Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

lerov, в мене перші враження були - факел.... бо горів по 2-3 рази за бій від попадання будь-куди, потім його троха підлікували.

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

VadimM, не витримав - потратив вільний досвід?

ага :)

Ну і як ? Які перші враження (в порівнянні з попередником) ?

Те що максимальна швидкість дещо нижча порівняно з Т-54 - майже не відчувається (прокачав бойове братство), перезаряд 5,45 сек - майже батівський барабан))), чумове пробиття і баки в лобовій броні... Наразі 4 боя, нуль виграшів :), ну да, я ще нуб, при чому трохи нетерплячий... або просто день такий, оленемір дає по 20-40 відсотків на виграш...

Опубліковано

VaLeRa, не так просто перевчитись, особливо коли пару нубів вимагають щоб терміново рвав передову замість сторожити арту від світляків.

Хе, понеділкова "2 степінь" вже є.

Ще б якби якийсь гайд глянути з толковими коментарями.

Опубліковано

:_06:

YQxgy.jpg

слухай ти випадково незнаэш що де треба підправити, в мене такий самий мод на кольоровий чат тільки в самі грі пише " побед/ боев" и все. дальше нічого не пише)

Опубліковано

YQxgy.jpg

слухай ти випадково незнаэш що де треба підправити, в мене такий самий мод на кольоровий чат тільки в самі грі пише " побед/ боев" и все. дальше нічого не пише)

це схожий мод але не той

ось цей http://wow-clear.ru/mody-dlya-world-of-tanks/9391-samyj-udobnyj-mod-statistiki-posle-boya-dlya-world-of-tanks-083-084.html

Опубліковано

YQxgy.jpg

це схожий мод але не той

ось цей http://wow-clear.ru/...ks-083-084.html

те саме((

Опубліковано

Foross, в мене встановлений "ясєн-красєн", хз якої версії... якщо скажеш який файл (файли) за нього відповідають то скину. Також можливо що всьому виною конфігурація файла XVM.xvmconf (чи як його там).

Опубліковано

Foross, в мене встановлений "ясєн-красєн", хз якої версії... якщо скажеш який файл (файли) за нього відповідають то скину. Також можливо що всьому виною конфігурація файла XVM.xvmconf (чи як його там).

гм.. а як редагувати той файл?

Опубліковано

маєш на увазі XVM.xvmconf? Я не редагував бо там чорт ногу зламає, можна наплутати, а просто юзаю конфіг від demon2597 (трохи вище була про нього мова, чомусь не можу завантажити сюди файл, двіжок борди не дає...)

Опубліковано

XVM.xvmconf до ясен красена відношення не має. але у нього є свій конфіг файл, у якому вказується і така штука, як тип акка, преміум, чи базовий, для правильного підрахунку балабоса, + різні параметри виведення інфи.

Foross, скачай мод менеджер по ссилці що я писав вище мод-менеджер, і не мучшся, там точно підбереш те що тре :)

ось, можеш спробувати набір модів що в мене стоять, моя папка res_mods. Скопіюй свою в надійне місце :), і видали з папки WOT, закинь мою, спробуєш :), правда іконки танків які я юзаю можуть тобі не сподобатись :)

щось не можу причепити файл... пізніше спробую..

Опубліковано

а як на мене то нічого в тих АТ-2 немає потужного - пробивається на ура... Тільки в лобєшнік не шмаляти іздалека....

Опубліковано

Нова стаття донату

xkbqQZYFmdE.jpg

Изменение имени пользователя

Уважаемые игроки, в World of Tanks появилась новая функция — изменение имени пользователя.

- Операция платная: стоимость изменения имени пользователя составляет 2500 голды

- Менять своё имя пользователя можно не чаще 1 раза в 14 дней.

Подробности:

http://worldoftanks.ru/news/1582-nickname-change/

Опубліковано

lerov, вони б почистили для початку базу гравців з кількістью боїв по 5-10 штук.... і які оснній раз в грі були по 5-6 місяців назад. Тоді б да... а так спробуй вибрати щось серед купи міліонів зареєстрованих в грі ніків :)

Опубліковано

Шось стільки мови про ті АТ, я трохи в шоці, може вони мені мало попадались, а може я такий ногібатор :D але ніколи ніяких клопотів з ними не мав.

Опубліковано

а як на мене то нічого в тих АТ-2 немає потужного - пробивається на ура... Тільки в лобєшнік не шмаляти іздалека....

маленька башенька в Ат зверху в допомогу) 400 урона точно)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...