Перейти до змісту

порадьте де поривняно недорого поладити фотоапарат

ihmuz

Рекомендовані повідомлення

дистався в подарок кенон а 460, з признаками убитого шлейфа(полоси на фото,деяки фото засвичуе),в сервис центрах ремонт-120 грн.Хто знае де ще можна зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ремонтував на Грушевського, якщо йти в сторону вокзалу десь посередині вулиці справа є сервісний центр Кенона. Як на мене, там не дорого!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ihmuz, ти клієнт Andruha_gpz28

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Грушевського нема,може не там шукав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме девше це купити шлейф і самому поставити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нє, я розумію шо той фот зара гривень 400 вартує... но невже ж 120грн за ремонт то така надціна? Ви його хоч розбирати пробували? мо тоді зрозумієте за шо такі гроші.... хоча навряд... наш народ звик шо тра дешево та ше і якісно... а так не буває, нажаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я писав з сарказмом!

Абослютну підримую! Ставити шлейф це розбирати повністю обєктив до самого сердця завтора. І 120 грн це зараз навіть не гроші, один раз в сільпо сходити і нічого не купити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...як заминювать шлейф читав.За це 120грн не жалко.Дело в том шо за 120 грн як мени сказали його не заминюють а якось прогривають.Того и збаламутили мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...як заминювать шлейф читав.За це 120грн не жалко.Дело в том шо за 120 грн як мени сказали його не заминюють а якось прогривають.Того и збаламутили мене.

Ось майстер хороший Сергій 0669977778

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...