Перейти до змісту

Трезвенники пишут письмо … Президенту Украины

borec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

borec, не піддавайся на провокацію. Змовч.

Знову ж таки. Ніхто нікого не силує нічого купувати в Оксани в магазині. Я не курю, для прикладу, і не купую цигарок. Хтось не вживає алкоголю і не купує його, відповідно. Я не колюся, і ширку не купую. Все просто.

перманент - за образу учасників конференції. Вона не стала тебе перша обзивати! Якраз навпаки!

женя чим я її образив, вона ж на писала що я є сам алкозалежний)))))пост №4, а я написав що вона на мою думку заповна, і все!!!

А на рахунок не вестися на провокацію - так зло потрібно присікати,, так як воно має властивість збільшуватися!

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Н-да. Такий от несправедливий світ. Алкоголь можна вільно продавати, а анаболічні стероїди - ні. Захотів побухати - немає проблем, велком в супермаркет, затарився, і порядок. А захотів напр. закинутися метаном і декою, так купити немає де, крім як нелегально в інтернеті невідомої якості, а якщо будеш продавати, то ще й посодють. Як можна так жити? :)

Правильно мислиш)), тому що спортсменом не можна так управляти, як п"яним бидлом, тому і заборонено!

Опубліковано

Ну ось це ж ти?

Слушай, Борец за справедливость, богобоязненный ты наш. Как же при твоем то человеколюбии вяжется то, что все женщины, что не блондинки и не с ногами от ушей, не с железными попками для тебя уже и не женщины, и уважать их нет потребности?

Если понял, что я спросила, ответь, пожалуйста. Своими словами, пожалуйста.

Опубліковано

Слушай, Борец за справедливость, богобоязненный ты наш. Как же при твоем то человеколюбии вяжется то, что все женщины, что не блондинки и не с ногами от ушей, не с железными попками для тебя уже и не женщины, и уважать их нет протребности?

Звичайно є потрібність, тому що є певні обставини в житті, такі як вагітність, і після пологовий стан, де 2 місяці не можна після пологів займатися фізичним навантаженням! А все інше це ліньки. Подивіться, як дівчата виглядають до заміжжя і потім, чому так???, всі ж списують я ж йому дітей родила двох чи трьох, тому і поправилася, це просто відмовки, бо для підтримки себе у формі потрібно трошки попрацювати над собою і правильно харчуватися, одним словом обмежувати себе. А обмежувати себе ніхто не хоче, і найдуть на це 1000 причин, а головне то бажання!!!:)

Опубліковано

Чо вы цяцькаетесь с ним? лупаните в перманентный, пусть там исчет качих... или качок ? или качков? если нетрадиционная ориентация...

Опубліковано

Чо вы цяцькаетесь с ним? лупаните в перманентный, пусть там исчет качих... или качок ? или качков? если нетрадиционная ориентация...

Твій нік тебе виправдовує!!! :_07:

Опубліковано

Слушай, Борец за справедливость, богобоязненный ты наш. Как же при твоем то человеколюбии вяжется то, что все женщины, что не блондинки и не с ногами от ушей, не с железными попками для тебя уже и не женщины, и уважать их нет протребности?

Звичайно є потрібність, тому що є певні обставини в житті, такі як вагітність, і після пологовий стан, де 2 місяці не можна після пологів займатися фізичним навантаженням! А все інше це ліньки. Подивіться, як дівчата виглядають до заміжжя і потім, чому так???, всі ж списують я ж йому дітей родила двох чи трьох, тому і поправилася, це просто відмовки, бо для підтримки себе у формі потрібно трошки попрацювати над собою і правильно харчуватися, одним словом обмежувати себе. А обмежувати себе ніхто не хоче, і найдуть на це 1000 причин, а головне то бажання!!! :)

Тут я с вами полностью согласна, хоть и не с охотой.

Но я вас спрашиваю про уважение. Ведь под слоем жира может крыться богатейшая, добрейшая, обаятельнейшая личность. С некоторыми женщинами можно интересно и поговорить, увлекательно провести время, даже без секса. Правда, правда. Среди них тоже люди попадаются.

Ваша мама стройна? Есть у вас мама?

Чур меня...

Кого-то он мне напоминает...

Опубліковано

Тут я с вами полностью согласна, хоть и не с охотой.

Но я вас спрашиваю про уважение. Ведь под слоем жира может крыться богатейшая, добрейшая, обаятельнейшая личность. С некоторыми женщинами можно интересно и поговорить, увлекательно провести время, даже без секса. Правда, правда. Среди них тоже люди попадаются.

Ваша мама стройна? Есть у вас мама?

Повага має бути до будь-якої людини!!! Але є певні рамки, як я писав вище, що зло потрібно присікати, також згідний щодо повних жінок, також є винятки, як Ви описали, але їх більшість мають якісь комплекс не повноцінності чи навпаки, які себе само стверджують тим, що я сама неповторна і красива, і всі хто мені що каже це завидують мені і т.д.

Так є, мамі 54роки, але пробіжки по стадіону раз інколи два рази в тиждень ще робить.

Опубліковано

Спасибо. Постарались. Я поняла вашу мысль.

Но со Злом вы явно переборщили. В чем вы тут зло увидали? Тонкий троллинг - это не причина всех бед человечества.

Опубліковано

більшість мають якісь комплекс не повноцінності чи навпаки, які себе само стверджують тим, що я сама неповторна і красива, і всі хто мені що каже це завидують мені і т.д.

Заздрість то тут до чого?

Хорошего человека должно быть много))))

Читала тут якось одну з тем ТСра, не встигла відповісти - її закрили, як і всі інші теми ТС.

