borec Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 10:50 Автор #26 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 10:50 borec, не піддавайся на провокацію. Змовч.Знову ж таки. Ніхто нікого не силує нічого купувати в Оксани в магазині. Я не курю, для прикладу, і не купую цигарок. Хтось не вживає алкоголю і не купує його, відповідно. Я не колюся, і ширку не купую. Все просто.перманент - за образу учасників конференції. Вона не стала тебе перша обзивати! Якраз навпаки!женя чим я її образив, вона ж на писала що я є сам алкозалежний)))))пост №4, а я написав що вона на мою думку заповна, і все!!! А на рахунок не вестися на провокацію - так зло потрібно присікати,, так як воно має властивість збільшуватися!
Zheny@ Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 10:50 #27 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 10:50 Ну, як приємно людині, щоб так називали, то нехай!
borec Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 10:53 Автор #28 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 10:53 Н-да. Такий от несправедливий світ. Алкоголь можна вільно продавати, а анаболічні стероїди - ні. Захотів побухати - немає проблем, велком в супермаркет, затарився, і порядок. А захотів напр. закинутися метаном і декою, так купити немає де, крім як нелегально в інтернеті невідомої якості, а якщо будеш продавати, то ще й посодють. Як можна так жити? Правильно мислиш)), тому що спортсменом не можна так управляти, як п"яним бидлом, тому і заборонено!
odna Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 10:53 #30 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 10:53 Ну ось це ж ти?Слушай, Борец за справедливость, богобоязненный ты наш. Как же при твоем то человеколюбии вяжется то, что все женщины, что не блондинки и не с ногами от ушей, не с железными попками для тебя уже и не женщины, и уважать их нет потребности?Если понял, что я спросила, ответь, пожалуйста. Своими словами, пожалуйста.
borec Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:03 Автор #31 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:03 Слушай, Борец за справедливость, богобоязненный ты наш. Как же при твоем то человеколюбии вяжется то, что все женщины, что не блондинки и не с ногами от ушей, не с железными попками для тебя уже и не женщины, и уважать их нет протребности? Если понял, что я спросила, ответь, пожалуйста. Своими словами, пожалуйста. Звичайно є потрібність, тому що є певні обставини в житті, такі як вагітність, і після пологовий стан, де 2 місяці не можна після пологів займатися фізичним навантаженням! А все інше це ліньки. Подивіться, як дівчата виглядають до заміжжя і потім, чому так???, всі ж списують я ж йому дітей родила двох чи трьох, тому і поправилася, це просто відмовки, бо для підтримки себе у формі потрібно трошки попрацювати над собою і правильно харчуватися, одним словом обмежувати себе. А обмежувати себе ніхто не хоче, і найдуть на це 1000 причин, а головне то бажання!!!
pisyun Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:03 #32 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:03 Чо вы цяцькаетесь с ним? лупаните в перманентный, пусть там исчет качих... или качок ? или качков? если нетрадиционная ориентация...
borec Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:04 Автор #33 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:04 Чо вы цяцькаетесь с ним? лупаните в перманентный, пусть там исчет качих... или качок ? или качков? если нетрадиционная ориентация... Твій нік тебе виправдовує!!!
odna Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:18 #34 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:18 Слушай, Борец за справедливость, богобоязненный ты наш. Как же при твоем то человеколюбии вяжется то, что все женщины, что не блондинки и не с ногами от ушей, не с железными попками для тебя уже и не женщины, и уважать их нет протребности? Если понял, что я спросила, ответь, пожалуйста. Своими словами, пожалуйста. Звичайно є потрібність, тому що є певні обставини в житті, такі як вагітність, і після пологовий стан, де 2 місяці не можна після пологів займатися фізичним навантаженням! А все інше це ліньки. Подивіться, як дівчата виглядають до заміжжя і потім, чому так???, всі ж списують я ж йому дітей родила двох чи трьох, тому і поправилася, це просто відмовки, бо для підтримки себе у формі потрібно трошки попрацювати над собою і правильно харчуватися, одним словом обмежувати себе. А обмежувати себе ніхто не хоче, і найдуть на це 1000 причин, а головне то бажання!!! Тут я с вами полностью согласна, хоть и не с охотой. Но я вас спрашиваю про уважение. Ведь под слоем жира может крыться богатейшая, добрейшая, обаятельнейшая личность. С некоторыми женщинами можно интересно и поговорить, увлекательно провести время, даже без секса. Правда, правда. Среди них тоже люди попадаются. Ваша мама стройна? Есть у вас мама? Чо вы цяцькаетесь с ним? лупаните в перманентный, пусть там исчет качих... или качок ? или качков? если нетрадиционная ориентация... Чур меня... Кого-то он мне напоминает...
