Перейти до змісту

Продам Nokia 8800

***BOXER***

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

3500? Кхе... кхе... за що?

За якість матеріалів з яких зроблено трубу (може стояти дорогий камінець в джойстику керування) + бренд , ну і Понти в селі то велика штука.

Опубліковано

3500? Кхе... кхе... за що?

За якість матеріалів з яких зроблено трубу (може стояти дорогий камінець в джойстику керування) + бренд , ну і Понти в селі то велика штука.

на самом деле для того кто действительно знает что такое Nokia 8800 будет вполне понятно почему именно такая цена конкретно на этот телефон - учтено что трубку юзали приблизительно 4 года.

Опубліковано

нарешті ось і прояснилось!!! цей телефон випускався в ногу з часом, ну скажемо так, в ногу з сучасними телефонами! тобто змінювалося в основному тільки залізо в телефоні, а смисл даної моделі залишався той самий!!! Суть цієї моделі полягала у тому, що фірма НОКІА випустила брендовий мобільник, ну скажемо так, телефон із звичайними параметрами тільки якість виготовлення корпусу, а саме головне, оздоблення його чи окремих його елементів дрогоцінними металами та камінням зближувало дану модельку з телефонами, ну скажемо фірми ВЕРТУ!!! ось трішки інформації для незнаючих http://www.mforum.ru/phones/tests/091819.htm

так що робіть висновки господа, ось така вона нокіа 8800, немає чому дивуватись!!!

Опубліковано

Не тільки корпус, у жодному телефоні (навіть конкретно заточених під музику) я не чув такого відтворення мелодії.

Опубліковано

Не тільки корпус, у жодному телефоні (навіть конкретно заточених під музику) я не чув такого відтворення мелодії.

що сказати, качество, еп ти!!!

Опубліковано

що сказати, качество, еп ти!!!

так что качество 8800 все еще ожидает своего ценителя ;)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

новая цена на сабж 3000грн...

повірте мені тут за нього ніхто не дасть такі гроші. :_06:

возможно Вы и правы...Но повторюсь снова, трубка почти идеальная, так что за копейки любителям халявы, которые её потом будут перепродавать вдвое дороже, как Вы думаю сами понимаете, х@й её отдам... ;)) если уж ваще не найдется ценителя/ценительницы Nokia 8800, тогда просто буду сам дотаскивать сабж до дыр... ;)) вот так та ))))

З.Ы. спс за совет

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...