Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

гииии - подивився тількі що попередній пост від lerov, так от прийшла така думка:

На питання: Ви хтіли щось нове на 23 лютого?: - відповідь третя картинка :)

Опубліковано

Грати сьогодні просто не можливо!!!! 15 зливіві і я зробив альт+ф4

в мене не так критично, 14 боев 12 побед.

Вернувся з роботи і виявив що свиснули ящик на мейлі та в танках пароль поміняли...Прийшлось повозитись з годину поки все відновити(

Добре що хоть голда з танками на місці)

Також відчув переваги х5

Sncr7.th.jpg r5n9G.th.jpg

Опубліковано

Але коли береш х5 то радує )

Победа!

Бой: Прохоровка 23 февраля 2013 г. 11:41:56

Танк: ELC AMX

Получено опыта: 8 520 (x5 за первую победу в день)

Получено кредитов: 48 804

Опубліковано

Vadimm, ну практично, тепер в мене всі танки в ангарі укомплектовані всіляким барахлом, КВ-5 має 1500 голдових снарядів, ні у на декілька танків, що

качую, теж купив по пару сотень пульок :_08: . ну а навіщо мені стільки срібла - танків не купую, та й на танк ще лишилось...

Опубліковано

Козаки,від чого пінг залежить? Це просто піпец,неможливо грати взагалі.Танк не їздить,а плаває.Від 400-до 700.Вже злості не вистачає.

Опубліковано

Козаки,від чого пінг залежить? Це просто піпец,неможливо грати взагалі.Танк не їздить,а плаває.Від 400-до 700.Вже злості не вистачає.

вiд провайдера й вiд сервера, для початку спробуй провести по одному бою на кожному серверi

Опубліковано

Вже на третьому сервері одне і теж.Зараз ще три спробую.Вчора все гут було.Укртелеком,"ОГО".

ну раз вчора все гуд було , а сбогоднi нi, знач в укртелекома десь аварiя й пустили iнет десь по запасному маршруту з меньшою пропускною здатнiстю чи iншими характеристиками, впливаючими на пiнг

Опубліковано

Вже на третьому сервері одне і теж.Зараз ще три спробую.Вчора все гут було.Укртелеком,"ОГО".

ну раз вчора все гуд було , а сбогоднi нi, знач в укртелекома десь аварiя й пустили iнет десь по запасному маршруту з меньшою пропускною здатнiстю чи iншими характеристиками, впливаючими на пiнг

в мене укртелеком ніяких проблем немає)

Опубліковано

sasha1132 щиро вдячний,за спробу допомогти.Але якщо не важко-на пальцях.Я ніц не тямлю в цих примочках,всяких.Дякую.

Опубліковано

zigorko,Пінг також може залежати від навантаження на сервер. Тому під час акції нічого дивуватись. Грай зранку, в обід, вночі, але не в прайм-тайм.

Як тестив 6й сервер пінг був 70 за те фпс чомусь замість 30 - був 50-60.

Пінг - це мінімальний час за який сигнал від тебе доходить до сервера. Залежить як від нюансів з твоєї сторони (провайдер, дроти...), так і від серверу який пінгується (випробовується на швидкість доступу).

Опубліковано

zigorko, не зовсім зрозумів останній твій пост, але пінг перевіряється оцінюється порівнянням: якщо до сервера Укртелекомку пінг 30-50 а до WOT 120 - значить проблема у WOT-сервері. А якщо що до Укртелекому, що до ВОТ, що до любого іншого потужного (з високою пропускною здатністю) сервера пінг високий (рівний високому пінгу у грі або більше) - значить проблема між тобою і провайдером, у твоїх скрутках, дротах і тп.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...