borec Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:29 Автор #35 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:29 Тут я с вами полностью согласна, хоть и не с охотой.Но я вас спрашиваю про уважение. Ведь под слоем жира может крыться богатейшая, добрейшая, обаятельнейшая личность. С некоторыми женщинами можно интересно и поговорить, увлекательно провести время, даже без секса. Правда, правда. Среди них тоже люди попадаются.Ваша мама стройна? Есть у вас мама?Повага має бути до будь-якої людини!!! Але є певні рамки, як я писав вище, що зло потрібно присікати, також згідний щодо повних жінок, також є винятки, як Ви описали, але їх більшість мають якісь комплекс не повноцінності чи навпаки, які себе само стверджують тим, що я сама неповторна і красива, і всі хто мені що каже це завидують мені і т.д.Так є, мамі 54роки, але пробіжки по стадіону раз інколи два рази в тиждень ще робить.
odna Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:42 #36 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:42 Спасибо. Постарались. Я поняла вашу мысль. Но со Злом вы явно переборщили. В чем вы тут зло увидали? Тонкий троллинг - это не причина всех бед человечества.
Oksana04 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:50 #37 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:50 більшість мають якісь комплекс не повноцінності чи навпаки, які себе само стверджують тим, що я сама неповторна і красива, і всі хто мені що каже це завидують мені і т.д.Заздрість то тут до чого?Хорошего человека должно быть много))))Читала тут якось одну з тем ТСра, не встигла відповісти - її закрили, як і всі інші теми ТС.Там він казав, що якщо його кохана стане товстою, він кине її і почне шукати нового носія підкачаних м"язів.Цікаво, чи ТС колись замислювався над тим, що щось може трапитись і в когось не буде можливості бути гарним і підкачаним. Причому ТС може бути як з одного, так і з іншого боку барикад/тренажерів...Стався до людей ТАК, як ти хочеш, щоб вони ставились до тебе.
borec Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:57 Автор #38 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:57 Читала тут якось одну з тем ТСра, не встигла відповісти - її закрили, як і всі інші теми ТС.Там він казав, що якщо його кохана стане товстою, він кине її і почне шукати нового носія підкачаних м"язів.Там я писав якщо стане така я к оксана04)), А ту пару знаю особисто Сергій і Наташа. Дуже хороші люди.
odna Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:59 #39 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 11:59 Читала тут якось одну з тем ТСра...Ну, и Бог с ним. Нам с ним, как говорится, детей не рожать...
Oksana04 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:02 #40 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:02 кохана стане товстоюТам я писав якщо стане така я к оксана04)),В тебе ж це синоніми.Суть питання в іншому. Бери не пост Ласки, а Женін топстарт в тій темі.Хто залишиться біля тебе, коли ти з певних причин перестанеш бути "ідеальним"???
difoto Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:05 #41 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:05 borec, так Сергій не качається ні грама, з твоєї точки зору він обмежена людина, чи як?
Amblee Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:08 #42 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:08 , всі ж списують я ж йому дітей родила двох чи трьох, тому і поправилася, це просто відмовки, бо для підтримки себе у формі потрібно трошки попрацювати над собою і правильно харчуватися, одним словом обмежувати себе. А обмежувати себе ніхто не хоче, і найдуть на це 1000 причин, а головне то бажання!!! Є ще така річ, як генетика. Часто через гени люди можуть їсти і не набирати вагу, а може і навпаки.