Там він казав, що якщо його кохана стане товстою, він кине її і почне шукати нового носія підкачаних м"язів.

Цікаво, чи ТС колись замислювався над тим, що щось може трапитись і в когось не буде можливості бути гарним і підкачаним. Причому ТС може бути як з одного, так і з іншого боку барикад/тренажерів...

Стався до людей ТАК, як ти хочеш, щоб вони ставились до тебе.

Опубліковано

Читала тут якось одну з тем ТСра, не встигла відповісти - її закрили, як і всі інші теми ТС.

Там він казав, що якщо його кохана стане товстою, він кине її і почне шукати нового носія підкачаних м"язів.

Там я писав якщо стане така я к оксана04)),

А ту пару знаю особисто Сергій і Наташа. Дуже хороші люди.

Опубліковано

Читала тут якось одну з тем ТСра...

Ну, и Бог с ним. Нам с ним, как говорится, детей не рожать...

Опубліковано

кохана стане товстою

Там я писав якщо стане така я к оксана04)),

В тебе ж це синоніми.

Суть питання в іншому. Бери не пост Ласки, а Женін топстарт в тій темі.

Хто залишиться біля тебе, коли ти з певних причин перестанеш бути "ідеальним"???

Опубліковано

, всі ж списують я ж йому дітей родила двох чи трьох, тому і поправилася, це просто відмовки, бо для підтримки себе у формі потрібно трошки попрацювати над собою і правильно харчуватися, одним словом обмежувати себе. А обмежувати себе ніхто не хоче, і найдуть на це 1000 причин, а головне то бажання!!! :)

Є ще така річ, як генетика. Часто через гени люди можуть їсти і не набирати вагу, а може і навпаки.

Опубліковано

Щось ви зовсім від теми відійшли.. По темі - зараз справді людей споюють ще з молоду, реклами алкоголю всюди дуже багато, над нею працюють всесвітні маркетологи і психологи, людям важко опиратися. Я ненастільки ненависний до алкоголю як ТС, але на мою думку, рекламу алкоголю треба заборонити і на державноу рівні пропагувати здоровий спосіб життя.

П.С.Качків я нерозумію, людей які намагаютсья вести здоровий спосіб життя мабуть все ж розумію.

Опубліковано

Суть питання в іншому. Бери не пост Ласки, а Женін топстарт в тій темі.

Хто залишиться біля тебе, коли ти з певних причин перестанеш бути "ідеальним"???

Я з тобою в принципі спілкуватися не бажаю, а ще й на твої питання відповідати, от перестанеш травити людей, ламати їм сім"ї, покаєшся от тоді і поспілкуємося. А зараз смислу не має ти ж сама написала в тебе бізнес на першому плані!

Так що прощавай крихітко!!! і по можливості не лізь в мої теми, іди краще з Таньою на ровері покатайся чи пробіжи пару кілометрів, може в тебе і свідомість зміниться і вдруг замість пива почнеш молоко продавати)). http://ubr.ua/business-practice/innovation-in-business/innovacii-v-biznese-molochnyi-vending-66469

Опубліковано

Щось ви зовсім від теми відійшли..

Отошли, потому что тема во флейме, во первых, а во вторых - она фуфельная и интересна может быть только флудом :)

Опубліковано

borec, так Сергій не качається ні грама, з твоєї точки зору він обмежена людина, чи як?

ні, він дуже допомагає неповно-справним людям, честь йому і хвала!!!

А я хочу допомогти ще повно-справним людям от і все)

Опубліковано

Я з тобою в принципі спілкуватися не бажаю, а ще й на твої питання відповідати, от перестанеш травити людей, ламати їм сім"ї, покаєшся от тоді і поспілкуємося. А зараз смислу не має ти ж сама написала в тебе бізнес на першому плані!

Так що прощавай крихітко!!! і по можливості не лізь в мої теми, іди краще з Таньою на ровері покатайся чи пробіжи пару кілометрів, може в тебе і свідомість зміниться і вдруг замість пива почнеш молоко продавати)). http://ubr.ua/busine...i-vending-66469

Перед тобою має каятись? Неужелі у нас друге пришестя?

І яка ж в тебе була до цього свідомість, раз вона таак змінилась?

borec, вас же ж ніхто не агітує в бібліотеку сходить, хоча вам це не буде аж ніяк не лишнім, так як іншим побігать.

Опубліковано

реклами алкоголю всюди дуже багато

Будь якої реклами зараз скрізь задофігіща.

реклами алкоголю всюди дуже багато, людям важко опиратися

Як на мене - це брєд.

Якщо людина не п"є - їй пофіг скільки і який алкоголь рекламують.

Якщо випиває - для цікавості змінить в магазині свій вибір.

Якщо бухає - продовжить вливати в себе якусь дешеву бадягу.

Он цигарки ніде не рекламують, мало того - від недавна пачки з антирекламою стало страшно в руки брати. Ніхто від цього не кинув палити.

Кожен робить сам свій свідомий вибір.

Опубліковано

Є ще така річ, як генетика. Часто через гени люди можуть їсти і не набирати вагу, а може і навпаки.

Ну і що?? тим, що їдять і набирають, або іншими словами схильними до повноти треба просто менше їсти і більше рухатися або більше затратити енергії чим отримати з продуктів, плюс там ще є певні нюанси, але ж все можливо, тільки попрацювати трохи і обмежити себе у чомусь:)

Опубліковано

замість пива почнеш молоко продавати))

Я, до речі, про свій магазин жодного разу не згадала. Рекламуєш його тут ти)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...