Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Да ладно, чого ви.

До американців поки не добрався. Слотів да і часу не вистачає. Французів взяв по причині шоб "не розслаблявся", СРСР взяв бо ИС - мечта. т-34, т-34-85 просто фан + гарна історія.

Як не вламуйте німців брать не буду :) В останню чергу хіба шо

Опубліковано

kpx9Z.jpg

Барабан рулить)))

Сьогодні потрапив в команду із 14 барабанами - навіть арта і пт були з ними, вийняток - ГВЕ. Такий собі парад барабанщиків. Нагнули до речі досить легко.

Опубліковано

ось так можна фармити на КВ-5 без према

на ньому навіть паляючи голдовими пульками можно гарно фармити без ПА :) - гарний танк, фановий! В мене вже більше ніж 1500 боїв :). Пересадив екіпаж з ИС7 та качаю скіли.
Опубліковано

Пуляючи голдою я дуже рідко виходжу в плюс. Заряджаю її лише в випадку, коли це важливо для виграшу команди. Ну або якщо якийсь Т26Е4 набридає, а "пукавкою" КВ-5 з ББ його пробити практично нереально...

Опубліковано

Пуляючи голдою я дуже рідко виходжу в плюс. Заряджаю її лише в випадку, коли це важливо для виграшу команди. Ну або якщо якийсь Т26Е4 набридає, а "пукавкою" КВ-5 з ББ його пробити практично нереально...

Водії Т26Е4 думають аналогічно при зустрічі з КВ-5, коли КВ-5 свою "сіську" ховає)

Опубліковано

В КВ-5 не гірше пробивається башенка зверху. А точною СТшною гарматою вицілити її не так і складно.

Опубліковано

В КВ-5 не гірше пробивається башенка зверху. А точною СТшною гарматою вицілити її не так і складно.

Ну не знаю, на Т26Е4 мені важкувато її пробити.

Опубліковано

Так я і не кажу, що це елементарно, але можливо :)

А з КВ-5 пробити Т26Е4, поки він стоїть лобом, майже нереально. Має бути неймовірне везіння. В дуелі без голди КВ-5 проти Т26Е4 програє.

Опубліковано

Так я і не кажу, що це елементарно, але можливо А з КВ-5 пробити Т26Е4, поки він стоїть лобом, майже нереально. Має бути неймовірне везіння. В дуелі без голди КВ-5 проти Т26Е4 програє

Ну в дуелі раз на раз не приходиться, хоча якшо перестрілки лоб в лоб то кв-5 точно програє.

А Т26Е4 дуже не любить попадань під башту, майже 100 відсоткове пробиття буде. Але з кв-5 можливо буде проблемно туди попасти через висоту розміщення гармати. Просто сам при зустрічі з іншим Т26Е4 стріляю тільки туди, якось ще через раз лючки на башті пробиваються.

Можна обстріляти в тренувальній кімнаті)

Опубліковано

1) обясніть нубу що таке "голда"?)

2) порадьте яку мона ветку цікаву качнути).?

наразі маю т34-85 и кв13 іду на ис)))

Опубліковано

що таке "голда"?

Так в народі називають "преміумні" снаряди, які раніше купувались лише за ігрове "золото", тобто за реальні гроші, а зараз можна купити і за "срібло", однак ціна суттєво вища, ніж ціна "звичайних" снарядів. В "голди" зазвичай значно більше бронепробивання і/або кількість пошкоджень.

Опубліковано

Т26Е4 дуже не приємний противник для КВ-5, особливо на дальніх відстанях. З близька гарно пробивається в башню, ближче до корпусу, там в нього закінчуэться додаткова броня, в лючок з якоюсь приблудою для пуску інших приблуд (димові шашкі мабудь), та в кулементне гніздо у ВЛБ. І все рівно це все важко вицілити...

я так само качався, дійшов до ІС-7 та Т-54 а далі подивився на інші гілки. Америкоси хороші танки.
Опубліковано

ось так можна фармити на КВ-5 без према

Дивні в тебе суперники були. Мало того шо вицілив арту так ше і амх м4 підліз під приціл (Це найдивніші для мене). Сам маю АМХ М4 45 і як тільки кв-5 бачу одразу міняю позицію. Не дружу я з ним :)

Опубліковано

Качав спочатку амеріку, докачався до Т29 стало нуднувато вкачав німців до вк3001п, йду до тигра. Потім качав арту до су-8. все тако собі, сама цікава вітка була у мене советів - т28 - КВ-1 - КВ-1С - ИС.

Хто не пробував КВ-1С не грав в ВОТ))) :0165:

Опубліковано

Дивні в тебе суперники були. Мало того шо вицілив арту так ше і амх м4 підліз під приціл

А що дивного в тому, що вицілив, як ти кажеш, арту? В рибацькій бухті тяжами прорвались через місто, а там і арта неподалік. До мене хтось один стріляв по ній, але промазав, а я зняв за один постріл, там 260 чи 280 хп всього було. AMX M4 45 був лівіше від міста на пагорбах, я його здалека зняв з-за будинку, він може і не зрозумів, бідака, що це я його. І взагалі, в таких міських боях немає нічого дивного, там часто суперника не доводиться обирати... особливо коли тобі гуслю відразу зняли :)

Дивно -- це коли я в полі з шайтан-труби КВ-2 вицілив йолку, яка летіла на повному ходу. В чаті ще пожартували, що КВ-2 йолку дубіною зрубав :)

Опубліковано

Хто не пробував КВ-1С не грав в ВОТ

КВ-1С -- чудовий танк! Але качаю паралельно гілки ИС і КВ, і особисто мені КВ-3/КВ-4 подобаються найбільше, люблю "потанкувати".

Опубліковано

До теми дивного, всмислі ВБР

Так звані ніндзя шоти (назвали їх так в одній передачі пр ВБР, коли цілишся в одного, а ваншотиш зовсім іншого, незасвіченого) мені наймиліші.

Арта 15 551 ну дуже часто після нефру стала такі коники викидати.

КВ-1С, ИС не продавав, викачую перки і думаю залишити, навіть після покупки ИС-3. Якісь вони універсальні. Мона і проривати, танкувати i стрєляти в лабєшнік.

Опубліковано

я так само качався, дійшов до ІС-7 та Т-54 а далі подивився на інші гілки. Америкоси хороші танки.

да от деколи буваэ що всі танки в бою скучно сидіти)

Опубліковано

Якщо любиш "дубові" танки з дамажною але кривою гарматою - далі качай "совєти". Їх качати найпростіше, але мені вони якісь не риба не м"ясо - не цікаві.

Якщо любиш точні і скорострільні гармати (але не такі дамажні), з хорошою бронею (з 8 левела) і найбільшим запасом ХП серед однокласників - качай німців, вони добре "прямлять руки". Ще 1 плюс - в них снаряди по 1000 починаються з 8 левела.

Якщо любиш швидкі і підступні танки які ніколи не пруть в лоб бо не мають броні - качай французів (теж прямлять руки).

Якщо любиш універсальність, гармати з хорошим показником дамагу на хвилину і непробиваємі башти - качай амерів.

Я вважаю так - крім совєтів обов"язково треба качати німців і французів. А щоб не виникало ситуацій коли всі 5 танків в з ангара у бою - старайся не витрачати ХП в першій половині бою.

Якщо обидва танка стоять в 1 площині (на 1 рівні поверхні) то зазвичай низькій СТшці складно вицілити башенку ту що на башті. Він же височенний, матьіотуда.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...