Creator Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:08 #43 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:08 Щось ви зовсім від теми відійшли.. По темі - зараз справді людей споюють ще з молоду, реклами алкоголю всюди дуже багато, над нею працюють всесвітні маркетологи і психологи, людям важко опиратися. Я ненастільки ненависний до алкоголю як ТС, але на мою думку, рекламу алкоголю треба заборонити і на державноу рівні пропагувати здоровий спосіб життя.П.С.Качків я нерозумію, людей які намагаютсья вести здоровий спосіб життя мабуть все ж розумію.
borec Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:12 Автор #44 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:12 Суть питання в іншому. Бери не пост Ласки, а Женін топстарт в тій темі.Хто залишиться біля тебе, коли ти з певних причин перестанеш бути "ідеальним"???Я з тобою в принципі спілкуватися не бажаю, а ще й на твої питання відповідати, от перестанеш травити людей, ламати їм сім"ї, покаєшся от тоді і поспілкуємося. А зараз смислу не має ти ж сама написала в тебе бізнес на першому плані!Так що прощавай крихітко!!! і по можливості не лізь в мої теми, іди краще з Таньою на ровері покатайся чи пробіжи пару кілометрів, може в тебе і свідомість зміниться і вдруг замість пива почнеш молоко продавати)). http://ubr.ua/business-practice/innovation-in-business/innovacii-v-biznese-molochnyi-vending-66469
odna Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:14 #45 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:14 Щось ви зовсім від теми відійшли.. Отошли, потому что тема во флейме, во первых, а во вторых - она фуфельная и интересна может быть только флудом
borec Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:15 Автор #46 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:15 borec, так Сергій не качається ні грама, з твоєї точки зору він обмежена людина, чи як?ні, він дуже допомагає неповно-справним людям, честь йому і хвала!!!А я хочу допомогти ще повно-справним людям от і все)
Dr.Martenz Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:17 #47 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:17 Я з тобою в принципі спілкуватися не бажаю, а ще й на твої питання відповідати, от перестанеш травити людей, ламати їм сім"ї, покаєшся от тоді і поспілкуємося. А зараз смислу не має ти ж сама написала в тебе бізнес на першому плані!Так що прощавай крихітко!!! і по можливості не лізь в мої теми, іди краще з Таньою на ровері покатайся чи пробіжи пару кілометрів, може в тебе і свідомість зміниться і вдруг замість пива почнеш молоко продавати)). http://ubr.ua/busine...i-vending-66469Перед тобою має каятись? Неужелі у нас друге пришестя?І яка ж в тебе була до цього свідомість, раз вона таак змінилась?borec, вас же ж ніхто не агітує в бібліотеку сходить, хоча вам це не буде аж ніяк не лишнім, так як іншим побігать.
Oksana04 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:18 #48 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:18 реклами алкоголю всюди дуже багато Будь якої реклами зараз скрізь задофігіща.реклами алкоголю всюди дуже багато, людям важко опиратися Як на мене - це брєд.Якщо людина не п"є - їй пофіг скільки і який алкоголь рекламують.Якщо випиває - для цікавості змінить в магазині свій вибір.Якщо бухає - продовжить вливати в себе якусь дешеву бадягу.Он цигарки ніде не рекламують, мало того - від недавна пачки з антирекламою стало страшно в руки брати. Ніхто від цього не кинув палити.Кожен робить сам свій свідомий вибір.
borec Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:20 Автор #49 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:20 Є ще така річ, як генетика. Часто через гени люди можуть їсти і не набирати вагу, а може і навпаки. Ну і що?? тим, що їдять і набирають, або іншими словами схильними до повноти треба просто менше їсти і більше рухатися або більше затратити енергії чим отримати з продуктів, плюс там ще є певні нюанси, але ж все можливо, тільки попрацювати трохи і обмежити себе у чомусь
Oksana04 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:22 #50 Опубліковано 2 Грудня, 2012 в 12:22 замість пива почнеш молоко продавати))Я, до речі, про свій магазин жодного разу не згадала. Рекламуєш його тут ти)))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.