Перейти до змісту

І знову Гетто

marko

228 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1 - нічого ти не потер. та срань, що це *** писало - так і висить на форумі.

2 - а мене за що? за компанію? привселюдно чувак пише про якийсь непонятний нікому інтим, а я винна, що в нього з мозгами не все гут?

Напевно, в кайф мене принижувати і читати, як це роблять інші, правда? Якби така образа полетіла в сторону когось іншого, а не мене - то відразу б йому РО вліпили.

вiдповiм чесно i вiдверто, любому форумному хамидлу до тебе ще срать i срать, не забанив я тебе перманентно до цього часу лише тому, щов менi ще десь далеко теплится вiдчуття справедливостi й обьективностi. Якби вiн тобi хамив, а ти промовчала й жалобу накатала, то може б тодiй вiн РО отримав би, а так ти у вiдповiдь насрала йому на голову ще й жалобу строчиш. Оскiльки бiльш меньш один одного вартi, того я й не наказував нiкого, iнакше прийшлося б наказати б обох. Коли вже ти Осiнь зрозумiеш, що ти ж девочка, й не пристало тобi вести себе як ***** ***** *****, навiть думати так не пристало, але кому ото я це кажу

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори
Опубліковано

А можно я Гетто поддержу? ну так, чтобы не упал ненароком, а то хрупкость нашего сознания видите-ли. Вы видите Ли? Или нет?

себе як ***** ***** *****,

пардон, то арманьяк, чи нє? стіко зірочок....

Опубліковано

Коли ж ,ця вся 'іхінєя' закінчиться? Надто багато фурору,що до іднією особи.

Тема,майже,скотилася в діалог двох осіб.Читати 'особисту білизну' не надто кашерно.

Опубліковано

Я можу.

Не вірю !

Мене може забанити будь-який модератор і це буде абсолютно нормально. Я колись банив діфото, коли він заслужив, але це не заважає нам нормально далі спілкуватись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...