп? А в перспективі? Чи всім ср_ть на кланвар?

zigorko, ну 51% напевно не показник, в мене довго трималось 51%, зараз ніби і руки на ньому підрівняв, і скіли в екіпажа, а вже рівно 50%. Хоча останнім часом майже не катаюсь, докачувалось і докачується купа танків, і піднадоїв, треба паузу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

отписал двумя постамы выше. Я б сказал клан нищебродов :))))) Трени кстате можно и замутить. А в перспективе ессно завоевать Вселенную ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за загальну стату.А на Тіпу в мене взагалі 38%. Найгірша серед усіх!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мое iмхо, клан не повинен напрягати, а тренi й гк напряг, що по баблу, що по часу. Кажу ж , ми просто разом, без обязаловок й напрягiв, просто щоб легше (при бажаннi) кого в взвод найти, ну й щоб знали iншi, що ми з Луцька :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зранку блiн з 11 боiв 10 перемог, а зараз теж 10 перемог, але вже на 27 боiв :0037::0028:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0155: :0155:

клан луцька це круто)) хочу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ги, є ще один клан ногібаторів з Луцька :)

і там і там по 9 бійців :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так чуваки, клан LUTSK - чіста паржать, ніяких ГК в найближчому майбутньому, ніякої обязаловки, всі - лише з Луцька. Можна вжводікі-ротки, мона спитать в клан-чаті "ЧУВАКИ, ЯК ТАМ ПОГОДА В РЕАЛІ???" і будеш точно знати, шо тобі не скажуть "А в Омску зараз -15"

І головна кланова фішка: коли лишаєтесь один на карті, а ворогів ще вагон, або коли скінчились снаряди, або просто шансів вже ноль - жмете газ в полік, цілитесь в центр карти і пишете в чат "СУКАУРА!!!!!" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зранку блiн з 11 боiв 10 перемог, а зараз теж 10 перемог, але вже на 27 боiв :0037::0028:

Зранку взагалі тягово грати (на вихідних виходить зранку поганяти)., а ось ввечері... ужась.... і то до 23:00...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так чуваки, клан LUTSK - чіста паржать, ніяких ГК в найближчому майбутньому, ніякої обязаловки, всі - лише з Луцька. Можна вжводікі-ротки, мона спитать в клан-чаті "ЧУВАКИ, ЯК ТАМ ПОГОДА В РЕАЛІ???" і будеш точно знати, шо тобі не скажуть "А в Омску зараз -15"

І головна кланова фішка: коли лишаєтесь один на карті, а ворогів ще вагон, або коли скінчились снаряди, або просто шансів вже ноль - жмете газ в полік, цілитесь в центр карти і пишете в чат "СУКАУРА!!!!!" :D

Шанси є завжди. І часто в цьому переконувався, здавалося б, в самих без надійних ситуаціях. ВБР. :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зранку взагалі тягово грати (на вихідних виходить зранку поганяти)., а ось ввечері... ужась.... і то до 23:00...

в мене тож так

від чого це залежить? :sm128:

можливо школота ще спить? :0028:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

непогано постріляв

Победа!

Бой: Утёс 6 марта 2013 г. 15:55:23

Танк: Type 59

Получено опыта: 1 369

Получено кредитов: 73 314

Достижения в бою: «Стальная cтена», «Снайпер», «Спартанец»

post-2373-0-29767200-1362578811_thumb.jp

post-2373-0-64911600-1362578814_thumb.jp

post-2373-0-78626900-1362578817_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Поражение

Бой: Ласвилль 6 березня 2013 р. 16:01:33

Танк: Type T-34

Получено опыта: 1 290

Получено кредитов: 41 631

Достижения в бою: Медаль Рэдли-Уолтерса, «Воин»

сделал все как сказал дифото. счет 3:13 , остался один я.... написал СУКАУРА и паехал в центр карты

BA08q.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lerov

ти знаєш, ололо бат чатів ввечері вагон і тєлєжка ))) світять, да, і дохнуть )), а потім кричать - арта - ви алєні :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сделал все как сказал дифото. счет 3:13 , остался один я.... написал СУКАУРА и паехал в центр карты

вот что живительное СУКАУРА!!! делает! Если что, про этот чит никому не говорите!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага накричать тт що арта крива, а потім як дивишся дамаг - так у них і тисячі не назбиралось, а арта зливається з 1500-2500 дамагу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...